Acaba neden?Bilmiyorum. Deliler beni buluyor
Estağfurullah güzelsinizdir.
TiyatrocuyumSiz ne iş yapıyorsunuz?
Senaryo mu yazmayı da deniyorsunuz? Absürt komediyle trajedi karışımı bir şeyTiyatrocuyum
Memnun oldum, ben de seyirciyim.Tiyatrocuyum
Arada oynuyoruz kostümlü çocuk tiyatrosu. Onun dışında enstruman dersi veriyorum 10-15 yaş grubuna.Senaryo mu yazmayı da deniyorsunuz? Absürt komediyle trajedi karışımı bir şey
Nasıl tiyatrocu bu, 80 yaşında koca, kuma isteyen 53 yaşında sevgili, kapıya rakıyla gelen sarhoş vs. Benim bildiğim tiyatrocular eğitimli ve kültürlü olur.Tiyatrocuyum
Ya ne güzel, çok aşık belli kiVallahi zengin değil borçları da var. Para da hiç istemedim. Sevecen babacan biri gibiydi işte. Bulduğu yerde tutup sarılıyodu beni.
sapıklar da ponçikleştirildi bu konuda.durup dururken komşusuna sarılan evli adam mesela.konu sahibi üstüne gitmesek çok normal diyecekti neredeyseYa ne güzel, çok aşık belli ki
Zaten taciz geçmişi olan bir insan durduk yere sarılmasına nasıl müsade eder? Nasıl devamında sevgili olur. Başka konulara gelince travması var da asıl travması tacizcilere olması gerekmez mi? Çok ucuz bir senaryo çok sinir oldum bu konuyasapıklar da ponçikleştirildi bu konuda.durup dururken komşusuna sarılan evli adam mesela.konu sahibi üstüne gitmesek çok normal diyecekti neredeyse
Var öyle insanlar, ben duyunca inanamıyorum cidden. Yazık yasapıklar da ponçikleştirildi bu konuda.durup dururken komşusuna sarılan evli adam mesela.konu sahibi üstüne gitmesek çok normal diyecekti neredeyse
Tiyattocuyum ne ya ??Tiyatrocuyum
2014'ten beri niye aynı senaryoyu devam ettirsin peki? Yaptıysa da o da normal değil bence. Her türlü tuhaf.Zaten taciz geçmişi olan bir insan durduk yere sarılmasına nasıl müsade eder? Nasıl devamında sevgili olur. Başka konulara gelince travması var da asıl travması tacizcilere olması gerekmez mi? Çok ucuz bir senaryo çok sinir oldum bu konuya
Daha ziyade saflara uyku masalı gibiTiyattocuyum ne ya ??
Insan mesleğini bari düzgün der
Belli ki bu sallamaca
Ne bu oyunun adı Lafonten den masallar mi?
Bence ilgi hoşuna gidiyor, her seferinde Reyting de alıyor. Aklınca kadınlarla dalga geçip eğleniyor2014'ten beri niye aynı senaryoyu devam ettirsin peki? Yaptıysa da o da normal değil bence. Her türlü tuhaf.
bence anlattıkları gerçek.çok daha tuhaf hikayesi olan kadınlar var.tv de hr gün neler izliyorum neler2014'ten beri niye aynı senaryoyu devam ettirsin peki? Yaptıysa da o da normal değil bence. Her türlü tuhaf.
Evet, bir bölüm Müge Anlı izlemek beni hayattan soğutmaya yetiyor ama insan yine de inanmak istemiyor işte.bence anlattıkları gerçek.çok daha tuhaf hikayesi olan kadınlar var.tv de hr gün neler izliyorum neler
Buldum yedi kocalı hürmüzDaha ziyade saflara uyku masalı gibi
Yıllara da takılma Fulya.2014'ten beri niye aynı senaryoyu devam ettirsin peki? Yaptıysa da o da normal değil bence. Her türlü tuhaf.
Teyzem de 26 yaşında dul kalmıştı, gençti güzeldi tazeydi, böyle kapısına dizilen olmadı. Oldu ama bunlar elinde rakı balıkla gezen evli herifler değildi. Kapıda dizilme tarzları böyle değildi.Dul ve güzel bi kadınım. O yüzden kapımda diziliyorlar maalesef. Boşandığımı duymuştur belki. Çocuğumun konuyla ilgisi yok.
palu ailesi unutulur mu mesela?Evet, bir bölüm Müge Anlı izlemek beni hayattan soğutmaya yetiyor ama insan yine de inanmak istemiyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?