İmam Nikahı Evli Adam

Bilmiyorum. Deliler beni buluyor
Estağfurullah güzelsinizdir.
Acaba neden?
Bir oturun bunu düşünün bence.
Ben 30 yaşında evlendim. 38 yaşındayım ne bekarken ne evliyken bir tane böyle deli saçması şey yaşamadım. Öncesinde de üniversitede okurken de il hayatımda da pek çok yere girdim çıktım kız arkadaşlarımla kamp tatili de yaptım bir tane delisi bana gelmedi. Bir tane adam bana satılamadı öyle. Neden sizi buluyor hep.

sapıklar da ponçikleştirildi bu konuda.durup dururken komşusuna sarılan evli adam mesela.konu sahibi üstüne gitmesek çok normal diyecekti neredeyse
Zaten taciz geçmişi olan bir insan durduk yere sarılmasına nasıl müsade eder? Nasıl devamında sevgili olur. Başka konulara gelince travması var da asıl travması tacizcilere olması gerekmez mi? Çok ucuz bir senaryo çok sinir oldum bu konuya

2014'ten beri niye aynı senaryoyu devam ettirsin peki? Yaptıysa da o da normal değil bence. Her türlü tuhaf.

2014'ten beri niye aynı senaryoyu devam ettirsin peki? Yaptıysa da o da normal değil bence. Her türlü tuhaf.
Bence ilgi hoşuna gidiyor, her seferinde Reyting de alıyor. Aklınca kadınlarla dalga geçip eğleniyor

bence anlattıkları gerçek.çok daha tuhaf hikayesi olan kadınlar var.tv de hr gün neler izliyorum neler

Yıllara da takılma Fulya.
Burada Müge hatun diye bir kadın vardı. Senelerce aldatılma hikayesi yazdı. Sonra kocasının aldattığı kadın hamile dedi de doğum neden hala olmadı dediler de ordan çıktı fake olduğu. Yani hamilelik ayını hesaplasa devam edecekti. Breaking bad vardı. Senelerce milletle samimiyet kurdu o da fake çıktı. Sonra başka bir adam vardı nisan yağmuru mu ne o da erkekmiş ojeli erkek eli atmış yine uyanmamışlar milletle seks konuşmuş. Üftade diye bir tip yine senelerce kadın düşmanı şeyler yazdı seneler sonra kendi itiraf etti de öyle çıktı. Böyle bir senaryodan senelerce devam eden ruh hastası çok

Dul ve güzel bi kadınım. O yüzden kapımda diziliyorlar maalesef. Boşandığımı duymuştur belki. Çocuğumun konuyla ilgisi yok.
Teyzem de 26 yaşında dul kalmıştı, gençti güzeldi tazeydi, böyle kapısına dizilen olmadı. Oldu ama bunlar elinde rakı balıkla gezen evli herifler değildi. Kapıda dizilme tarzları böyle değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…