İmam Nikahı Evli Adam

2021’deki kendinizden yaşça küçük evli adamdan sonra kendinizden yaşça büyük evli adamla mı görüşmeye başladınız? Konu gerçekse Allah kimseye sizin gibi anne/kardeş/teyze/arkadaş vermesin.
59-29-53
Tanıştığım yaşlar.
Versin. herkes beni ve kalbimi yardımseverliğimi çok seviyor çünkü
Sen tanımadığın bi insana yorum yapan bir yorumcusun sadece.

59-29-53
Tanıştığım yaşlar.
Versin. herkes beni ve kalbimi yardımseverliğimi çok seviyor çünkü
Sen tanımadığın bi insana yorum yapan bir yorumcusun sadece.
Hahaahhs sen de tanımadığı insanlar yorum yazsın diye konu açan bir forumcusun sadece. Bacııııığğmm site onun üzerine kurulu ya haniiiii.

Sorun yaşlarda değil zaten. Ahlaki boyutunda sıkıntı. Gerçi hoş bunu önemsiyor olsanız yapamazdınız. İnsanın hesabı kendine olmalı. Kendine saygıısı olmalı, kendine yanlış yapmamalı, sınırları olmalı.

bu bana hiçbirşey olmaz lafı Gülben Ergen in değilmiydi?bu kadını örnek alıyorsanız gerisini konuşmaya hiç gerek yok zaten.

iyi karar anası başından def etmek istemiş , o şerefsiz de kandıramadığı için anasını dahil etmiş onun cinsel ihtiyaçlarını yemeğini kirli donlarını yıkayacak olan biri olarak sizi seçmiş resmi olmadıktan sonra ,sen onun metresi konumundasın , o kadar kimsede bana onun eşiyim diye kandırmasın metresisiniz imam nikahından bunu anlarım o kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya 36yaş bunalımlık bi yaş değil ki neden illa bi erkek arıyosunuz kendiniz bişeyleri başaramazmısınız? derdiniz cocuksa üzgünüm biraz ileri yaş bul et ikna et boşattır derken 40 olacak zaten bakmasıda zor. maddiyat dicem ee bu devirde 2kişi zor geçiniyo git aile evinde çaliş kendine harca. neden sürekli evli erkeklerin peşinde olma arzusu. üstelik 53yaş nedir yahu ahı gitmiş vahı kalmış babamın yaşı ayy düşününce içim kalktı yapmayın be ablacım ömrünüzün yarısı geçmiş bundan sonrasını dahada boşa harcamayın ya zaten hayat zor sizde zorla dahada dibe batmaya çalişiyonuz. sizene elalemn adamndan ister bosanır ister ayrı yaşar. bu anlattıgınız durumda kuma gelmek oluyo:) ayrı ev olması hiçbişeyi değiştirmez kadın ertesi gün çıkıp gelse senin adın ne o evde? bırakın şu işleri ya öffffff

Sadece konuyu merak ettim. Okudukça sinirlendim, buruldum, konunun ve sizin gerçekliğinizden kuşkuya düştüm zaman zaman. Dalga geçtiğinizi düşündüm, gerçek olduğunuzu düşündüm. Çok fazla şey geçti aklımdan. Önceki konularınızı bilmiyorum, okumayacağım da. Sadece size inanarak yorum yapacağım.
Pek çok kişiye roman gibi gelecek bir geçmişiniz olmuş. Çok kötü yerlerden belli bir hayat düzenine gelmişsiniz. Bana bişey olmaz diye bişey yok. Size çok şey olur.
Çok yol katetmişsiniz, kalbiniz ve beyninizin bir kısmı 17 yaşında kalmış. İstismara açıksınız. Lütfen ama lütfen iyi bir psikiyatrist ile görüşün ve uzun süreli tedavinizi istikrarla devam edin. Çocuğunuz var ve anlattıklarınızdan sizin için anlamını ve ne kadar gurur duyduğunuzu görüyorum.
Siz iyi olmazsanız çocuğunuza hayrınız dokunmaz. Önce siz iyi olmak zorundasınız. Geçmişinize bakım ve şu an bulunduğunuz yere, ne kadar yok kat ettiğinizi göreceksiniz. Kalbiniz ve beyniniz 17 yaşında kaldığı için hatalarınız vr cevaplarınız o yaşa mahsus. İstismara bu yüzden açıksınız ve insanlar bu durumunuzun farkında diye düşünüyorum. Lütfen ama lütfen kendinizle barışın, kendinizi tanıyın ve çok güvenilir bir psikiyatristiniz olsun. Linç edilmeyi göze alıp doğrusu ile yanlışı ile yaşadıklarınızı buraya yazmanızı güçlü bir kadın olmanız şeklinde yorumluyorum. Hak ettiğiniz hayatı alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…