Kimsin ?Merhaba
Nedir Bu Yaptığı konunun sahibiyim.
Güzel bir linçi hak ediyorsunuz,iyi forumlar.Merhaba
Nedir Bu Yaptığı konunun sahibiyim. Bu bölüm 2
Özetleyeyim.Bana boşanma vaadlerinde bulunan ve beni hayatına bu şekilde dahil eden evli bir adamla birlikteydim.
Aylar geçti ben ahlaki yönden çok rahatsız oldum. Sürekli pişmanlık öfke hüzün.. Bu duygulardan ne yaşadığımı bile anlayamadım. Eşi ailesiyle yaşıyor. Onun evi ayrıydı.Kendisi annesiyle yaşıyordu. Annesi birgün beni kahveye bile çağırmıştı. Utana sıkıla gitmiştim. Oğlum seni seviyor imam nikahı istiyor falan dedi. Birgün kendisine ben bu durumdan çok rahatsızım artık dediğimde bana imam nikahı teklif etmişti. Çocukta istiyormuş falan...Yani resmi nikahlı eşini boşamıyor onunla yaşamasalar bile.Ergen çocukları var. Onlar için boşanmam dedi. Ayrıda yaşasak orda duruyor işte dedi. Beni de bu mertebeye layık görmüş. Ben ayrıldım ondan... Böyle yaşayamam dedim. İyi etmiş miyim? Böyle nasıl iyi olabilirdim ki. Normal mi bu?
Benim kendi hesabım bu. Aktive ettiler sağolsunlarKimsin ?
Nesin ?
Anlamadım ki ben..
Hayır unluysen imza bir şey ver..
Havalara bak :/
Olsun. Kızın bana aklım başıma daha iyi gelirGüzel bir linçi hak ediyorsunuz,iyi forumlar.
2. BuAy lutran bu kaçıncı boşanıcam diye ilişki yaşadığın evli adam? Biri bitiyo öteki başlıyo. Ayrıca sen de evlisin bu küçücük ayrıntıyı eklemeyi unutmuşsun :) adam boşansa napıcaksınız ki? Yine gayrimeşru ilişkiye devam edeceksiniz
Oh çok rahatladım şu an. Ben 85. Falan sanmıştım ikinciyse tamam
Az mı?
Çocuk gibi azarlanacak yaşı çoktan geçmişsindir bence.Olsun. Kızın bana aklım başıma daha iyi gelir
Oh my god!Ay lutran bu kaçıncı boşanıcam diye ilişki yaşadığın evli adam? Biri bitiyo öteki başlıyo. Önceden kötü zamanlar yaşamışsın, psikolojin iyi değil diye falan düşünüyodum ama yok anacım kaçıncı bu.
Ayrıca sen de evlisin bu küçücük ayrıntıyı eklemeyi unutmuşsun :) adam boşansa napıcaksınız ki? Taraflardan biri evli olduğu için yine gayrimeşru ilişkiye devam edeceksiniz
Öküze bak eşi bie cepte,sizide bir cepte istemiş.Merhaba
Nedir Bu Yaptığı konunun sahibiyim. Bu benim hesabım. Aktive ettim üyeliğimi. bölüm 2
Özetleyeyim.Bana boşanma vaadlerinde bulunan ve beni hayatına bu şekilde dahil eden evli bir adamla birlikteydim.Ben 36 o 53 yaşında.
Aylar geçti ben ahlaki yönden çok rahatsız oldum. Sürekli pişmanlık öfke hüzün.. Bu duygulardan ne yaşadığımı bile anlayamadım. Eşi ailesiyle yaşıyor. Onun evi ayrıydı.Kendisi annesiyle yaşıyordu. Annesi birgün beni kahveye bile çağırmıştı. Utana sıkıla gitmiştim. Oğlum seni seviyor imam nikahı istiyor falan dedi. Birgün kendisine ben bu durumdan çok rahatsızım artık dediğimde bana imam nikahı teklif etmişti. Çocukta istiyormuş falan...Yani resmi nikahlı eşini boşamıyor onunla yaşamasalar bile.Ergen çocukları var. Onlar için boşanmam dedi. Ayrıda yaşasak orda duruyor işte dedi. Beni de bu mertebeye layık görmüş. Ben ayrıldım ondan... Böyle yaşayamam dedim. İyi etmiş miyim? Böyle nasıl iyi olabilirdim ki. Normal mi bu?
18 de evlenip 35 yaşında boşandım. Güveniyom napiyim. Sonra kıvırıyorlarÇocuk gibi azarlanacak yaşı çoktan geçmişsindir bence.
Bizim kizmamiz seni akillandiracak olsa idi ; sayfalarca edilen siteme şimdiye kadar mucit olmuştun oysa ki :)
Yok kötü etmişsin. Kapatması olmalıydın aslında. Antropoz reise bak sen, bir de anasını aracı olarak kullanıyor.Ben ayrıldım ondan... Böyle yaşayamam dedim. İyi etmiş miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?