• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmam Nikahı Evli Adam

Aynen öyle oldu sanıyorum. Zaten bu sitede öyle görünüyorumdur. Geçen günde kapıma elinde ızgara tavuk bi elinde rakıyla bi adam geldi.
hemen taşının o mahalleden.sizi metres görseler gene iyi bambaşka daha da kötü bir kategoriye koymuşlar.

Kovdum o adam sitenin sarhoşu. Eşim rakı içmiyor dedim yolladım. Çocuğum okuldaydı. Burda öyle laflar yok dönmez yani . Mahalle değil
Sitenin sarhoşu neden size geliyor?
Adınız çıkmış farkında mısınız? Çocuk o esnada olmasa kaç yazar kulağına gider. Ben de sitede oturuyorum. Kimse kimsenin evine öyle gidemez. Alt katımda boşanmış tek bir kadım yaşıyor en üst katımda iki bekar kız. Neden onlara gitmiyor kimse? Normal mi bu? Sanki her dula mahallenin sarhoşu gider mi?

Kusura bakmayın o zaman ama sizin mahallede adınız çıkmış. Çocuğunuza yansıtmadığınızı iddia etmeyin bari. Çocuğa yazık günah
Dul ve güzel bi kadınım. O yüzden kapımda diziliyorlar maalesef. Boşandığımı duymuştur belki. Çocuğumun konuyla ilgisi yok.

Dul ve güzel bi kadınım. O yüzden kapımda diziliyorlar maalesef. Boşandığımı duymuştur belki. Çocuğumun konuyla ilgisi yok.
Ablam 38 yaşında boşandığında sarışın renkli gözlü bir kadındı. Ki taş gibidir. Bir gün olsun öyle kapısına sarhoş gelmedi. Durduk yere sarılan olmadı. Bunun güzellikle alakası yok. Sizin evli erkeklerle görüşmeniz belki de aşk arayışınızın farkındalar.

Bakın anlatayım. Ben bi komşumuzda oturuyordum.bu adam daha önce eski eşimle bi kavgam şahit olmuştu. Bahçedeydik. Devreye girdi. Korudu. Sonra birşey yok siz gidin dedim. Gitti.
Sonra o olay orda kaldı aradan aylar geçti.Hiç ilgilenmedim..Ben yaşlı bi kadın komşumda oturuyordum. Onlarda tanışıyorlarmış. Bu geldi içeri. Merhabalaştık.Bana müsade dedim tam kalktım.Bu da kalktı. Sarıldı. Neden sarılıyorsun dedim. İçimden geldi dedi. Sonra yollarda karşıma çıktı. Sen evlisin dedim. Boşanıcam ben dedi. He tamam dedim. Bir süre böyle görüştük. Baktım bu yalancı. Terk ettim... Beyinsizlik etmişim işte kabul.
Yasli komsunuzda oturuyorsunuz, bu amca geliyor komsunun yaninda size sarılıyor ve siz müsaade ediyorsunuz? Daha sacma bir sey duymadim.

Müge anlıya gelenlerinden çoğunun kapisında kuyruk oluyor ama ağızlarında diş bile yok 🤦🏼‍♀️ geçen kocam denk gelip gördü bu nasıl yokluk diye şaşkınlikla izledi 🤣

Bakın anlatayım. Ben bi komşumuzda oturuyordum.bu adam daha önce eski eşimle bi kavgam şahit olmuştu. Bahçedeydik. Devreye girdi. Korudu. Sonra birşey yok siz gidin dedim. Gitti.
Sonra o olay orda kaldı aradan aylar geçti.Hiç ilgilenmedim..Ben yaşlı bi kadın komşumda oturuyordum. Onlarda tanışıyorlarmış. Bu geldi içeri. Merhabalaştık.Bana müsade dedim tam kalktım.Bu da kalktı. Sarıldı. Neden sarılıyorsun dedim. İçimden geldi dedi. Sonra yollarda karşıma çıktı. Sen evlisin dedim. Boşanıcam ben dedi. He tamam dedim. Bir süre böyle görüştük. Baktım bu yalancı. Terk ettim... Beyinsizlik etmişim işte kabul.
Bacım sen ne anlatiyorsun hangi hikaye bu 🤦🏼‍♀️

valla linçlemeyeceğim diye dünden beri sabrediyorum ama patladım patlayacağım.tek güzel dul kadın sen misin yahu ülkede?tonla bir bakanın bir daha bakacağı tanıdığım komşum arkadaşım var yalnız yaşayan .bazıları bekar bazıları boşanmış.geç saat de eve dönenleri de var işi gereği.birinin kapısına gelen olmadı elinde tavuk ve rakıyla.onu geç kapılarını tıkırdatamazlar.sizin yolunuz yol değil.o çocuğu verin aklı başında birine de yazık olmadan yetişsin

Başımıza taş yağacak ya 😤 dul ve güzel olabılırsın bunda sıkıntı yok ama akıl fikir firaset 0️⃣

valla linçlemeyeceğim diye dünden beri sabrediyorum ama patladım patlayacağım.tek güzel dul kadın sen misin yahu ülkede?tonla bir bakanın bir daha bakacağı tanıdığım komşum arkadaşım var yalnız yaşayan .bazıları bekar bazıları boşanmış.geç saat de eve dönenleri de var işi gereği.birinin kapısına gelen olmadı elinde tavuk ve rakıyla.onu geç kapılarını tıkırdatamazlar.sizin yolunuz yol değil.o çocuğu verin aklı başında birine de yazık olmadan yetişsin
Buradaki sorumlu ben değilim.Bu ayıbı yapan o görgüsüz kişidir. Ciddiye çok almadım. Zaten ayakta zor duruyor. Herkesin kapısını çalıyor.Nane taze soğan istiyor. Evli bi arkadaşımın koridoruna dalmış. Buradaki olay ben değilim.yanlış yere tutuyorsun silahı. Senin çocuğun (eğer varsa) sınavlarından 100 alıyor mu? Satranç öğrettin mi? Turnuvalarda 1.yaptın mı? Boynuna sarılıyor mu aklına geldikçe Annemmm seni çok seviyorum diyor mu.Özel hayatla asla karıştırılmaz evlat. Şimdi gerisini sen düşün.

Evladının okul çantasına bile dokunmayan anneler var. Kalem kutusuna kadar bakılmalı. Yabancı bi eşya gördüğünüzde bu nerden çıktı diye sorulmalı. Bunları akıl ediyorsanız siz iyi ve ilgili bir annesinizdir.Özel hayat ayrıdır. Çocuğa yansıtılmaz. Benim çocuğum çok mutlu. Tüm evlatlar mutlu olur inşallah.

Buradaki sorumlu ben değilim.Bu ayıbı yapan o görgüsüz kişidir. Ciddiye çok almadım. Zaten ayakta zor duruyor. Herkesin kapısını çalıyor.Nane taze soğan istiyor. Evli bi arkadaşımın koridoruna dalmış. Buradaki olay ben değilim.yanlış yere tutuyorsun silahı. Senin çocuğun (eğer varsa) sınavlarından 100 alıyor mu? Satranç öğrettin mi? Turnuvalarda 1.yaptın mı? Boynuna sarılıyor mu aklına geldikçe Annemmm seni çok seviyorum diyor mu.Özel hayatla asla karıştırılmaz evlat. Şimdi gerisini sen düşün.
ha benim çocuğumda işin içine girdi yani pekii.sitede tanıyanlara sor sınavları hep 100 satranç bilir çoğu aktivitede birinci aynı senin çocuğun gibi.ama bir artısı var.aklı başında mantıklı kararlar veren annesi var çünkü.annemle yalnız yaşadık çocukluğumdan beri.neden kapımıza dayanan olmadı?neden bize kimse sarılmaya kalkmadı?neden telefonla taciz olmadı?ha belki çirkinizdir ondandır :KK45: :KK53:

Annelik vazifeniz onlar. Ayrıca çocuğun illa yüz alması gerekmiyor derstir düşük de gelir yüksek de. Önemli olan iyi bir rol model anne babasının olmasıdır. Siz kendinizi takip etmiyorsunuz, önce bir kendinizi takip edin siz. Aklı fikri evli erkeklerde olan, tuhaf aşk beklentileri olan bir anneden de ben bunu beklemem. Çocuk başarılıysa kendisinin azmi belli ki.

ha benim çocuğumda işin içine girdi yani pekii.sitede tanıyanlara sor sınavları hep 100 satranç bilir çoğu aktivitede birinci aynı senin çocuğun gibi.ama bir artısı var.aklı başında mantıklı kararlar veren annesi var çünkü.annemle yalnız yaşadık çocukluğumdan beri.neden kapımıza dayanan olmadı?neden bize kimse sarılmaya kalkmadı?neden telefonla taciz olmadı?ha belki çirkinizdir ondandır :KK45: :KK53:
Bilmiyorum. Deliler beni buluyor
Estağfurullah güzelsinizdir.

Bilmiyorum. Deliler beni buluyor
Estağfurullah güzelsinizdir.
işte neden beni buluyor demiyorsunuz sorun orada.davranışlarınızda bir sorun olmalı toplumda.eleştiriyi iyiliğiniz için yazıyorum.yoksa banane der geçerim alaycı yorumlar yaparım.sizin kendinizi gördüğünüz gözle dışardan bakanların gördüğü göz bambaşka.

Back