• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmam Nikahı Evli Adam

Buradaki sorumlu ben değilim.Bu ayıbı yapan o görgüsüz kişidir. Ciddiye çok almadım. Zaten ayakta zor duruyor. Herkesin kapısını çalıyor.Nane taze soğan istiyor. Evli bi arkadaşımın koridoruna dalmış. Buradaki olay ben değilim.yanlış yere tutuyorsun silahı. Senin çocuğun (eğer varsa) sınavlarından 100 alıyor mu? Satranç öğrettin mi? Turnuvalarda 1.yaptın mı? Boynuna sarılıyor mu aklına geldikçe Annemmm seni çok seviyorum diyor mu.Özel hayatla asla karıştırılmaz evlat. Şimdi gerisini sen düşün.
Demin kuyruk vardı noldu ona?

hurşit bey nerede kaldınız?konu gittikçe ilginçleşmeye başladı :KK53:
Evet,hepsini okuyamadim,var ama bir şeyler.
Gayret ediyoruz ama çözülecek gibi de değil :)
Çok alengirli,çok iç gıcıklayıcı yerlere gitmiş konu.
Hani çok saçma ,çok trajik ama okumak da anlamsiz bir biçimde zevk veriyor :/

Dul ve güzel bi kadınım. O yüzden kapımda diziliyorlar maalesef. Boşandığımı duymuştur belki. Çocuğumun konuyla ilgisi yok.
Bende genç güzel ve dulum (bu dul lafını da hiç sevmem) kapıda kimse yok alla alla
Bi bakayım.kapiya dizilen varmı diye
Baktım kimse yok

:KK61::KK61:neden ama neden :KK64::KK64:

Teyzem de 26 yaşında dul kalmıştı, gençti güzeldi tazeydi, böyle kapısına dizilen olmadı. Oldu ama bunlar elinde rakı balıkla gezen evli herifler değildi. Kapıda dizilme tarzları böyle değildi.
Dizilecekleri kapıyı biliyorlar
Oda kişiye göre
Tiyatrocuymus ya ne oyunlar oynuyor kimbilir

Yıllara da takılma Fulya.
Burada Müge hatun diye bir kadın vardı. Senelerce aldatılma hikayesi yazdı. Sonra kocasının aldattığı kadın hamile dedi de doğum neden hala olmadı dediler de ordan çıktı fake olduğu. Yani hamilelik ayını hesaplasa devam edecekti. Breaking bad vardı. Senelerce milletle samimiyet kurdu o da fake çıktı. Sonra başka bir adam vardı nisan yağmuru mu ne o da erkekmiş ojeli erkek eli atmış yine uyanmamışlar milletle seks konuşmuş. Üftade diye bir tip yine senelerce kadın düşmanı şeyler yazdı seneler sonra kendi itiraf etti de öyle çıktı. Böyle bir senaryodan senelerce devam eden ruh hastası çok

Breakingbadd ne uyutmuştu bizi ya, just vardı kızla epey samimi olmuştu da yok telim çekmiyor, yok yurtdışındayım falan diyince yalanı ortaya çıkmıştı. Mügeyi de hatırlıyorum ona da ne üzüldüydük saf gibi 😒 konu sahibi için bişey diyemiyorum diğer konularına hakim değilim ama olur yani neden olmasın?

Breakingbadd ne uyutmuştu bizi ya, just vardı kızla epey samimi olmuştu da yok telim çekmiyor, yok yurtdışındayım falan diyince yalanı ortaya çıkmıştı. Mügeyi de hatırlıyorum ona da ne üzüldüydük saf gibi 😒 konu sahibi için bişey diyemiyorum diğer konularına hakim değilim ama olur yani neden olmasın?
Tek amacım evet biraz ilgi ve doğru yolda olduğumu hissettirilmekti.Ağır tepkiler geldi olsun ben daha iyi oldum. Çünkü o adamdan kurtuldum. Ve anlatmak rahatlatıyor.. Herşeyimle çırılçıplak burdayım işte ben.

Bir de Zeynep güven güzel yemişti ama o çok kısa sürede ortaya çıktığından uzun süre uyutanlar listesine sokmadım😁

Sevgili lutran, benim aklım almıyor gerçekten yok olmuyor. Her türlü mantıksız geliyor. Bipolar hastası olduğunuzu şu an depresyon siklusunda olduğunuzu yazmışsınız. Şahsen hemen herkes gibi hastalığınızın ardına sığındığınızı hatta bahsettiğiniz gibi bir hastalığınızın olmadığını düşünüyorum. Böyle adamlarla ilişki kurmanızı da mani evrelerine bağlıyorsunuz bir de. Yani size göre suçlu olan hastalığınız.

Rica etsem özelden kullandığınız ilacın kutusuna lutran yazıp bana atar mısınız? Eğer gerçekse tüm samimiyetimle sizin hastalığınıza inanmadığım için özür dileyeceğim. Söz veriyorum.

Yani çünkü bu böyle olmayacak artık, anlattıklarınız inanılmaz mantık dışı ya.

Geçen yıl ki konumdu.inanmakta zorlanmışlardı bana. Yöneticimize belgeler sunmuştum. Ama ne sundum tam hatırlamıyorum. Artık uydurma fake demeyin konuma.Sadece konuyla ilgili fikrinizi yazsanız bana yeterli.
Screenshot_20220526_211330.jpg

Geçen yıl ki konumdu.inanmakta zorlanmışlardı bana. Yöneticimize belgeler sunmuştum. Ama ne sundum tam hatırlamıyorum. Artık uydurma fake demeyin konuma.Sadece konuyla ilgili fikrinizi yazsanız bana yeterli.
screenshot_20220526_211330-jpg.3073315

Sevgili lutran, benim aklım almıyor gerçekten yok olmuyor. Her türlü mantıksız geliyor. Bipolar hastası olduğunuzu şu an depresyon siklusunda olduğunuzu yazmışsınız. Şahsen hemen herkes gibi hastalığınızın ardına sığındığınızı hatta bahsettiğiniz gibi bir hastalığınızın olmadığını düşünüyorum. Böyle adamlarla ilişki kurmanızı da mani evrelerine bağlıyorsunuz bir de. Yani size göre suçlu olan hastalığınız.

Rica etsem özelden kullandığınız ilacın kutusuna lutran yazıp bana atar mısınız? Eğer gerçekse tüm samimiyetimle sizin hastalığınıza inanmadığım için özür dileyeceğim. Söz veriyorum.

Tabi ki...

screenshot_20220526_211330-jpg.3073315

Tabi ki...
Bekliyorum, teşekkür ederim

Yolladı hanımlar. İlaçları gerçekten de bipolarda kullanılabilen ilaçlar. Tabi teşhis gerçekten nedir bilemem. Söz verdiğim gibi, özür dilerim sizden hastalığınıza inanmadığım için 🙏🏻

Ancak yaptıklarınızı hastalığın arkasına saklamayın. Her şeyin sebebi hastalığınız değil.

Yolladı hanımlar. İlaçları gerçekten de bipolarda kullanılabilen ilaçlar. Tabi teşhis gerçekten nedir bilemem. Söz verdiğim gibi, özür dilerim sizden hastalığınıza inanmadığım için 🙏🏻

Ancak yaptıklarınızı hastalığın arkasına saklamayın. Her şeyin sebebi hastalığınız değil.
Sağolun estağfurullah. Minik bi kağıda özellikle el yazımla kullanıcı adımı ve kk yazdım ki bi yerden alıntı sanılmasın diye.

Yıllara da takılma Fulya.
Burada Müge hatun diye bir kadın vardı. Senelerce aldatılma hikayesi yazdı. Sonra kocasının aldattığı kadın hamile dedi de doğum neden hala olmadı dediler de ordan çıktı fake olduğu. Yani hamilelik ayını hesaplasa devam edecekti. Breaking bad vardı. Senelerce milletle samimiyet kurdu o da fake çıktı. Sonra başka bir adam vardı nisan yağmuru mu ne o da erkekmiş ojeli erkek eli atmış yine uyanmamışlar milletle seks konuşmuş. Üftade diye bir tip yine senelerce kadın düşmanı şeyler yazdı seneler sonra kendi itiraf etti de öyle çıktı. Böyle bir senaryodan senelerce devam eden ruh hastası çok
Hahha müge hatun ne fanları vardı onunda ya gitti genede müge hakkinda birsey yazanlara çemkiriyorlardı :70: bunların coğunuda biliyorum 🤦🏼‍♀️

Bende genç güzel ve dulum (bu dul lafını da hiç sevmem) kapıda kimse yok alla alla
Bi bakayım.kapiya dizilen varmı diye
Baktım kimse yok

:KK61::KK61:neden ama neden :KK64::KK64:
yazıklar olsunn.elinde tavuk rakıyla bir kişi bile senin kapındada mı bitmedi.bende de cıkss bekarkennn.kadersiziz anacığımm :KK45: :KK53:

Back