Bakın anlatayım. Ben bi komşumuzda oturuyordum.bu adam daha önce eski eşimle bi kavgam şahit olmuştu. Bahçedeydik. Devreye girdi. Korudu. Sonra birşey yok siz gidin dedim. Gitti.Komsunuz ama amcaniz yasinda.
36 yasinda gencecik kadinsiniz. Amcaniz yasinda ustelik evli adamda ne bulmus olabilirsiniz aklim almıyor.
Hani albaydı. Albay adamın ne ticareti olacak fa işe gireceksiniz. Siz dalga geçiyorsunuz çok belli16'ysa daha beter. O zamandan gözüne kestirmiş yani. Bildiğin pedofiliymiş kocanız.
Yani gerçekten çok tuhaf saçma sapan şeyler yazıyorsunuz. Hayatın olağan akışına ters. Durduk yere iki kere gördüğün merhabalaştığın insan nasıl sarılabilir ya? Buna kim müsaade eder? Kim buna cesaret eder. Gidin başka yerde eğlenin siz. Cidden çok aptal saptal şeyler yazıyorsunuzBakın anlatayım. Ben bi komşumuzda oturuyordum.bu adam daha önce eski eşimle bi kavgam şahit olmuştu. Bahçedeydik. Devreye girdi. Korudu. Sonra birşey yok siz gidin dedim. Gitti.
Sonra o olay orda kaldı aradan aylar geçti.Hiç ilgilenmedim..Ben yaşlı bi kadın komşumda oturuyordum. Onlarda tanışıyorlarmış. Bu geldi içeri. Merhabalaştık.Bana müsade dedim tam kalktım.Bu da kalktı. Sarıldı. Neden sarılıyorsun dedim. İçimden geldi dedi. Sonra yollarda karşıma çıktı. Sen evlisin dedim. Boşanıcam ben dedi. He tamam dedim. Bir süre böyle görüştük. Baktım bu yalancı. Terk ettim... Beyinsizlik etmişim işte kabul.
Bir mesleği daha var. Onu da artık söylemek istemiyorum. Tanıcaklar artık.Hani albaydı. Albay adamın ne ticareti olacak fa işe gireceksiniz. Siz dalga geçiyorsunuz çok belli
Askerler ek iş yapamazlar.Bir mesleği daha var. Onu da artık söylemek istemiyorum. Tanıcaklar artık.
Yanına derken?3000 yılında da görüşürüz inşallah
Benimde midem bulandı bazen ama yaşadım işte
Komşu değil yanında çalışıyordum
16 yaşında girmiştim yanına
Ne bileyim niye sarıldı. Ben de şaşırdım.Yani gerçekten çok tuhaf saçma sapan şeyler yazıyorsunuz. Hayatın olağan akışına ters. Durduk yere iki kere gördüğün merhabalaştığın insan nasıl satılabilir ya? Buna kim müsaade eder? Kim buna cesaret eder. Gidin başka yerde eğlenin siz. Cidden çok aptal saptal şeyler yazıyorsunuz
Bu da başka fanteziniz sanırım. İlk evli sevgilinizin de eşiyle konuşmuştunuz. O da sizi sevmişti onay vermişti. Birinci fantezi evli adam ikinci fantezi karısıyla konuşmak. Devamında grupta hayal ediyorsunuzdur siz. Siz pamuk şeker yerken de üçünüz artıkBu arada karısıyla da konuştum adam peşimden koşarken
Nasıl bir hikaye bu ya, beynim yandı. Doğruysa adam sizin yaşlı adamla evli olduğunuzu görüp cesaret almıştır, 75-80 yaşında adamı görünce kendini genç bile hissetmiştir. Bu bana da yüz verir demiştir. Durup dururken sarılması filan da ağır sapık olduğunun göstergesi.Bakın anlatayım. Ben bi komşumuzda oturuyordum.bu adam daha önce eski eşimle bi kavgam şahit olmuştu. Bahçedeydik. Devreye girdi. Korudu. Sonra birşey yok siz gidin dedim. Gitti.
Sonra o olay orda kaldı aradan aylar geçti.Hiç ilgilenmedim..Ben yaşlı bi kadın komşumda oturuyordum. Onlarda tanışıyorlarmış. Bu geldi içeri. Merhabalaştık.Bana müsade dedim tam kalktım.Bu da kalktı. Sarıldı. Neden sarılıyorsun dedim. İçimden geldi dedi. Sonra yollarda karşıma çıktı. Sen evlisin dedim. Boşanıcam ben dedi. He tamam dedim. Bir süre böyle görüştük. Baktım bu yalancı. Terk ettim... Beyinsizlik etmişim işte kabul.
Emekliyse yapar.Askerler ek iş yapamazlar.
açık ve net diyorum kimse durduk yere bir kadına sarılamaz. Sarılamaz. Cesaret edemez. Tutarsız saçma sapan şeyler yazıyorsunuz tam deli saçmasıNe bileyim niye sarıldı. Ben de şaşırdım.
Ya mümkün mü Fulya. Ya konu sahibiyle önceden bir görüşmeleri vardır sinyal almıştır yada adam manyaktır. Hangi insan ikinci kez tesadüfen gördüğü bir kadına sarılır. Nasıl cesaret eder bu bildiğin taciz. Tacizci bir adamla mı ilişki kurdu yani sonradan. Taciz geçmişi olan biri başka bir tacizciyle sevgili olabilir mi ya?Nasıl bir hikaye bu ya, beynim yandı. Doğruysa adam sizin yaşlı adamla evli olduğunuzu görüp cesaret almıştır, 75-80 yaşında adamı görünce kendini genç bile hissetmiştir. Bu bana da yüz verir demiştir. Durup dururken sarılması filan da ağır sapık olduğunun göstergesi.
Aynen öyle oldu sanıyorum. Zaten bu sitede öyle görünüyorumdur. Geçen günde kapıma elinde ızgara tavuk bi elinde rakıyla bi adam geldi.(kovdum)Nasıl bir hikaye bu ya, beynim yandı. Doğruysa adam sizin yaşlı adamla evli olduğunuzu görüp cesaret almıştır, 75-80 yaşında adamı görünce kendini genç bile hissetmiştir. Bu bana da yüz verir demiştir. Durup dururken sarılması filan da ağır sapık olduğunun göstergesi.
Kusura bakmayın o zaman ama sizin mahallede adınız çıkmış. Çocuğunuza yansıtmadığınızı iddia etmeyin bari. Çocuğa yazık günahAynen öyle oldu sanıyorum. Zaten bu sitede öyle görünüyorumdur. Geçen günde kapıma elinde ızgara tavuk bi elinde rakıyla bi adam geldi.
Siz ne iş yapıyorsunuz?Aynen öyle oldu sanıyorum. Zaten bu sitede öyle görünüyorumdur. Geçen günde kapıma elinde ızgara tavuk bi elinde rakıyla bi adam geldi.
Yahu ne bileyim, sapık, tacizci insanlar yok mu? Konu sahibi 17 yaşında 60 yaşında biriyle evlenebildiği için tacizciyi de normal karşılayıp ilişki kurabilir diye düşündüm. Senin benim gibi bir düşünce yapısı yok belli ki.Ya mümkün mü Fulya. Ya konu sahibiyle önceden bir görüşmeleri vardır sinyal almıştır yada adam manyaktır. Hangi insan ikinci kez tesadüfen gördüğü bir kadına sarılır. Nasıl cesaret eder bu bildiğin taciz. Tacizci bir adamla mı ilişki kurdu yani sonradan. Taciz geçmişi olan biri başka bir tacizciyle sevgili olabilir mi ya?
Telefon numaramı almış mesaj atıyordu. İyi misin diye... İyiyim diyordum. En Öncesi buydu işte.Kavgadan sonraaçık ve net diyorum kimse durduk yere bir kadına sarılamaz. Sarılamaz. Cesaret edemez. Tutarsız saçma sapan şeyler yazıyorsunuz tam deli saçması
Durduk yere tanımadığı adam kapısını elinde takıyla çalıyormuş dediğine göre, baya mahallenin dilinde belli ki. O çocuğa o kadar üzüldüm ki o kadar olur. Neler görüp neler duyuyor kim bilirYahu ne bileyim, sapık, tacizci insanlar yok mu? Konu sahibi 17 yaşında 60 yaşında biriyle evlenebildiği için tacizciyi de normal karşılayıp ilişki kurabilir diye düşündüm. Senin benim gibi bir düşünce yapısı yok belli ki.
Dolayısıyla yazışmışsınız. Bir ilişki bir flört olmuş demek kiTelefon numaramı almış mesaj atıyordu. İyi misin diye... İyiyim diyordum. En Öncesi buydu işte.
Kovdum o adam sitenin sarhoşu. Eşim rakı içmiyor dedim yolladım. Çocuğum okuldaydı. Burda öyle laflar yok dönmez yani . Mahalle değilDurduk yere tanımadığı adam kapısını elinde takıyla çalıyormuş dediğine göre, baya mahallenin dilinde belli ki. O çocuğa o kadar üzüldüm ki o kadar olur. Neler görüp neler duyuyor kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?