- 7 Eylül 2021
- 733
- 987
- 33
Utanmiyorsunuz bir de evli olduğunu vilip,ilişki yaşamalara...Sözde ayrı yaşıyor....MidesizlikMerhaba
Nedir Bu Yaptığı konunun sahibiyim. Bu benim hesabım. Aktive ettim üyeliğimi. bölüm 2
Özetleyeyim.Bana boşanma vaadlerinde bulunan ve beni hayatına bu şekilde dahil eden evli bir adamla birlikteydim.Ben 36 o 53 yaşında.
Aylar geçti ben ahlaki yönden çok rahatsız oldum. Sürekli pişmanlık öfke hüzün.. Bu duygulardan ne yaşadığımı bile anlayamadım. Eşi ailesiyle yaşıyor. Onun evi ayrıydı.Kendisi annesiyle yaşıyordu. Annesi birgün beni kahveye bile çağırmıştı. Utana sıkıla gitmiştim. Oğlum seni seviyor imam nikahı istiyor falan dedi. Birgün kendisine ben bu durumdan çok rahatsızım artık dediğimde bana imam nikahı teklif etmişti. Çocukta istiyormuş falan...Yani resmi nikahlı eşini boşamıyor onunla yaşamasalar bile.Ergen çocukları var. Onlar için boşanmam dedi. Ayrıda yaşasak orda duruyor işte dedi. Beni de bu mertebeye layık görmüş. Ben ayrıldım ondan... Böyle yaşayamam dedim. İyi etmiş miyim? Böyle nasıl iyi olabilirdim ki. Normal mi bu?
Hayır tabi ki. Eşin peşimden koşuyor. Komşuyduk. sağda solda duyarsan benden bilme dedim. Banane ondan ben evden gittim zaten dedi.Bu da başka fanteziniz sanırım. İlk evli sevgilinizin de eşiyle konuşmuştunuz. O da sizi sevmişti onay vermişti. Birinci fantezi evli adam ikinci fantezi karısıyla konuşmak. Devamında grupta hayal ediyorsunuzdur siz. Siz pamuk şeker yerken de üçünüz artık
Tamam ozaman git dini nikah yapHayır tabi ki. Eşin peşimden koşuyor. Komşuyduk. sağda solda duyarsan benden bilme dedim. Banane ondan ben evden gittim zaten dedi.
Oyh şiştim emojisi istiyorum orayaTamam ozaman git dini nikah yap
Yapmam. İstememTamam ozaman git dini nikah yap
mehir olarak kilon kadar altın iste.adamın ilk eşinden kıymetinin fazla olduğu anlaşılır böyleceYapmam. İstemem
Yıllara da takılma Fulya.
Burada Müge hatun diye bir kadın vardı. Senelerce aldatılma hikayesi yazdı. Sonra kocasının aldattığı kadın hamile dedi de doğum neden hala olmadı dediler de ordan çıktı fake olduğu. Yani hamilelik ayını hesaplasa devam edecekti. Breaking bad vardı. Senelerce milletle samimiyet kurdu o da fake çıktı. Sonra başka bir adam vardı nisan yağmuru mu ne o da erkekmiş ojeli erkek eli atmış yine uyanmamışlar milletle seks konuşmuş. Üftade diye bir tip yine senelerce kadın düşmanı şeyler yazdı seneler sonra kendi itiraf etti de öyle çıktı. Böyle bir senaryodan senelerce devam eden ruh hastası çok
Sevgili lutran, benim aklım almıyor gerçekten yok olmuyor. Her türlü mantıksız geliyor. Bipolar hastası olduğunuzu şu an depresyon siklusunda olduğunuzu yazmışsınız. Şahsen hemen herkes gibi hastalığınızın ardına sığındığınızı hatta bahsettiğiniz gibi bir hastalığınızın olmadığını düşünüyorum. Böyle adamlarla ilişki kurmanızı da mani evrelerine bağlıyorsunuz bir de. Yani size göre suçlu olan hastalığınız.
Rica etsem özelden kullandığınız ilacın kutusuna lutran yazıp bana atar mısınız? Eğer gerçekse tüm samimiyetimle sizin hastalığınıza inanmadığım için özür dileyeceğim. Söz veriyorum.
Yani çünkü bu böyle olmayacak artık, anlattıklarınız inanılmaz mantık dışı ya.
Öyle demeyin lütfen. Manik dönemdeyim.Biraz hızlı düşünüp hızlı yazıyorum belki. Garip gelebilir. İlaçlar iyi geliyor
şu an depresyon siklusunda olduğunuzu yazmışsınız
Hastalığın seyri herkeste aynı mı olmalı...Mani evresinde yapar yapmaya, sosyal kelebek olur, dili tatlanır herkesle muhabbet açar eder bulur konuşacak-konuşturacak, ısıtıp ısındıracak bir şeyler. Gönlünü de kolay kaptırır biliyorsun hani anlatmayayım, herkesin anlayacağı dilden yazmaya çalışıyorum. Ama benim dikkatimi çeken, manide olup, işte kendimi bilmiyorum, ne yazdığımı çok şey etmiyorum havasında davranırken nasıl oturup yazmaya devam edebildiği. Duramam abi ben. Kendi mani evrelerimden biliyorum, kalamam kolay kolay odakta, sıkıntı basar. Ne ekrana bakarım saatlerce cevap yazacağım diye, ne birilerine laf anlatmayı takarım. Konusunu açsam, muhtemelen maks bir saate kadar unutur offline olur gezmeye çıkarım filan. Tuhaf geliyor bana.
Bipoysa da en başta söylediğim gibi, diline pelesenk olmuş, mani evresi, yok depresyon, kullanıyor. Hep kurban, hep bahanesi hazır... Her yaptığına kılıflar, ilaç kullandım kafam bulanık, adamla seviştim çünkü mani, depresyondaydım onun kucağına sığındım... Ohoo..
İlave: Mani dönemindeyim ondan hızlı yazıyorum diye bir yorumunu gördüm konuda. Şimdi de depresyondayım mı diyor?
Hastalıklar iki uçlu olabilir. Bipoların kendisi zaten manik depresif bozukluk demek. Biliyorsundur. Depresyona uzanır.Lut_ran hangisine doğrusun?
Karma dönem mi yaşıyorsun? (Gün içinde ikisini de hissettirecek dalgalanmalar olur)
Sen ne çeşit bir tedavi görüyorsun, bir söylediğin diğerini tutmuyor. Hastalığını mı bilmiyorsun sen tam, ondan mı karışık ifade ediyorsun?
Hahha müge hatun ne fanları vardı onunda ya gitti genede müge hakkinda birsey yazanlara çemkiriyorlardıbunların coğunuda biliyorum
Ben onu istemiyorum. Kimseyi istemiyorum uzun bir süre.Diyet yapıyorummehir olarak kilon kadar altın iste.adamın ilk eşinden kıymetinin fazla olduğu anlaşılır böylece
umarım bu kararının arkasında durursun.senin için o zaman herşey çok daha iyi olacakBen onu istemiyorum. Kimseyi istemiyorum uzun bir süre.Diyet yapıyorum
Hastalığın seyri herkeste aynı mı olmalı...
Ben kimseyle sevişmedim.
Hastalığa sığınmıyorum.
Şu an iyi hissediyorum .
Bu kadar hakarete maruz kalan kimse bu kadar dimdik duramazdı.
Ben odaklanabiliyorum.
Size çok geçmiş olsun
Konuyu hemen kitletir kaçardım sanırım.Herkeste aynı olmaz da manide odakta kalabilsen, yerinde dursan zaten onun adı mani olmaz. Otursan da tıkır tıkır bacak sallarsın,bir yerinden çıkar o. Manik dönem dediğinde bunun ana hatları bellidir, doktorlar da zaten ona bakıp anlarlar, ona göre ilaç ekler ya da doz arttırırlar. Ha ama ilaçlardan sakin oturursun ok orayı atladım, haklısın.
Bu kadar hakareti, bir de ilaçsız işit :)) Neyse.
Sana da.
Konunda ikinci beşinci kadınlığına yazmadım hiç, kendine etmişsin zaten edebileceğin her türlü hakareti, ben niye edeyim ki? Altını çizdiğim şey, hastalığının ardına sığınman oldu. Buna devam ettiğin sürece aynı döngüde hastalığı çağırıp duracaksın. Haberin olsun.
Hastalıklar iki uçlu olabilir. Bipoların kendisi zaten manik depresif bozukluk demek. Biliyorsundur. Depresyona uzanır.
Ben BDT tedavisi görüyorum.
Konuyu hemen kitletir kaçardım sanırım.
Sakız çiğnemek iyi geliyor. Bir de yürüyüş
Psikiyatrist seçememiştim. Sonuncusu iyi geldi. 1 yıl oldu teşhis konalı. Anksiyete sanıp yanlış ilaçlar vermişlerdi.her Dr başka birşey söylüyordu. Kimi ağır depresyon, kimi panik atak, sosyal anksiyete. Sonuncusu bipolar dedi. Ona göre ilaçlar yazdı. Tedavi süreci yeni başladı sayılır. Kobay oldum biraz da sanki. Hep değişik ilaçlar. Yere göğe sığdırmayan bi ilaç vardı. Onu aldığım günün gecesi kış vakti denizde yüzmüştüm.Kalbim patlıcak gibiydi. Cısss diye söndü o an sanki. Tabi zature oldum.Şu an öyle aşırılıklarım kalmadı. Doğru olmayan seçimleri de tetikliyor bu rahatsızlık ama anlatamıyorsun işte. İşin ahlaki kısmına odaklı insanlar. Kontrolsüz olmak nasıl bir duygu bilemezler.Depresyon değil yani tamam, mani dönemi, anladım, sakız makız deyince. Mani dönemi verilen ilaçların bir kısmı akatizi, istemsiz kasılmalar da yapar. Öyle bi çenem kilitlenmişti benim, yan etkiyi alacak diğer ilacı acilde vurulmuştuk.
Ne zaman aldın teşhisi, kaç yıldır tedavin sürüyor, takip ediyor musun terapilerini düzenli?
Bak o ilk yorumumda alıntıladığım yazımın en az iki senesi filan var herhalde. Niye olduğun yerde saydın sen böyle?
O en sevdiğim kankimdirya bide kimsesizler yurdunda büyüdüm diyen vardı beni bir o keklemiştine üzülüyordum ona.
müge mıyır mıyır yazardı hiç inanmazdım ona.
zeynepçilerde bize kızıyordu konusunda sorguluyoruz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?