İmam Nikahı Evli Adam

Utanmiyorsunuz bir de evli olduğunu vilip,ilişki yaşamalara...Sözde ayrı yaşıyor....Midesizlik

Hayır tabi ki. Eşin peşimden koşuyor. Komşuyduk. sağda solda duyarsan benden bilme dedim. Banane ondan ben evden gittim zaten dedi.

Hakkımı yedirmem, Uftade'yi biz sıkıştırdık KudrAlobar cilek.yagmuru filan denk geldik bir yorumuna da. Sonunda konu açtı bana verdi veriştirdi Kolomboculuk oynayan gadın dedi, Çileğe de teşekkür etti "Kibar kibar sordun, hanımefendi kızsın" diye, "Evet erkeğim" dedi. Ashsh tabii ben yetişemedim o ana, sonradan aldım haberini. Zaten hep kaçırıyorum en ekşınlı şeyleri.

Mani evresinde yapar yapmaya, sosyal kelebek olur, dili tatlanır herkesle muhabbet açar eder bulur konuşacak-konuşturacak, ısıtıp ısındıracak bir şeyler. Gönlünü de kolay kaptırır biliyorsun hani anlatmayayım, herkesin anlayacağı dilden yazmaya çalışıyorum. Ama benim dikkatimi çeken, manide olup, işte kendimi bilmiyorum, ne yazdığımı çok şey etmiyorum havasında davranırken nasıl oturup yazmaya devam edebildiği. Duramam abi ben. Kendi mani evrelerimden biliyorum, kalamam kolay kolay odakta, sıkıntı basar. Ne ekrana bakarım saatlerce cevap yazacağım diye, ne birilerine laf anlatmayı takarım. Konusunu açsam, muhtemelen maks bir saate kadar unutur offline olur gezmeye çıkarım filan. Tuhaf geliyor bana.

Bipoysa da en başta söylediğim gibi, diline pelesenk olmuş, mani evresi, yok depresyon, kullanıyor. Hep kurban, hep bahanesi hazır... Her yaptığına kılıflar, ilaç kullandım kafam bulanık, adamla seviştim çünkü mani, depresyondaydım onun kucağına sığındım... Ohoo..

İlave: Mani dönemindeyim ondan hızlı yazıyorum diye bir yorumunu gördüm konuda. Şimdi de depresyondayım mı diyor?

Son düzenleme:
Öyle demeyin lütfen. Manik dönemdeyim.Biraz hızlı düşünüp hızlı yazıyorum belki. Garip gelebilir. İlaçlar iyi geliyor

şu an depresyon siklusunda olduğunuzu yazmışsınız

Lut_ran hangisine doğrusun?
Karma dönem mi yaşıyorsun? (Gün içinde ikisini de hissettirecek dalgalanmalar olur)

Sen ne çeşit bir tedavi görüyorsun, bir söylediğin diğerini tutmuyor. Hastalığını mı bilmiyorsun sen tam, ondan mı karışık ifade ediyorsun?

Hastalığın seyri herkeste aynı mı olmalı...
Ben kimseyle sevişmedim.
Hastalığa sığınmıyorum.
Şu an iyi hissediyorum .
Bu kadar hakarete maruz kalan kimse bu kadar dimdik duramazdı.
Ben odaklanabiliyorum.
Size çok geçmiş olsun

Hastalıklar iki uçlu olabilir. Bipoların kendisi zaten manik depresif bozukluk demek. Biliyorsundur. Depresyona uzanır.
Ben BDT tedavisi görüyorum.

Hahha müge hatun ne fanları vardı onunda ya gitti genede müge hakkinda birsey yazanlara çemkiriyorlardı bunların coğunuda biliyorum

ya bide kimsesizler yurdunda büyüdüm diyen vardı beni bir o keklemişti ne üzülüyordum ona.
müge mıyır mıyır yazardı hiç inanmazdım ona.
zeynepçilerde bize kızıyordu konusunda sorguluyoruz diye.

Herkeste aynı olmaz da manide odakta kalabilsen, yerinde dursan zaten onun adı mani olmaz. Otursan da tıkır tıkır bacak sallarsın,bir yerinden çıkar o. Manik dönem dediğinde bunun ana hatları bellidir, doktorlar da zaten ona bakıp anlarlar, ona göre ilaç ekler ya da doz arttırırlar. Ha ama ilaçlardan sakin oturursun ok orayı atladım, haklısın.

Bu kadar hakareti, bir de ilaçsız işit :)) Neyse.
Sana da.

Konunda ikinci beşinci kadınlığına yazmadım hiç, kendine etmişsin zaten edebileceğin her türlü hakareti, ben niye edeyim ki? Altını çizdiğim şey, hastalığının ardına sığınman oldu. Buna devam ettiğin sürece aynı döngüde hastalığı çağırıp duracaksın. Haberin olsun.

Konuyu hemen kitletir kaçardım sanırım.
Sakız çiğnemek iyi geliyor. Bir de yürüyüş

Hastalıklar iki uçlu olabilir. Bipoların kendisi zaten manik depresif bozukluk demek. Biliyorsundur. Depresyona uzanır.
Ben BDT tedavisi görüyorum.

Sen oku bi hastalığın üzerine. Okudun mu hiç, ne ile baş ediyorum filan, doktorlarınla muhabbetin nasıl? Sordun mu "Hangi dönem oluyor bu, bu ilacın nasıl bir etki göstermesi bekleniyor" vb? Aynı anda hem depresyondayım hem manideyim denmez işte, karma dönem denir ona. Öyle ayrı ayrı yazınca hangisindesin, e demin böyle yazmıştın denir. Karma dönem, ne depresyondur ne mani ama ikisi arasında tahterevalli gibi gün içinde dahi oynar. Kimi bipo türlerinde karma dönem oluyor. Ondan diyorum.

Konuyu hemen kitletir kaçardım sanırım.
Sakız çiğnemek iyi geliyor. Bir de yürüyüş

Depresyon değil yani tamam, mani dönemi, anladım, sakız makız deyince. Mani dönemi verilen ilaçların bir kısmı akatizi, istemsiz kasılmalar da yapar. Öyle bi çenem kilitlenmişti benim, yan etkiyi alacak diğer ilacı acilde vurulmuştuk.

Ne zaman aldın teşhisi, kaç yıldır tedavin sürüyor, takip ediyor musun terapilerini düzenli?

Bak o ilk yorumumda alıntıladığım yazımın en az iki senesi filan var herhalde. Niye olduğun yerde saydın sen böyle?

Psikiyatrist seçememiştim. Sonuncusu iyi geldi. 1 yıl oldu teşhis konalı. Anksiyete sanıp yanlış ilaçlar vermişlerdi.her Dr başka birşey söylüyordu. Kimi ağır depresyon, kimi panik atak, sosyal anksiyete. Sonuncusu bipolar dedi. Ona göre ilaçlar yazdı. Tedavi süreci yeni başladı sayılır. Kobay oldum biraz da sanki. Hep değişik ilaçlar. Yere göğe sığdırmayan bi ilaç vardı. Onu aldığım günün gecesi kış vakti denizde yüzmüştüm.Kalbim patlıcak gibiydi. Cısss diye söndü o an sanki. Tabi zature oldum.Şu an öyle aşırılıklarım kalmadı. Doğru olmayan seçimleri de tetikliyor bu rahatsızlık ama anlatamıyorsun işte. İşin ahlaki kısmına odaklı insanlar. Kontrolsüz olmak nasıl bir duygu bilemezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…