- 10 Eylül 2024
- 12
- -15
- 24
-
- Konu Sahibi senbenbiziz
Böyle düşünen biri kapalı bir kadınla evlense daha iyi değilmi ama. Ben evlilik için kapanan birkaç kadın tanıyorum. Başına örtü örtüyor ama eşi yine memnun olmuyor. Makyaj yapma, pantolon giyme diye devam ediyor istekler. E kadın yıllarca böyle giyinmiş, biranda ayak uyduramıyor. Bu sefer kadın baskıdan bunaliyor adamda sen baştan kabul ettin şimdi neden böyle yapıyorsun diyor. Velhasıl mutlu olamıyorlar.Bende açık biriyim... dünyada hicbirsey sebepsiz değil belkide karsilasmanizn sebebi vardir..soyleddikleri düşünceleri çok masum gerçekten çok seviyorsan sonuçta eşin olacak bu kişi hem ahiret hayatini da kurtarirsinn gerçekten seviyorsan ve kendine güveniyorsan istekli kapanacaksan neden olmasinki..bana gore erkegin sadece kendine helal gözüyle bakıp diğer erkeklerden uzak tutmak isteyen erkekler daha cazip gelir..diğer türlü aman kıskanmayan ne giyersen giy havasında olan erkeklerde benden uzak dursun benm.gorusum
Aslında o hemen evlenmek istiyor ama ben hemen evlenmek istemiyorum ben beklemek istiyorumKendisi yıllarca seninle sevgili olurken hangi kitaba uydurmuş peki bunu o hassas insan
Evet haklısınız insan bir anda önceki hayatından tam anlamıyla vazgeçemiyorBöyle düşünen biri kapalı bir kadınla evlense daha iyi değilmi ama. Ben evlilik için kapanan birkaç kadın tanıyorum. Başına örtü örtüyor ama eşi yine memnun olmuyor. Makyaj yapma, pantolon giyme diye devam ediyor istekler. E kadın yıllarca böyle giyinmiş, biranda ayak uyduramıyor. Bu sefer kadın baskıdan bunaliyor adamda sen baştan kabul ettin şimdi neden böyle yapıyorsun diyor. Velhasıl mutlu olamıyorlar.
Kaç kurtar kendiniİmam ile sevgiliyiz niyetimiz ciddi ve evlilik konuşmaları geçti, kapalı birisi değilim ve ilerde kapanmayı düşünüyorum zaten o da kapanmamı istiyor, çalışmama sıcak bakmıyor ve aslında istemiyor ben çalışmayı istiyorum ama o erkeklerle başbaşa duracağım bir iş istemiyor ben de ona tamam öyle olmazsa çalışırım dedim. İyi birisi, kötü alışkanlıkları yok, kötü huyu yok. Evlilik için yıllar var hemen olmayacak. Ben onu o beni seviyor, ailesi muhafazakar, doğulular ama batıda büyükşehir de doğup büyümüş biraz orayı benimsemiş. Kapalılık olmazsa, erkeklerle çalışma durumu olursa bu evliliğin olmayacağını, ilerisinin olmayacağını, bu yüzden net karar vermemi istiyor. Benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum, önümde hiç bu tarz bir örnek yok, görmedim. İmamla sevgili olmuş, evlilik yaşayan, başından boyle bir şey geçmiş birileri var mı varsa görüş bildirebilir mi
Olmaz. Senin hayata bakisinla onunki farklı. Tesettüre girmek bile senin için yıpratıcı olacak. O kendisine uygun bir eş bulsun sen de hayatına bak. Önünde evlilik için yıllar varken kendini bu kadar çaresiz hissetme. Hayatına uggun ekonomik özgürlüğünün oldugu bir eş adayı tercih et.İmam ile sevgiliyiz niyetimiz ciddi ve evlilik konuşmaları geçti, kapalı birisi değilim ve ilerde kapanmayı düşünüyorum zaten o da kapanmamı istiyor, çalışmama sıcak bakmıyor ve aslında istemiyor ben çalışmayı istiyorum ama o erkeklerle başbaşa duracağım bir iş istemiyor ben de ona tamam öyle olmazsa çalışırım dedim. İyi birisi, kötü alışkanlıkları yok, kötü huyu yok. Evlilik için yıllar var hemen olmayacak. Ben onu o beni seviyor, ailesi muhafazakar, doğulular ama batıda büyükşehir de doğup büyümüş biraz orayı benimsemiş. Kapalılık olmazsa, erkeklerle çalışma durumu olursa bu evliliğin olmayacağını, ilerisinin olmayacağını, bu yüzden net karar vermemi istiyor. Benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum, önümde hiç bu tarz bir örnek yok, görmedim. İmamla sevgili olmuş, evlilik yaşayan, başından boyle bir şey geçmiş birileri var mı varsa görüş bildirebilir mi
kümese tavuk arıyo herhalde yanlış düşünce yapısı var uzak durun derimİmam ile sevgiliyiz niyetimiz ciddi ve evlilik konuşmaları geçti, kapalı birisi değilim ve ilerde kapanmayı düşünüyorum zaten o da kapanmamı istiyor, çalışmama sıcak bakmıyor ve aslında istemiyor ben çalışmayı istiyorum ama o erkeklerle başbaşa duracağım bir iş istemiyor ben de ona tamam öyle olmazsa çalışırım dedim. İyi birisi, kötü alışkanlıkları yok, kötü huyu yok. Evlilik için yıllar var hemen olmayacak. Ben onu o beni seviyor, ailesi muhafazakar, doğulular ama batıda büyükşehir de doğup büyümüş biraz orayı benimsemiş. Kapalılık olmazsa, erkeklerle çalışma durumu olursa bu evliliğin olmayacağını, ilerisinin olmayacağını, bu yüzden net karar vermemi istiyor. Benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum, önümde hiç bu tarz bir örnek yok, görmedim. İmamla sevgili olmuş, evlilik yaşayan, başından boyle bir şey geçmiş birileri var mı varsa görüş bildirebilir mi
Lütfen kapanacaksanız bir erkek için değil, Allah için kapanın.İmam ile sevgiliyiz niyetimiz ciddi ve evlilik konuşmaları geçti, kapalı birisi değilim ve ilerde kapanmayı düşünüyorum zaten o da kapanmamı istiyor, çalışmama sıcak bakmıyor ve aslında istemiyor ben çalışmayı istiyorum ama o erkeklerle başbaşa duracağım bir iş istemiyor ben de ona tamam öyle olmazsa çalışırım dedim. İyi birisi, kötü alışkanlıkları yok, kötü huyu yok. Evlilik için yıllar var hemen olmayacak. Ben onu o beni seviyor, ailesi muhafazakar, doğulular ama batıda büyükşehir de doğup büyümüş biraz orayı benimsemiş. Kapalılık olmazsa, erkeklerle çalışma durumu olursa bu evliliğin olmayacağını, ilerisinin olmayacağını, bu yüzden net karar vermemi istiyor. Benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum, önümde hiç bu tarz bir örnek yok, görmedim. İmamla sevgili olmuş, evlilik yaşayan, başından boyle bir şey geçmiş birileri var mı varsa görüş bildirebilir mi
Kötü huyu yok “?????İmam ile sevgiliyiz niyetimiz ciddi ve evlilik konuşmaları geçti, kapalı birisi değilim ve ilerde kapanmayı düşünüyorum zaten o da kapanmamı istiyor, çalışmama sıcak bakmıyor ve aslında istemiyor ben çalışmayı istiyorum ama o erkeklerle başbaşa duracağım bir iş istemiyor ben de ona tamam öyle olmazsa çalışırım dedim. İyi birisi, kötü alışkanlıkları yok, kötü huyu yok. Evlilik için yıllar var hemen olmayacak. Ben onu o beni seviyor, ailesi muhafazakar, doğulular ama batıda büyükşehir de doğup büyümüş biraz orayı benimsemiş. Kapalılık olmazsa, erkeklerle çalışma durumu olursa bu evliliğin olmayacağını, ilerisinin olmayacağını, bu yüzden net karar vermemi istiyor. Benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum, önümde hiç bu tarz bir örnek yok, görmedim. İmamla sevgili olmuş, evlilik yaşayan, başından boyle bir şey geçmiş birileri var mı varsa görüş bildirebilir mi
Tasma da getirdi mi?İmam ile sevgiliyiz niyetimiz ciddi ve evlilik konuşmaları geçti, kapalı birisi değilim ve ilerde kapanmayı düşünüyorum zaten o da kapanmamı istiyor, çalışmama sıcak bakmıyor ve aslında istemiyor ben çalışmayı istiyorum ama o erkeklerle başbaşa duracağım bir iş istemiyor ben de ona tamam öyle olmazsa çalışırım dedim. İyi birisi, kötü alışkanlıkları yok, kötü huyu yok. Evlilik için yıllar var hemen olmayacak. Ben onu o beni seviyor, ailesi muhafazakar, doğulular ama batıda büyükşehir de doğup büyümüş biraz orayı benimsemiş. Kapalılık olmazsa, erkeklerle çalışma durumu olursa bu evliliğin olmayacağını, ilerisinin olmayacağını, bu yüzden net karar vermemi istiyor. Benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum, önümde hiç bu tarz bir örnek yok, görmedim. İmamla sevgili olmuş, evlilik yaşayan, başından boyle bir şey geçmiş birileri var mı varsa görüş bildirebilir mi
Dün bir gazeteci de Narin Cinayetinden bahsederken kadın intihar oranının en yüksek olduğu yer olarak Batman’a dikkat çekmişti.Batmanlı bir imam.
Batman kadınların en mutsuz olduğu il seçilmişti bir dönem. Ayrıca yüksek kadın intihar oranları hala devam ediyor. Üstelik Batman Hizbullahın da en yoğun olduğu ildir.
Batmanlı ve aşırı dindar bir aileden direkt kaçardım ben.
Yani adam kendine esir, evine süs arıyor. Kapayacak eve karısını, baştan bu şartla devam ediyor.
Aklın mı yok evladım bir de düşünüyorsun
Bu konuyla ilgili seneler önce uçan süpürge festivalinde belgesel izlemiştim ben.Dün bir gazeteci de Narin Cinayetinden bahsederken kadın intihar oranının en yüksek olduğu yer olarak Batman’a dikkat çekmişti.