- 10 Eylül 2024
- 12
- -15
- 24
-
- Konu Sahibi senbenbiziz
The imam...
Afedersin sevgilinden imam diye herhangi bir imam gibi bahsetmen komik geldi bir miktar:))
Bu kadar mı evlenmek zorundasınız? Mesajınızda sevgiden, tutkudan eser yok. Bir koca merakı.İmam ile sevgiliyiz niyetimiz ciddi ve evlilik konuşmaları geçti, kapalı birisi değilim ve ilerde kapanmayı düşünüyorum zaten o da kapanmamı istiyor, çalışmama sıcak bakmıyor ve aslında istemiyor ben çalışmayı istiyorum ama o erkeklerle başbaşa duracağım bir iş istemiyor ben de ona tamam öyle olmazsa çalışırım dedim. İyi birisi, kötü alışkanlıkları yok, kötü huyu yok. Evlilik için yıllar var hemen olmayacak. Ben onu o beni seviyor, ailesi muhafazakar, doğulular ama batıda büyükşehir de doğup büyümüş biraz orayı benimsemiş. Kapalılık olmazsa, erkeklerle çalışma durumu olursa bu evliliğin olmayacağını, ilerisinin olmayacağını, bu yüzden net karar vermemi istiyor. Benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum, önümde hiç bu tarz bir örnek yok, görmedim. İmamla sevgili olmuş, evlilik yaşayan, başından boyle bir şey geçmiş birileri var mı varsa görüş bildirebilir mi
Bu konularda çok yorum yapmak istemem ama bir ilişkide hep kendinden feragat edeni eşek yerine koyuyorlar. Olay şu aslında siz de onun dediklerini yapmak istiyor musunuz? Yani ileride geçmişe dönüp baktığınızda keşke kendimden ödün vermeseydim der misiniz mesela? Bir de sinir oldum beyefendi sanarsın kanuni sultan süleyman da şöyle şöyle yapmazsan benimle evlenemezsin diye şart koşuyorİmam ile sevgiliyiz niyetimiz ciddi ve evlilik konuşmaları geçti, kapalı birisi değilim ve ilerde kapanmayı düşünüyorum zaten o da kapanmamı istiyor, çalışmama sıcak bakmıyor ve aslında istemiyor ben çalışmayı istiyorum ama o erkeklerle başbaşa duracağım bir iş istemiyor ben de ona tamam öyle olmazsa çalışırım dedim. İyi birisi, kötü alışkanlıkları yok, kötü huyu yok. Evlilik için yıllar var hemen olmayacak. Ben onu o beni seviyor, ailesi muhafazakar, doğulular ama batıda büyükşehir de doğup büyümüş biraz orayı benimsemiş. Kapalılık olmazsa, erkeklerle çalışma durumu olursa bu evliliğin olmayacağını, ilerisinin olmayacağını, bu yüzden net karar vermemi istiyor. Benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum, önümde hiç bu tarz bir örnek yok, görmedim. İmamla sevgili olmuş, evlilik yaşayan, başından boyle bir şey geçmiş birileri var mı varsa görüş bildirebilir mi
Okuyunca bana da öyle geldiThe imam...
Afedersin sevgilinden imam diye herhangi bir imam gibi bahsetmen komik geldi bir miktar:))
Ya dışarı çıkma meselesini konuştuk karışmam dedi. Ya bu benim ilk ilişkim o yüzden ne yapacağım hakkında şüpheye düşüyorumBunda kafanızı karıştıracak bi durum yok aslında. En azından başında ne istediğini net olarak söylemiş her ne kadar saçma bi düşünce yapısı olsa da.. Ben çalışmadan duramam diyorsanız olmaz, sorun değil ben onu seviyorum çalışmasam da olur diyorsanız evlenin. Ortası yok yalnız onu bilin. Hatta tek başınıza bile dışarı çıkamayabilirsiniz konuşmalarından ve yaşam tarzından onu anladım. Siz mantık evliliği mi yapıyorsunuz?
Bence düşünmeyin derim. Siz de çalışmak istiyorsunuz o istemiyor. Az çok fragman belli üzgünüm ama öyle.Ya dışarı çıkma meselesini konuştuk karışmam dedi. Ya bu benim ilk ilişkim o yüzden ne yapacağım hakkında şüpheye düşüyorum
Ya evlenme merakı değil aslında benim ilk ilişkim haliyle bilgisizim bu konuda ne yapacağımı bilmiyorumBu kadar mı evlenmek zorundasınız? Mesajınızda sevgiden, tutkudan eser yok. Bir koca merakı.