- 10 Eylül 2024
- 12
- -15
- 24
-
- Konu Sahibi senbenbiziz
Madem bu imam bey dinine göre yaşamak istiyor, sor bakalım imam beye sevgili olup gezip tozmak helal mi? Karısının çalıştığına örtünmesine karışan adam ana babasının, tanıdığının tavsiye ettiği görücü usulü evlensin.İmam ile sevgiliyiz niyetimiz ciddi ve evlilik konuşmaları geçti, kapalı birisi değilim ve ilerde kapanmayı düşünüyorum zaten o da kapanmamı istiyor, çalışmama sıcak bakmıyor ve aslında istemiyor ben çalışmayı istiyorum ama o erkeklerle başbaşa duracağım bir iş istemiyor ben de ona tamam öyle olmazsa çalışırım dedim. İyi birisi, kötü alışkanlıkları yok, kötü huyu yok. Evlilik için yıllar var hemen olmayacak. Ben onu o beni seviyor, ailesi muhafazakar, doğulular ama batıda büyükşehir de doğup büyümüş biraz orayı benimsemiş. Kapalılık olmazsa, erkeklerle çalışma durumu olursa bu evliliğin olmayacağını, ilerisinin olmayacağını, bu yüzden net karar vermemi istiyor. Benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum, önümde hiç bu tarz bir örnek yok, görmedim. İmamla sevgili olmuş, evlilik yaşayan, başından boyle bir şey geçmiş birileri var mı varsa görüş bildirebilir mi
Yalnis anlamani istemem tabiki ama erkeklerle aynı ortamda çalışınca ne oluyor yani kapalı olup evde oturan o kadar kadın var yapacağını öylede yapıyor valla bu dediğinize göre biraz zihniyet meselesi ve şunu da söyleyeyim eğer bugün sırf karşı taraf istiyor diye yaparsanız kapanmak için demiyorum yalnis anlama çalışma hayatı için diyorum yarın çok tepene biner bir kere dediğini yapmazsan işte sen o zaman olanları gör ki erkekler ile aynı ortamda çalışmak da ne var kişi kendini bindikten sonra ne olabilir ki herşey insanın kendisinde bitiyor kapanıp açık olmak yada erkeklerle aynı ortamda olup olmamak değil bence iyi düşün bu seni o zaman markete pazarada göndermez yarın birgünİmam ile sevgiliyiz niyetimiz ciddi ve evlilik konuşmaları geçti, kapalı birisi değilim ve ilerde kapanmayı düşünüyorum zaten o da kapanmamı istiyor, çalışmama sıcak bakmıyor ve aslında istemiyor ben çalışmayı istiyorum ama o erkeklerle başbaşa duracağım bir iş istemiyor ben de ona tamam öyle olmazsa çalışırım dedim. İyi birisi, kötü alışkanlıkları yok, kötü huyu yok. Evlilik için yıllar var hemen olmayacak. Ben onu o beni seviyor, ailesi muhafazakar, doğulular ama batıda büyükşehir de doğup büyümüş biraz orayı benimsemiş. Kapalılık olmazsa, erkeklerle çalışma durumu olursa bu evliliğin olmayacağını, ilerisinin olmayacağını, bu yüzden net karar vermemi istiyor. Benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum, önümde hiç bu tarz bir örnek yok, görmedim. İmamla sevgili olmuş, evlilik yaşayan, başından boyle bir şey geçmiş birileri var mı varsa görüş bildirebilir mi
Bende açık biriyim... dünyada hicbirsey sebepsiz değil belkide karsilasmanizn sebebi vardir..soyleddikleri düşünceleri çok masum gerçekten çok seviyorsan sonuçta eşin olacak bu kişi hem ahiret hayatini da kurtarirsinn gerçekten seviyorsan ve kendine güveniyorsan istekli kapanacaksan neden olmasinki..bana gore erkegin sadece kendine helal gözüyle bakıp diğer erkeklerden uzak tutmak isteyen erkekler daha cazip gelir..diğer türlü aman kıskanmayan ne giyersen giy havasında olan erkeklerde benden uzak dursun benm.gorusumİmam ile sevgiliyiz niyetimiz ciddi ve evlilik konuşmaları geçti, kapalı birisi değilim ve ilerde kapanmayı düşünüyorum zaten o da kapanmamı istiyor, çalışmama sıcak bakmıyor ve aslında istemiyor ben çalışmayı istiyorum ama o erkeklerle başbaşa duracağım bir iş istemiyor ben de ona tamam öyle olmazsa çalışırım dedim. İyi birisi, kötü alışkanlıkları yok, kötü huyu yok. Evlilik için yıllar var hemen olmayacak. Ben onu o beni seviyor, ailesi muhafazakar, doğulular ama batıda büyükşehir de doğup büyümüş biraz orayı benimsemiş. Kapalılık olmazsa, erkeklerle çalışma durumu olursa bu evliliğin olmayacağını, ilerisinin olmayacağını, bu yüzden net karar vermemi istiyor. Benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum, önümde hiç bu tarz bir örnek yok, görmedim. İmamla sevgili olmuş, evlilik yaşayan, başından boyle bir şey geçmiş birileri var mı varsa görüş bildirebilir mi
Bir arkadaş vasıtasıyla tanıştık, çıkma teklifi olmadı, ilk o açıldı. Arkadaşımın nişanlısının akademiden arkadaşı. Benim de bu ara dine karşı bir ilgim artmıştı. Bir anda olan bir şey başındayız daha. Kötü ahlakı olmayınca, seviyeli davranınca hoşuma gitti. İslam'la ilgili konuştuk ilk başta ismine sevgililik diyorum ama birbirimizi tanımaya çalışıyoruz aslında, konuşuyoruz. O uzatmayı istemiyor ama ben hemen olsun istemiyorum evlilik olduğu için bir yanlış yapmak istemiyorumAyy nolur biraz anlatır mısınız bana çok otantik geldi, nasıl tanıştınız, ilk kim açıldı, çıkma mı teklif etti?
Muhafazakar kişi kendi gibi muhafazakar biriyle evlenmelimuhafazakar erkeklerin seküler kız sevdasının yeni kurbanı hoşgeldin
Nasıl tanıştınızHaklısınız vicdanlı, merhametli, adalet duygusu da var ama devir kötü öyle tanıtır kendini ama öyle de çıkmayabilir tabi emin olamıyorum kafam çok karışık
İmam ile sevgiliyiz niyetimiz ciddi ve evlilik konuşmaları geçti, kapalı birisi değilim ve ilerde kapanmayı düşünüyorum zaten o da kapanmamı istiyor, çalışmama sıcak bakmıyor ve aslında istemiyor ben çalışmayı istiyorum ama o erkeklerle başbaşa duracağım bir iş istemiyor ben de ona tamam öyle olmazsa çalışırım dedim. İyi birisi, kötü alışkanlıkları yok, kötü huyu yok. Evlilik için yıllar var hemen olmayacak. Ben onu o beni seviyor, ailesi muhafazakar, doğulular ama batıda büyükşehir de doğup büyümüş biraz orayı benimsemiş. Kapalılık olmazsa, erkeklerle çalışma durumu olursa bu evliliğin olmayacağını, ilerisinin olmayacağını, bu yüzden net karar vermemi istiyor. Benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum, önümde hiç bu tarz bir örnek yok, görmedim. İmamla sevgili olmuş, evlilik yaşayan, başından boyle bir şey geçmiş birileri var mı varsa görüş bildirebilir mi