- 10 Eylül 2024
- 12
- -15
- 24
-
- Konu Sahibi senbenbiziz
Ben merakımdan sordum aslındaDimi ama evlenmeye yıllar varmış o şartları sunmuş ama kendisine bi baksın önce
Valla ben de merak ettimBen merakımdan sordum aslında
Koşarak kaçıyosun bu heriften, eş değil köle olursun bu adamaYa evlenme merakı değil aslında benim ilk ilişkim haliyle bilgisizim bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum
Neden kapalı biriyle evlensin açık bir kız alıp ona her dediğini yaptırır egosunu tatmin eder. Host ben erkeğim ve sen kadin olduğun için benim taktiğim tasmalarla yasayacaksin diyecek . Buna prim veren de çok kadın var. Bazılarının hoşuna gidiyorKapalı biriyle evlensin hey Allahım ya
Nerde tanıştınız? Açık bir kadına kapanirsan evleniriz yoksa bu iş olmaz demek bana çok saygısızca geliyor. Diyelimki kapanıp evlendin ama daha sonra bu halini benimseyemedin, o zaman ne olacak boşanacak misiniz?Ya evlenme merakı değil aslında benim ilk ilişkim haliyle bilgisizim bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum
Neden tanıştıkları insanları kendi kalıplarına uydurmak istiyorlar? Neden olduğu gibi kabul etmiyorlar? Sizi böyle tanımış sevmişse, neden kapanmanızı ve çalışmamanızı şart koşuyor?
Ben kendimden asla taviz vermem, ben evlenip ortak bir hayat kuracak olsam da bir bireyim; kendi hayatım, kendi kararlarım, kendi benliğim var; elin herifi çıkıp da bana ultimatom veremez. Bu böyle başlar, yarın kıyafetiniz az dar olsa, burnunuzu pencereden izinsiz çıkarsanız hayatı zindan etmeye kadar gider. Ekonomik özgürlüğünüz yok, kendi karar alma yetiniz yok; böyle hayat mı geçer? Kendinden taviz veren insanların mutlu olduğunu görmedim. Köle gibi bir hayata merhaba demek istiyorsanız evlenin.
Sevgiliniz nereliİşi bırakmadım, atanamadım zaten
BatmanSevgiliniz nereli
Yok el ele tutusma olmadı, fiziksel bir teması olmadı aslında evliliği hemen istiyor kendisi ama ben yanlış bir karar vermekten korkuyorum ve tanıma payı bırakıyorum kafam karışık olduğu içinİmam nasıl sevgili oluyor acaba merak ettim el ele falan tutuşuyor mu? Hani yaşam biçimi mi öyle yoksa meslek olarak mı görüyor sadece
Bu şartları koşması bana garip gelmedi siz de bu şekilde yaşamak istemiyorsanız hayır deyin ayrılın zorla olmaz bunlar sonra bunalırsınız