- 10 Eylül 2024
- 12
- -15
- 24
-
- Konu Sahibi senbenbiziz
Ticaret mi yapıyorsunuzKapalılık olmazsa, erkeklerle çalışma durumu olursa bu evliliğin olmayacağını, ilerisinin olmayacağını, bu yüzden net karar vermemi istiyor.
Haklısınız vicdanlı, merhametli, adalet duygusu da var ama devir kötü öyle tanıtır kendini ama öyle de çıkmayabilir tabi emin olamıyorum kafam çok karışıkDoğulu ve muhafazakar olması ideal bir koca adayı olduğunu göstermez narin olayında gördük sözde muhafazakar aileyi.Yanlış anlaşılmasın benim eşim de doğulu,demek istediğim vicdanlı mı merhametli mi adalet duygusuna sahip mi bunları da ölçün tartın
Mesele imam,mühendis,doktor vesaire değil ki.İmam ile sevgiliyiz niyetimiz ciddi ve evlilik konuşmaları geçti, kapalı birisi değilim ve ilerde kapanmayı düşünüyorum zaten o da kapanmamı istiyor, çalışmama sıcak bakmıyor ve aslında istemiyor ben çalışmayı istiyorum ama o erkeklerle başbaşa duracağım bir iş istemiyor ben de ona tamam öyle olmazsa çalışırım dedim. İyi birisi, kötü alışkanlıkları yok, kötü huyu yok. Evlilik için yıllar var hemen olmayacak. Ben onu o beni seviyor, ailesi muhafazakar, doğulular ama batıda büyükşehir de doğup büyümüş biraz orayı benimsemiş. Kapalılık olmazsa, erkeklerle çalışma durumu olursa bu evliliğin olmayacağını, ilerisinin olmayacağını, bu yüzden net karar vermemi istiyor. Benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum, önümde hiç bu tarz bir örnek yok, görmedim. İmamla sevgili olmuş, evlilik yaşayan, başından boyle bir şey geçmiş birileri var mı varsa görüş bildirebilir mi
Şu mesaja kadar imam'ı herhangi bir imam gibi anlamıştım ismi mi imammışThe imam...
Afedersin sevgilinden imam diye herhangi bir imam gibi bahsetmen komik geldi bir miktar:))
İstemediğiniz şeyleri bugün kabul ederseniz ilerde çok pişman olursunuz. Dik duruşunuz,kendi kararlarınız olsun. Birbirinize uymuyorsanız,ortak yolu bulamıyorsanız şimdiden ayrılık. Emin olun evlenince daha büyük sorunlar çıkıyor..İmam ile sevgiliyiz niyetimiz ciddi ve evlilik konuşmaları geçti, kapalı birisi değilim ve ilerde kapanmayı düşünüyorum zaten o da kapanmamı istiyor, çalışmama sıcak bakmıyor ve aslında istemiyor ben çalışmayı istiyorum ama o erkeklerle başbaşa duracağım bir iş istemiyor ben de ona tamam öyle olmazsa çalışırım dedim. İyi birisi, kötü alışkanlıkları yok, kötü huyu yok. Evlilik için yıllar var hemen olmayacak. Ben onu o beni seviyor, ailesi muhafazakar, doğulular ama batıda büyükşehir de doğup büyümüş biraz orayı benimsemiş. Kapalılık olmazsa, erkeklerle çalışma durumu olursa bu evliliğin olmayacağını, ilerisinin olmayacağını, bu yüzden net karar vermemi istiyor. Benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum, önümde hiç bu tarz bir örnek yok, görmedim. İmamla sevgili olmuş, evlilik yaşayan, başından boyle bir şey geçmiş birileri var mı varsa görüş bildirebilir mi
Bir erkeğe güvenip nasıl işi bırakıyorsun?İmam ile sevgiliyiz niyetimiz ciddi ve evlilik konuşmaları geçti, kapalı birisi değilim ve ilerde kapanmayı düşünüyorum zaten o da kapanmamı istiyor, çalışmama sıcak bakmıyor ve aslında istemiyor ben çalışmayı istiyorum ama o erkeklerle başbaşa duracağım bir iş istemiyor ben de ona tamam öyle olmazsa çalışırım dedim. İyi birisi, kötü alışkanlıkları yok, kötü huyu yok. Evlilik için yıllar var hemen olmayacak. Ben onu o beni seviyor, ailesi muhafazakar, doğulular ama batıda büyükşehir de doğup büyümüş biraz orayı benimsemiş. Kapalılık olmazsa, erkeklerle çalışma durumu olursa bu evliliğin olmayacağını, ilerisinin olmayacağını, bu yüzden net karar vermemi istiyor. Benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum, önümde hiç bu tarz bir örnek yok, görmedim. İmamla sevgili olmuş, evlilik yaşayan, başından boyle bir şey geçmiş birileri var mı varsa görüş bildirebilir mi
Nasıl tanistiniz ve sevgili oldunuz? Elini tutuyor mu aşkım sevgilim diyo mu bu imam
İşi bırakmadım, atanamadım zatenBir erkeğe güvenip nasıl işi bırakıyorsun?
Dimi ama evlenmeye yıllar varmış o şartları sunmuş ama kendisine bi baksın önceİmam nasıl sevgili oluyor acaba merak ettim el ele falan tutuşuyor mu? Hani yaşam biçimi mi öyle yoksa meslek olarak mı görüyor sadece
Bu şartları koşması bana garip gelmedi siz de bu şekilde yaşamak istemiyorsanız hayır deyin ayrılın zorla olmaz bunlar sonra bunalırsınız