- 12 Ocak 2016
- 61
- 25
- 3
- 37
- Konu Sahibi hepmutsuz435
-
zor dedik yaa bacımBi yanim soyleme ilk gecede de bisey derse sen bana boyle demistin dersin diyor.
Bir yanim ya adam kabullenecek biri soyle gizlin kalmasin diyor
Bir yanim kiz sakin soyleme ya evlenme durumu olmazsa en ozelini bosuna ogrenmesin diyor
Bir yanim o seni bu kadar durust bilirken yapma be boyle diyor
Boyle dusunen beynimin yanları çürüdü yeminle
Bi yanim soyleme ilk gecede de bisey derse sen bana boyle demistin dersin diyor.
Bir yanim kiz sakin soyleme ya evlenme durumu olmazsa en ozelini bosuna ogrenmesin diyor
Hemde nasilzor dedik yaa bacım
Bi yanim soyleme ilk gecede de bisey derse sen bana boyle demistin dersin diyor.
ben de sizin " herkes kendi zihniyetindeki kişilerle evlensin" lafınızı anlamadım ?!?! bu ne demek? ben bakire olmayabilirim ancak gayet de bakir bir erkekle evlenebilirim. veya bunu açıklamak istemeyebilirim.soylediklerimize dikkat etmemiz gerektiğini düşünenlerdenim konu sahibine dik durması gerektiğini söylemek güzel ama bunun yolu 'bütün erkekler yapıyor' ifadesiyle değil.Bütün erkekler yapmıyor.
Herkes yaşadığı hayatın arkasında olsun. Kendi zihniyetindeki kişilerle evlensin. Birseyleri yapıp sonra yok erkeklerin yüzünden saklamak zorunda kalıyoruz yok toplum baskısı.. Etrafa b.k atmak en kolayı.Azalarak bitin artık..
Vay be durustluk gercekten bi ise yaramiyormusBen söyledim:) sonuç çok karışık oldu kısaca özet geçeyim: Nasıl boyle bir sey yaparsin? Ben bile yapmadım. Kaç defa oldu? Nerde oldu? Diye bir cok soru sordu. Cevap vermedim. Sonra ozur diledi ve ogrendim ki o da biriyle beraber olmus ve beni yargiladi bilmiyorum diye. Suan normal olarak konustugumuz icin ne dedigini unutup kendisi anlatti. Ona gore kendinin yaptigi normal benimki anormal gibi dusunce icinde. Uzaklasmayi düşünüyorum. Bir insanin karakterini öğrenmek icin en iyi yol buymus.
Ya ben de bir saattir düşünüyorum, niye başka şehir değil de Ordu, Ordu da ne dönüyor diye?bu muhabbeti nasıl yapıyorsunuz
çok mide bulandırıcı değil mi
erkeklerin olmuş bir hata kabulümdür lafına ayrı hasta oluyorum zaten kabul etmek nedir ya sen kimsin de beni böyle aşağılıyorsun diye hissetmiyor musunuz bunları konuşurken
ayrıca orduya göndersem basına bir şey gelmeden dönersin lafı bir tek bana mı iğrenç irrite edici geldi
Siz o ordu konusunu cok yanlis anlamissinizYa ben de bir saattir düşünüyorum, niye başka şehir değil de Ordu, Ordu da ne dönüyor diye?
Bildiğimiz askeri ordu; harbi iğrenç bir muhabbet. Adam çok avam. Ne demek seni bir kıta erkeğin arasına yollasam sana bişey olmaz. Sen kimsin de beni yolluyorsun? Bu iltifat mı şimdi? Seni iki rusun olduğu tatile göndersek ne olur acaba??
Bilmiyorum, bu kadar avam konuşan birinin yok ben şöyle ileri görüşlüyüm muhabbeti pek inandırıcı değil. Sizin ağzınızı aramış sanki.
Bence de ona sizi böyle sorgulama hakkı vermeseydiniz iyi olurmuş. Konuyu sizin açmanız ve sorma biçiminiz çok yalnış.
Vay be durustluk gercekten bi ise yaramiyormus
Arkadasinizda nasil oldu soyledimiBazen dürüst olmak işe yaramıyor.
Yakın bi arkadaşımın başına gelen bir olayla buna şahit oldum maalesef.
Beden senin...
hepimiz hata yapariz onemli olan beynin namuslu olsun kalbin temiz olsunKafaya taktigini nasil anladin peki bana konusmalari bunu kabul edecek gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?