- 12 Ocak 2016
- 61
- 25
- 3
- 37
- Konu Sahibi hepmutsuz435
-
Peki son durum ne oldu sizdeAslinda işe yarıyor, ya cok mutlu olursun cunku seni sen oldugun icin seven biri diye ya da seni oldugun gibi sevmiyordur ayrilirsin. Ama ikisinde de huzurlu olursun.
Arkadasinizda nasil oldu soyledimi
Resmen yem atti ozaman bu banahepimiz hata yapariz onemli olan beynin namuslu olsun kalbin temiz olsun
sen cok temiz durust bi insansin melek gibi seni orduya gondersem basina bi is gelmeden donersin okdar güvenilir birisin
Alıntıladığım 2. cümlede senden böyle bir şey bekleyemeyeceğini de açık bir şekilde ifade etmiş kendisi ben buradan anladım.
Ayrıca bunu hata olarak görüyor olması ileride başına kakacağına ilişkin bir ibare bunu da unutma.
İyi olmuş. Evlendikten sonra öyle bir adamla aynı evi aynı hayatı paylaşacağına. En ufak tartışmada bile bu konu karşısına geleceğine.Söyledi ve maalesef terkedildi.
Hemde bir damla kan namus işareti değildir diye ahkam kesen biri tarafından
Allahım ayni laflar ayni ahkamlarSöyledi ve maalesef terkedildi.
Hemde bir damla kan namus işareti değildir diye ahkam kesen biri tarafından
Nacızane tavsiyem ayrılın gitsin, nedenini de acıklamayın, siz nedenini söylersiniz, olsun ben seni seviyorum der, evlenirsiniz, sonra basınıza kakar, daha kötüsü annemin bir tanıdığı ablanın basına gelmişti, ailecek mahvolmuşlardı.Resmen yem atti ozaman bu bana
Olabilir, ne demek istedi öyleyse? Siz bu adamın samimiyetine inanıyor musunuz peki?Siz o ordu konusunu cok yanlis anlamissiniz
Peki son durum ne oldu sizde
Bazen dürüst olmak işe yaramıyor.
Yakın bi arkadaşımın başına gelen bir olayla buna şahit oldum maalesef.
Beden senin...
İyi olmuş. Evlendikten sonra öyle bir adamla aynı evi aynı hayatı paylaşacağına. En ufak tartışmada bile bu konu karşısına geleceğine.
En yakın arkadasinizin başına ne geldi?
Arkadasiniz anlatti anladigim kadariylaInsanlar dereyi gecene kadar ayiya dayi diyor. Kimin ne zaman nasil tepki verecegini cok iyi tanidiklarinizda bile cözemezsiniz bence. Yani namus meselesi deyip takmayan da olur, aman ne olacak deyip evlenince vay namussuz diyen de olabilir. İcinizde de tutabilirsiniz dışınızda da. Ben baskalarinin yönlendirmesiyle böyle cok ciddi mevzuyu paylasmaniz sakıncalı derim Cunku bu sizin özeliniz. Nitekim böyle bir seyi paylasan arkadasim oldu, ona akıl verenler oldugu icin. O akıl verenler sırra kadem bastı. Umursamadilar sonucunu. Ben karışılmamasini ve kendinizin karar vermesini öneririm. Size kalmıs.
Allahım ayni laflar ayni ahkamlar
Artik hic anlatasim gelmiyorYani bence iyi düşünmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?