- Konu Sahibi hepmutsuz435
YaniiArkadasiniz anlatti anladigim kadariyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YaniiArkadasiniz anlatti anladigim kadariyla
Arkadaşınız eğer yaptığını hata, kendisini suçlu olarak görüyorsa ondandır muhtemelen.Kesinlikle çok haklısın ama gel de bunu anlat.
2 yıldır hala yas tutuyor deli midir nedir
Canim cocugu yok bunun ben oyle bisey demedim 8 ay evli kalmis gorucu usulu evlenmis sevemedik birbirimizi 2 ay icinde tanimadan evlendik dedigi de bu banaSanırım çocuğu varmış bi arkadaş öyle yazmış. Eğer doğruysa bence sen kabul etse yapabilir misin onu düşün iyice.
Burda adamın çocuğu beni kabullenemedi diye konu açanlar da oldu.
Neden bu kadar ısrarcısın bu adamda? Seviyor musun?
Iliskinin baş kısmini gectik ortalardayiz hani yakinda aile tanismasi olabilirŞimdi şöyle bi durum var eğer Ada'mdan emin değilsen, ilişkinin çok başlarıysa söylersen kabul edermiş gibi yapıp senden faydalanmaya kalkabilir öyleyse henüz söyleme.. Ama eğer iş iyice ciddiye binerse işte aileler falan işin içine girip söylersen onu o güne kadar kandırdığını düşünüp evlenseniz bile sana hayatı zehir eder, bence zamanlama çok önemli bana göre dürüstlük bu hatanın bedeli ve mutlaka söylenmeli , Ada'm gibi adamsa tam işler ciddiye binecekken alırsın karşına detaysız bir şekilde söylersin o da adamsa soru sormaz, hatta bi süre verirsin düşünsün diye, kabul ederse eder, etmezse seni hakedeni bulursun, sen kendine ne kadar değer verirsen karşındaki de onu verir asla başını eğme, hatalar hepimiz için, onu şansa çevirmek için de yalanlara gerek yok
Sen burdaki her derdi okursan ciddiye alirsan atarsın kendini 10.kattan, bence kendin karar ver nitekim hayat kötü her taraf sapık ve tecavüzcü kaynıyor herkese de güvenme yaniArtik hic anlatasim gelmiyor
Burayi kayit olmadan cok takip edenlerdenim oyuzden çoğunuz birazdan ya dürüst ol diyecek yada tu kaka edecek biliyorum az bi azinlik beni anlayip aklı başında cevaplar verecektir mutlaka..
Herseyi ayrintili anlatacagimki ona göre cevaplar gelsin soru işareti kalmadan..
Arkadaslar ben 29 yasindayim evlenmedim hiç sevdigim birisi oldu o kisiyle birlikte oldum ve bu toplam 4 kez oldu.birgun tartisma sirasinda bana tokat attigi tartakladigi icinde bu kisiden ayrildim eyvallah etmedim bisey yasadim diye ona boyun eğmedim .
Zaman gecti bunu atlattim tabi buraya yazdigim kadar kisa basit sekilde olmadi psikolojik destek aldım.
Sonra zaman geçti birisini tanidim oda 33 yasinda kısa sureli bir evliligi olmuş boşanmış cocugu yok kendisi cok iyi biri hayattan bekletilerimiz aynı ve ciddi adimlar atmak istedigini ailesinin bize gelip tanisip adini koymak istedigi söyledi buraya kadar mutluyum..ama eskiden yasadigim olayi dusununce bi aklima takilmadi degil acaba bakirelik konusunda ne dusunuyor diye lafi bir sekilde buna getirip sordum bana dedigi "Ben sevdigim insani zari icin sevmiyorum insanlik lazim bana insaniz hepimiz hata yapariz onemli olan beynin namuslu olsun kalbin temiz olsun dedi ilk gece 1 damla kan icin insanlar ne kadar cahillik yapiyor yuz yil gecti hala zar diye kendini paralayanlar var bir hatadir olmus olabilir yada kazara olmus olabilir bunun icin yargilanmaz insan" dedi
Tam o sirada soyleyecektim sen cok temiz durust bi insansin melek gibi seni orduya gondersem basina bi is gelmeden donersin okdar güvenilir birisin diyince konu dagildi dilimde kaldi sozcukler sustum.Oncesinde tabiki sevgilim oldugunu biliyordu ama ne boyutta oldugunu hic konusmadik sormadı
Bunlari en yakin dostum sirdasimla paylastim bana anlatmamam gerektigini söyledi sonucta oda bakir degil bu senin bedenin kimseye aciklama yapma madem oda boyle söylemiş hic deme dedi simdi sizce aileler tanismadan boyle dusundugu icin soylemelimiyim yoksa bu sekilde kalsinmi lutfen tam anlayip yazın
Söyleyin ya. Boyle bir şeyi saklamaya ne gerek var. Adam zaten akli başında modern iyi bir adammış. Bu kadar kendinizi kasmayin kabul etmezse de çekip gider kendi bilir.Burayi kayit olmadan cok takip edenlerdenim oyuzden çoğunuz birazdan ya dürüst ol diyecek yada tu kaka edecek biliyorum az bi azinlik beni anlayip aklı başında cevaplar verecektir mutlaka..
Herseyi ayrintili anlatacagimki ona göre cevaplar gelsin soru işareti kalmadan..
Arkadaslar ben 29 yasindayim evlenmedim hiç sevdigim birisi oldu o kisiyle birlikte oldum ve bu toplam 4 kez oldu.birgun tartisma sirasinda bana tokat attigi tartakladigi icinde bu kisiden ayrildim eyvallah etmedim bisey yasadim diye ona boyun eğmedim .
Zaman gecti bunu atlattim tabi buraya yazdigim kadar kisa basit sekilde olmadi psikolojik destek aldım.
Sonra zaman geçti birisini tanidim oda 33 yasinda kısa sureli bir evliligi olmuş boşanmış cocugu yok kendisi cok iyi biri hayattan bekletilerimiz aynı ve ciddi adimlar atmak istedigini ailesinin bize gelip tanisip adini koymak istedigi söyledi buraya kadar mutluyum..ama eskiden yasadigim olayi dusununce bi aklima takilmadi degil acaba bakirelik konusunda ne dusunuyor diye lafi bir sekilde buna getirip sordum bana dedigi "Ben sevdigim insani zari icin sevmiyorum insanlik lazim bana insaniz hepimiz hata yapariz onemli olan beynin namuslu olsun kalbin temiz olsun dedi ilk gece 1 damla kan icin insanlar ne kadar cahillik yapiyor yuz yil gecti hala zar diye kendini paralayanlar var bir hatadir olmus olabilir yada kazara olmus olabilir bunun icin yargilanmaz insan" dedi
Tam o sirada soyleyecektim sen cok temiz durust bi insansin melek gibi seni orduya gondersem basina bi is gelmeden donersin okdar güvenilir birisin diyince konu dagildi dilimde kaldi sozcukler sustum.Oncesinde tabiki sevgilim oldugunu biliyordu ama ne boyutta oldugunu hic konusmadik sormadı
Bunlari en yakin dostum sirdasimla paylastim bana anlatmamam gerektigini söyledi sonucta oda bakir degil bu senin bedenin kimseye aciklama yapma madem oda boyle söylemiş hic deme dedi simdi sizce aileler tanismadan boyle dusundugu icin soylemelimiyim yoksa bu sekilde kalsinmi lutfen tam anlayip yazın
Söyle bence bi yalanın üzerine yuva kurma , biterse de senin hatan olmıycak, sen sana yakışanı yap, seni yargılamaya kalkarsa da arkana bakmadan git ve dönme, ben İlahi adalete çok inanırım sen sana yakışanı yaparsan Allah da senin karşına hep daha iyileri çıkarırIliskinin baş kısmini gectik ortalardayiz hani yakinda aile tanismasi olabilir
Canım bence söylemelisin yoksa aranızdaki güven duygusu zedelenir.... sonuçta ondan öncesi onu ilgilendirmez, yapmışsın bi hata da demeyeceğim çünkü bu bir hata değil sevmişsin birlikte olmuşsun kime ne, lakin ondan önce olan bu olayın onunla olacak evliliğine gölge düşürmemesi senin elinde... seni bakire değilsin diye almayacaksa zaten yolu açık olsun. Ki bence dedikleri doğruysa karaktere önem veren seni geçmişinle yargılama hakkı olmadığının bilincinde bir insan...Burayi kayit olmadan cok takip edenlerdenim oyuzden çoğunuz birazdan ya dürüst ol diyecek yada tu kaka edecek biliyorum az bi azinlik beni anlayip aklı başında cevaplar verecektir mutlaka..
Canım adam zaten anlamış bence Sen önemli di diye ağzını yokladn yaa kesin tahmin etmiş tirBurayi kayit olmadan cok takip edenlerdenim oyuzden çoğunuz birazdan ya dürüst ol diyecek yada tu kaka edecek biliyorum az bi azinlik beni anlayip aklı başında cevaplar verecektir mutlaka..
Sen durust tertemiz bi insansn melek gibisin diyor ya adam iyide soylese bu bana ne demek istiyor diye diye fittiracagimCanım adam zaten anlamış bence Sen önemli di diye ağzını yokladn yaa kesin tahmin etmiş tir
Aa biri seviştiğinin kanıtı var deyip parantsz içinde çocuk yazmıştı.Canim cocugu yok bunun ben oyle bisey demedim 8 ay evli kalmis gorucu usulu evlenmis sevemedik birbirimizi 2 ay icinde tanimadan evlendik dedigi de bu bana
Seviyorumda kendisini. Ailesine anlatti musait zamanda gelelim de dediler
Hala karar veremedim canim en kotu ihtimal sessiz sedasiz onu terk etmek galibaAa biri seviştiğinin kanıtı var deyip parantsz içinde çocuk yazmıştı.
E sen de sevemedin ayrıldın. İmza mı değiştirdi yani.
Napmayı düşünüyosun karar verdin mi?
Söyleme arkadaşımAnlaşılan gayet olgun birisi, o yüzden ben de olsam söylemezdim.