• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ille dürüst olup gercegi soylemem mi lazım.

hepimiz hata yapariz onemli olan beynin namuslu olsun kalbin temiz olsun
sen cok temiz durust bi insansin melek gibi seni orduya gondersem basina bi is gelmeden donersin okdar güvenilir birisin
Alıntıladığım 2. cümlede senden böyle bir şey bekleyemeyeceğini de açık bir şekilde ifade etmiş kendisi ben buradan anladım.
Ayrıca bunu hata olarak görüyor olması ileride başına kakacağına ilişkin bir ibare bunu da unutma.
Resmen yem atti ozaman bu bana

Söyledi ve maalesef terkedildi.
Hemde bir damla kan namus işareti değildir diye ahkam kesen biri tarafından
İyi olmuş. Evlendikten sonra öyle bir adamla aynı evi aynı hayatı paylaşacağına. En ufak tartışmada bile bu konu karşısına geleceğine.

Resmen yem atti ozaman bu bana
Nacızane tavsiyem ayrılın gitsin, nedenini de acıklamayın, siz nedenini söylersiniz, olsun ben seni seviyorum der, evlenirsiniz, sonra basınıza kakar, daha kötüsü annemin bir tanıdığı ablanın basına gelmişti, ailecek mahvolmuşlardı.

Siz o ordu konusunu cok yanlis anlamissiniz
Olabilir, ne demek istedi öyleyse? Siz bu adamın samimiyetine inanıyor musunuz peki?
Hayır konuyu siz açmışsınız, keşke yeri gelmişken aklınızda ki sorulardan kurtulsaydınız.

Zar muhabbeti çok çirkin, ama eşinden başka birini sevdin mi... Ben de birine çok değer verdim vs tarzında gelişebilirdi mevzu.

Peki son durum ne oldu sizde

Suan konusuyoruz o konuyu hic acmadi. Ama gelecegi dusunmuyoruz. Yani en azindan ben dusunmuyorum onunla. Yalanini ogrendim bu hafta. Ondan oncede o laflarin agirliginda ezildim. Suan yine konusuyoruz. Seviyorum falan diyor ama inanmiyorum. Yapiskan biri ayrilamiyorum her ayrildigimda ariyor durmadan. Zaten okulum da bitiyor gitcem. Durustluk guzelmis en azindan tanimis oldum.

Insanlar dereyi gecene kadar ayiya dayi diyor. Kimin ne zaman nasil tepki verecegini cok iyi tanidiklarinizda bile cözemezsiniz bence. Yani namus meselesi deyip takmayan da olur, aman ne olacak deyip evlenince vay namussuz diyen de olabilir. İcinizde de tutabilirsiniz dışınızda da. Ben baskalarinin yönlendirmesiyle böyle cok ciddi mevzuyu paylasmaniz sakıncalı derim Cunku bu sizin özeliniz. Nitekim böyle bir seyi paylasan arkadasim oldu, ona akıl verenler oldugu icin. O akıl verenler sırra kadem bastı. Umursamadilar sonucunu. Ben karışılmamasini ve kendinizin karar vermesini öneririm. Size kalmıs.

Insanlar dereyi gecene kadar ayiya dayi diyor. Kimin ne zaman nasil tepki verecegini cok iyi tanidiklarinizda bile cözemezsiniz bence. Yani namus meselesi deyip takmayan da olur, aman ne olacak deyip evlenince vay namussuz diyen de olabilir. İcinizde de tutabilirsiniz dışınızda da. Ben baskalarinin yönlendirmesiyle böyle cok ciddi mevzuyu paylasmaniz sakıncalı derim Cunku bu sizin özeliniz. Nitekim böyle bir seyi paylasan arkadasim oldu, ona akıl verenler oldugu icin. O akıl verenler sırra kadem bastı. Umursamadilar sonucunu. Ben karışılmamasini ve kendinizin karar vermesini öneririm. Size kalmıs.
Arkadasiniz anlatti anladigim kadariyla

Sormadan söylemeniz dürüstlük değil aptallık olur bence hadi evleneceğiniz kişi bu değilse neden kendinizi yayın edesiniz? O zaman her gelene anlatın yaşadığınızı. Bana kalırsa yapmayın derim. Evlendiğinizde sorarsa söylersiniz

Şimdi şöyle bi durum var eğer Ada'mdan emin değilsen, ilişkinin çok başlarıysa söylersen kabul edermiş gibi yapıp senden faydalanmaya kalkabilir öyleyse henüz söyleme.. Ama eğer iş iyice ciddiye binerse işte aileler falan işin içine girip söylersen onu o güne kadar kandırdığını düşünüp evlenseniz bile sana hayatı zehir eder, bence zamanlama çok önemli bana göre dürüstlük bu hatanın bedeli ve mutlaka söylenmeli , Ada'm gibi adamsa tam işler ciddiye binecekken alırsın karşına detaysız bir şekilde söylersin o da adamsa soru sormaz, hatta bi süre verirsin düşünsün diye, kabul ederse eder, etmezse seni hakedeni bulursun, sen kendine ne kadar değer verirsen karşındaki de onu verir asla başını eğme, hatalar hepimiz için, onu şansa çevirmek için de yalanlara gerek yok

Sanırım çocuğu varmış bi arkadaş öyle yazmış. Eğer doğruysa bence sen kabul etse yapabilir misin onu düşün iyice.

Burda adamın çocuğu beni kabullenemedi diye konu açanlar da oldu.

Neden bu kadar ısrarcısın bu adamda? Seviyor musun?

Back