• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ille dürüst olup gercegi soylemem mi lazım.

Ben anlamıyorum benimle niye kimse kan geldi gelmedi muhabbeti yapmıyor?

Siz karşınızdakine bu şekilde konuşma hakkı verirseniz elbette konuşur. Ne münasebetle biri geçip benim karşıma bu şekilde konuşabilir ki? Karşımdakine o hakkı asla tanımam.

Artı zaten iğrenç bir muhabbet kan gelir gelmez konuşmaktan mideniz bulanmıyor mu?

Sorunun cevabına gelirsek adam cümlesinde herkes hata yapar demiş, neden yani sevişmek neden hata olsun, hataysa kendi mapusluk cehennemlik??? Herif öyle konuşmuş ki cinsellki hata ama kendisi çooooooook yücegönüllü, "affeder". Sevişip hata olarak görmeyip pişman olmayan insanlar da var, mesela ben. Bunun için neden herifin biri önünde ezilip büzüleyim ki yani karşımdaki sanki manastırdan gelme bakir keşiş????

Önce kendi hayatınızda yaptığınız şeyleri yaptım bir hata mimimim şeklinde görüp , bu bahaneyle adam kusura bakma deme ezik kafasından vazgeçin. Ezik olmayın. 29 yaşında at kadar kadınsınız cinsel hayatınızın olması normal, bunun için kimseden özür dilemeyin. O adam yaptigi aptalca evlilik icin sizden ozur diledi mi? Dik olun, ezik büzük olmayın. Evlenin evlenmeyin bu adamla beni ilgilendirmez ama ezilmeyin kimsenin karşısında. Sağlıcakla kalın.

Konu sahibi konuyu açmış . O da kaç yaşında az çok anlamıştır konu neden açlmış .

Ohaaaaa :KK57:

Seni orduya gondersem kismini ben kacirmisim su an anladigim sekilde mi kullanilmis o cumle :KK57:

Yuh. Daha yorum yapamayacagim, muhabbet bu boyuta gittiyse yuh. Seni orduya yollasam ne demek ya

işte konu sahibi olayı ne kadar kaşıdıysa artık oraya kadar gitmiş muhabbet..
bu saatten sonra da söylemesi gerekir..

baştan dik duracaktı..

Evet sevişmek sıradan bir şey. İnsan 2 kere aşık olduysa 2siyle de sevişmesinde ne sakınca var?
Şu toplum böyle olmasa sevişen kadınlar intihar etmezdi.
Hiç seviştiği için intihar eden erkek gördünüz mü? Madem sevişmek bu kadar radikal bir karar, erkekler neden intihar etmiyor?

Çifte standartı savunan şeyler yazmayın. Çifte standarta karşı çıkın. Toplumun iğrenç zihniyetine çanak tutmayalım. Kadınlar artık çifte standartı hiçbir yerde kabul etmesin.

Bi insanı yönlendirmek başka bişey cherry. Kendi yaptığının arkasında durabilirsin. Ama bi insanın ömür boyu arkasında duramazsın.

Ben kendim yapmam ya da siz yapmayın demedim. Başkasını yönlendirmeyin dedim.

Böyle asıp kesenler millete tavsiye verenler hymenoplasti topiğindeki arkadaşlara el uzatsın. Onca sayfa mesaj yazılmış. Maddi manevi desteğe ihtiyaçları var. Mesela yönlendirdiğiniz insanlara olası bir pişmanlıkta bu desteği sağlar mısınız? Cevap evetse ne ala.

Bu arada intihar etmemiş ama biriyle öpüştüğü için kendini kirlenmiş hissediyormuş böyle demişti çok yakın bi erkek arkadaşım. Dalga geçiyo sandım. Ben kendim istersem, bakın KENDİM İSTERSEM yani arkasında durabileceksem bu tarz şeylere olmaz gözüyle bakmazken adam öpüştüğü için kirlenmiş hissediyomuş.

Adamın yaklaşım şekli çok itici, çok iğrenç. 1-2 damla kan vs. vs. Benim direk soğuma nedenim. Adam direk olayı hata olarak görüyor, bu da soğuma nedenim. Herkesin kendi seçimi kendi kararı. Kendi bedeni. Bak bu tür konuşmalar yapan kişiler genelde sevişince terk ediyor, evlenmiş olsa bile ilerde kavganızda başına vurma ihtimali %80 bunu da belirteyim. 2-3 arkadaşım yaşadı bu durumu.
Onun için önemsiz olsa zaten böyle bir konuşma yapmazdı. Konuyu açmaz açılsa bile kapatırdı. Aynı şeyi benim çok sevdiğim bir yakınım yaşadı. Hiç konusunu açmamıştı adama, sözlendiler, korkuyordu. En soınunda söylemeye karar verdi, daha kelimesini tamamlamadan geçmişi unut. benim için önemli olan tanıştığımız tarihten sonra anlatma demiş.
Çok saçma ya. Ben karşımda biri böyle konuşsa ortamı terk ederdim. Ben mi çok katıyım bilmiyorum. Neden izin veriyorsunuz şunların böyle konuşmasına.

Bunu sormustum kan gelmezse senin tepkin ne olur diye olabilir herkesten kan gelecek diye birsey yok demisti
Sohbet bu kadar ilerlemisken soylemeliydiniz bence. Neticede belli yasa gelmiş insanlarsiniz. Bunu bir eksiklik veya kusur olarak gostermeden ''Geçmişte böyle bir yaşanmışlik oldu. Senin onemsemedigini biliyorum ama evlilik düşündüğüm kisiyle aramda gizli saklı kalmasın istiyorum'' şeklinde soylenebilir. Cunku karşınızdaki kişi durustlugu hak ediyor.

işte konu sahibi olayı ne kadar kaşıdıysa artık oraya kadar gitmiş muhabbet..
bu saatten sonra da söylemesi gerekir..

baştan dik duracaktı..

Valla yorum yapamiyorum, bir adamin bana seni orduya yollasam diyebilme ihtimalini bile dusunemiyorum. Bu cok agir bir sey. Bir de iyi bir halt ediyormus gibi kullaniyor cumleyi; seni orduya yollasam bir sey olmaz. Sen kimi nereye yolluyorsun!

bu muhabbeti nasıl yapıyorsunuz
çok mide bulandırıcı değil mi
erkeklerin olmuş bir hata kabulümdür lafına ayrı hasta oluyorum zaten kabul etmek nedir ya sen kimsin de beni böyle aşağılıyorsun diye hissetmiyor musunuz bunları konuşurken
ayrıca orduya göndersem basına bir şey gelmeden dönersin lafı bir tek bana mı iğrenç irrite edici geldi
Her açıdan iğrenç. Kendi evlenmiş bi güzel sevişmiş. Ama kıza kimse dokunmamış olsun.

Kız eğer karşısında "sen evlenmiş ayrılmışsın bakire kız neyine" diyebilcek olsa tamam. Ama hala bunu yapamıycak insanlar var. Arkasında duramayacak olan yapmasın. Sen kimsin bu benim hayatım diyemeyecek olan yapmasın. Bu sebepten ben insanlara sevişin gitsin diye nutuk atılmasına karşıyım işte

Degil yani adamin karisindan once sevgiliside olmus bu yuzden ille durustm ben naralari atip dememmi lazım diye akil danisiyorum

Yerinde olsam söylerim madem evliliğe gidiyoruz benim senden önce cinsellik yaşadığım bir sevgilim vardı derim, demek istediğim şu, onun için sorun olacak bir durum yok kendisi nasıl evlendi sevgilisi oldu seks yaptı ise 29 yaşına kadar senin bitki gibi yaşamış olduğunu varsayamaz

Benim mantığıma göre ancak bakirse bakire kız talep edebilir bir erkek

Bi insanı yönlendirmek başka bişey cherry. Kendi yaptığının arkasında durabilirsin. Ama bi insanın ömür boyu arkasında duramazsın.

Ben kendim yapmam ya da siz yapmayın demedim. Başkasını yönlendirmeyin dedim.

Böyle asıp kesenler millete tavsiye verenler hymenoplasti topiğindeki arkadaşlara el uzatsın. Onca sayfa mesaj yazılmış. Maddi manevi desteğe ihtiyaçları var. Mesela yönlendirdiğiniz insanlara olası bir pişmanlıkta bu desteği sağlar mısınız? Cevap evetse ne ala.

Bu arada intihar etmemiş ama biriyle öpüştüğü için kendini kirlenmiş hissediyormuş böyle demişti çok yakın bi erkek arkadaşım. Dalga geçiyo sandım. Ben kendim istersem, bakın KENDİM İSTERSEM yani arkasında durabileceksem bu tarz şeylere olmaz gözüyle bakmazken adam öpüştüğü için kirlenmiş hissediyomuş.

Agnes insanlar eğer zihniyet değiştirirse hymenoplasti topiği zaten yok olur gider.
Kadınların kendilerine bakış açılarını değiştirmeleri gerek. kafalarına kakılan zırvaları artık kabul etmemeleri gerek. Toplum kadınlara eşit olmadıklarını arı, zarı, namusu o kadar empoze ediyor ki dediğin gibi intihar eden bile çıkıyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi?

Erkeklerin arkasında durma derdi yokken neden kadınların olsun işte buna ifritim.

Konu sahibesine yazdım herkes anlasın. Artık kadınları sindirilmiş, toplum baskısından sünmüş, kaderine razı gelmiş görmek istemiyorum. kadınları cayır cayır görmek istiyorum. Siz kendi kafanızda eşitliği sindirseniz zaten gerisi gelecek. Kenidnize et olarak bakmayın artık, insan olarak bakın. pazarda satılan az kullanılmış, çok kullanılmış halı ya da giysi değilsiniz insansınız. Toplumun fikrini kabul etmek zorunda değilsiniz, toplum fikrini değiştirebilirsiniz.

Arkasında duramayacak olan yapmasın. Sen kimsin bu benim hayatım diyemeyecek olan yapmasın.

çok doğru
bu konudaki adam benim sinirimi bozdu
bu adam bal gibi de takıyor bu konuyu kafaya
hatta ileride başına bile kakar bu durumu

Artık kadınları sindirilmiş, toplum baskısından sünmüş, kaderine razı gelmiş görmek istemiyorum. kadınları cayır cayır görmek istiyorum. Siz kendi kafanızda eşitliği sindirseniz zaten gerisi gelecek. Kenidnize et olarak bakmayın artık, insan olarak bakın. pazarda satılan az kullanılmış, çok kullanılmış halı ya da giysi değilsiniz insansınız. Toplumun fikrini kabul etmek zorunda değilsiniz, toplum fikrini değiştirebilirsiniz.

:KK9::KK9::KK9:

Agnes insanlar eğer zihniyet değiştirirse hymenoplasti topiği zaten yok olur gider.
Kadınların kendilerine bakış açılarını değiştirmeleri gerek. kafalarına kakılan zırvaları artık kabul etmemeleri gerek. Toplum kadınlara eşit olmadıklarını arı, zarı, namusu o kadar empoze ediyor ki dediğin gibi intihar eden bile çıkıyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi?

Konu sahibesine yazdım herkes anlasın. Artık kadınları sindirilmiş, toplum baskısından sünmüş, kaderine razı gelmiş görmek istemiyorum. kadınları cayır cayır görmek istiyorum. Siz kendi kafanızda eşitliği sindirseniz zaten gerisi gelecek. Kenidnize et olarak bakmayın artık, insan olarak bakın. pazarda satılan az kullanılmış, çok kullanılmış halı ya da giysi değilsiniz insansınız. Toplumun fikrini kabul etmek zorunda değilsiniz, toplum fikrini değiştirebilirsiniz.

Hayatım insan yaptığının arkasında duramayacaksa yapmamalı. Bu sebepten arkadaşın sevişmeden mi evlenceksin aaa zar atmak gibi söylemini garipsedim.

İş yaşama boyutunda değil, söyledikren sonra karşı tarafın "nası olsa yapmış bi kere" mantığıyla istismar etme girişimine hazır olmakta.

Söylesen nası olsa olmuş dicek o da zorlıycak, söylemesen neden söylemedin önemsiyorum bunca zaman nerdeydi aklın diycek.

Bununla baş edebilecek ve tavır koyabilecek kadar güçlü olan yapsın istediğini. Ama yine söylüyorum, karakterini duruşunu bilmediğin bi insana aaa sevişsene ya tarzında konuşmak ateşe atmaktır bu sebepten.

Arkadaslar ya soyle deyin ya soyleme kalsin evlene kadar diyin ezikligimden tutunda sevismedenmi evlncksine kadar konuyu farkli bi boyuta getrmeyin lutfen

arkadaşım söyle..
bu adamla evlenmezsende bir dahaki ilişkinde zarını mevzu konusu yapma..

burda hangi kadın evleneceği adamın pipisini mevzu etmiştir ki..

Canim yatak olayina girmek hic istemiyorum ben bikez düştüm hatamdanda döndüm
Hata mı? Offff yaaaa oğlum inşallah bu kafa yapısındaki bir kızla evlenmez...Sonra gelsin vajinusmuslar, orgazm olamama problemleri, cinsel mutsuzluk, tecrübesizlik, dolayısıyla mutsuz bir evlilik mutsuz aile mutsuz çocuklar....Sevişmek hata değildir tamam mı?

Sakın söyleme şimdi sorun yapmasa ilk kavganizda kafana kakacak. Zaten uzun süre ilişkiye girmediysen merak etme anlamaz sen de hiç bu imada bulunma

çok doğru
bu konudaki adam benim sinirimi bozdu
bu adam bal gibi de takıyor bu konuyu kafaya
hatta ileride başına bile kakar bu durumu

Kakar tabi. Hayır sen gayet meşru bi şekilde yaşamışsın. Herkes biliyo senin cinsellik yaşadığını. Nası kriter koyabiliyorsun. Artistliğe bak

Back