• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ille dürüst olup gercegi soylemem mi lazım.

Söyle diyenlere sormak istiyorum. Söyleyince noluyor cok pardon??? Ne geciyor elimize? Bence böyle birseyi söylemeden de adamin ne düsüncede oldugunu gayet iyi anlayabilirsin.

Ya sanki adamlar yedikleri her halti anlatiyorlar bize yaa.. Erkekler anlatmiyor ki!! Biz soruyor muyuz ? Varsayalim ki sorduk, adamin dogru söyledigine dair ne garantimiz varki? Ne kasiyorsunuz kendinizi bu kadar? Hic bir erkegin gecmisini kurcalamasina hakki yok. Yani ben vermezdim oyle bi hakki. Benimle evlenmek isteyen adam benimle bir gelecek kurmak ister yani gelecegime odaklanmali gecmisime degil.

Basta da belirttigim gibi adamin ne düsüncede oldugunu bu konuyu aciklamadan da anlayabilirsin. Bu muhabbetleri acan adam bil ki bu konuyu önemsiyorrrrrrr arkadasim. Yoksa böyle bi konu acilmazdi bile.

Konu sahibi sende dik dur. Sacma sapan konusmalar yapip, sorular sorup adamin beynini bulandirma. Eline koz verdin simdi bu bakirelik mevzularini ona sorarak. Simdi sen bunu gizleyip evlensen ve o zaman ortaya ciksa adam o elinde ki kozu kullanir. Simdi is isten gecti yani senin durumunda kozu verdin eline bi kere. Iyi düsün tasin bu adamla evlenmek isteyip istemeyecegini.

bu konuyu ne kadar çok önemliymiş gibi gösterirseniz okadar büyük sorun teşkil eder.
yani bunun için kalıp çizecek olan tek insan sizsiniz. o yüzden büyük bir sıkıntıymış gibi bunun için özel zaman yaratıp önemli bir konu gibi açıklama yapmaya çalışmayın derim. sonuçta sizin hayatınız sizin özeliniz.
son dakikada sürpriz olmaması için sadece yeri geldiğinde biraz ima edebilirsiniz. yaşamış görmüş adam anlar muhakkak. onun içinde söylediklerinin zıttı olarak bir tabuysa zaten özellikle ve keskin bir şekilde zaten size sorar ve sizde tavrınızı koyarsınız.
bunun için kendinizi bir adım geride yada ezilmiş hissetmeyin. yada iyi giden bir ilişkiyi kesinlikle bitirmeyin.
su akar yatağını bulur.

Söyle diyenlere sormak istiyorum. Söyleyince noluyor cok pardon??? Ne geciyor elimize? Bence böyle birseyi söylemeden de adamin ne düsüncede oldugunu gayet iyi anlayabilirsin.

Ya sanki adamlar yedikleri her halti anlatiyorlar bize yaa.. Erkekler anlatmiyor ki!! Biz soruyor muyuz ? Varsayalim ki sorduk, adamin dogru söyledigine dair ne garantimiz varki? Ne kasiyorsunuz kendinizi bu kadar? Hic bir erkegin gecmisini kurcalamasina hakki yok. Yani ben vermezdim oyle bi hakki. Benimle evlenmek isteyen adam benimle bir gelecek kurmak ister yani gelecegime odaklanmali gecmisime degil.

Basta da belirttigim gibi adamin ne düsüncede oldugunu bu konuyu aciklamadan da anlayabilirsin. Bu muhabbetleri acan adam bil ki bu konuyu önemsiyorrrrrrr arkadasim. Yoksa böyle bi konu acilmazdi bile.

Konu sahibi sende dik dur. Sacma sapan konusmalar yapip, sorular sorup adamin beynini bulandirma. Eline koz verdin simdi bu bakirelik mevzularini ona sorarak. Simdi sen bunu gizleyip evlensen ve o zaman ortaya ciksa adam o elinde ki kozu kullanir. Simdi is isten gecti yani senin durumunda kozu verdin eline bi kere. Iyi düsün tasin bu adamla evlenmek isteyip istemeyecegini.

Sana katılıyorum fakat erkek arkadaşı açmamıs ki konuyu.Konu sahibi açmış..Psikolog desteği alip atlattım desede atlatamamış durumu konu sahibi maalesef..

Hemşire bir tanidigim var. Diyoki o kadar çok diktirmeye gelen varki. Erkekler pislikler kadinlari kullanmaya odaklanmış çoğu sonrada namuslu ariyolar. O kuşlar diktirmeyip napicak. Onlari o şekilde mal gibi kabullenen birilerinimi bekliycekler. Kendilerinde bakir kizlarla evlenirken. Ben evlenmeden önce eşime boyle bir saka yapmistim. Oda bana basta ayni cümleleri kullanmisti güveniyorum.çocukluk tür hatadir derim falan demişti. Bende ben yasadim dedim. Sariliyodu sarilmayi birakti o kadar sinir oldumki gerçeği bir hafta sonra söyledim beni hergun arayan adam iki günde bir ariyodu. Hani önemsizdi?.sonra ben ayrildim. Senelerce çok koştu peşimden affettim seviyorum keratayi.

Sana katılıyorum fakat erkek arkadaşı açmamıs ki konuyu.Konu sahibi açmış..Psikolog desteği alip atlattım desede atlatamamış durumu konu sahibi maalesef..

Aynen canim. Konu sahibinin hatasi da tam olarak bu. Konuyu kendisi acmis. Ve eline kozu vermis adamin. Kendini veya daha dogru söylemek gerekirse bakire olmayan kadinlari bu sekilde mevzu edip kücük düsürmüs. Bu adama karsi bu saatten sonra ne kadar dik dursa bos. Simdi iki yol var izlenecek. Ya ayrilir ve bundan sonra baska adamlara karsi dik durur, yada bunu bu sekilde kabullenir adamdan bu konuda laf yese bile susup oturur sucluymus gibi.. Ha olurda adamla evlendi ve adam gercekten bu konuyu problem etmezse, o zamanda sansin yagver gitmis deriz ne dicez.

Sonuc --> Söyleme.

Ona ne sizin eski cinsel hayatinizdan?
En sevmedigim seydir eski iliskilerin konusulmasi. Kadin icin de erkek icin de iliskinin butun anlamini bozan bir sey.
senden öncesi yok derim,benden öncesi yok derim,eğer olsaydı öncesi şu an senle ben olmazdık ki burda,:)kesınlıkle,ne anlatırım,ne de dınlerım,çok da kızarım

senden öncesi yok derim,benden öncesi yok derim,eğer olsaydı öncesi şu an senle ben olmazdık ki burda,:)kesınlıkle,ne anlatırım,ne de dınlerım,çok da kızarım

14 yillik birliktelik, 10 yillik evliligimiz var daha bir gun eski sevgilileriyle ilgili bir sey duymak istemedim, banane yahu, adam beni secmis ben onu, oncesinden kime ne. Ogrenip de ne gececek elimize, degistirebilecek miyiz, hayir.

Bi de gecmiste yasadiklarimizin tamami degil mi bizi biz yapan. O yasadiklarimizla bugunku benligimiz olusmus, biri bile degisse biz degismis olacagiz. O yuzden birini seviyorsan her seyiyle sevip kabul edeceksin, hani bir kelebegin kanat cirpisi butun gelecegi degistirir ya, sevdigim insanin bir adimi farkli olsa her sey bambaska olacakti, belki beni bulamayacakti, o yuzden ne yasamissa iyi ki yasamis derim ben :) detayi da ben dahil kimseyi ilgilendirmez...

Burayi kayit olmadan cok takip edenlerdenim oyuzden çoğunuz birazdan ya dürüst ol diyecek yada tu kaka edecek biliyorum az bi azinlik beni anlayip aklı başında cevaplar verecektir mutlaka..
Herseyi ayrintili anlatacagimki ona göre cevaplar gelsin soru işareti kalmadan..

Arkadaslar ben 29 yasindayim evlenmedim hiç sevdigim birisi oldu o kisiyle birlikte oldum ve bu toplam 4 kez oldu.birgun tartisma sirasinda bana tokat attigi tartakladigi icinde bu kisiden ayrildim eyvallah etmedim bisey yasadim diye ona boyun eğmedim .

Zaman gecti bunu atlattim tabi buraya yazdigim kadar kisa basit sekilde olmadi psikolojik destek aldım.

Sonra zaman geçti birisini tanidim oda 33 yasinda kısa sureli bir evliligi olmuş boşanmış cocugu yok kendisi cok iyi biri hayattan bekletilerimiz aynı ve ciddi adimlar atmak istedigini ailesinin bize gelip tanisip adini koymak istedigi söyledi buraya kadar mutluyum..ama eskiden yasadigim olayi dusununce bi aklima takilmadi degil acaba bakirelik konusunda ne dusunuyor diye lafi bir sekilde buna getirip sordum bana dedigi "Ben sevdigim insani zari icin sevmiyorum insanlik lazim bana insaniz hepimiz hata yapariz onemli olan beynin namuslu olsun kalbin temiz olsun dedi ilk gece 1 damla kan icin insanlar ne kadar cahillik yapiyor yuz yil gecti hala zar diye kendini paralayanlar var bir hatadir olmus olabilir yada kazara olmus olabilir bunun icin yargilanmaz insan" dedi

Tam o sirada soyleyecektim sen cok temiz durust bi insansin melek gibi seni orduya gondersem basina bi is gelmeden donersin okdar güvenilir birisin diyince konu dagildi dilimde kaldi sozcukler sustum.Oncesinde tabiki sevgilim oldugunu biliyordu ama ne boyutta oldugunu hic konusmadik sormadı

Bunlari en yakin dostum sirdasimla paylastim bana anlatmamam gerektigini söyledi sonucta oda bakir degil bu senin bedenin kimseye aciklama yapma madem oda boyle söylemiş hic deme dedi simdi sizce aileler tanismadan boyle dusundugu icin soylemelimiyim yoksa bu sekilde kalsinmi lutfen tam anlayip yazın
Soyle bence surpriz olmasin.

Aynen!!! Sonuna kadar katiliyorum! Böyle bir konunun bahsi dahi gecemez. Cok yanlis.

Konı dini hassasiyetle alakalı benim için karşılıklı bekaret önemli .Karşınızdaki insan için önemliyse bilmesi gerek ,değilse o da malum kafadaysa söylemene gerek yok.

Yahu ben anlamiyorum. Gerçekten neden bu kadar baski yaptiniz? Diyelim söyledi, dayak yedi, suçu kabullenecek misiniz? Aaa biz sebep olduk vah vah dicek misinizz? Yooo. Bence bu kadar karışmayın derim. Neticede yatak odası tarzı bir mesele. Konuyu açan arkadaşım, sende böyle bir mevzuda, nasıl ki daha önce ilişkiye gir diye kimse demediyse, kimseden de yorum beklememelisin. Erkekler sanki çok mu masum? Hani kimse evlilikten sonra ne olacağını bilmez. Garanti de vermeyin arkadaşlar. Bakire olup 2 ay sonra boşanıp başka erkekle ömür boyu süren evlilik de oluyor. Ya adamın hassas bir zamanıysa ve hıncını ondan alirsa? Hic mi haber okumuyorsunu ya da dinlemiyorsunuz? Hayır yani sanki sevdiğini söyle dermiş gibi yorumlar yapılıyor. Bu kadar mı basit? Söyle gitsin diye cesaret vermeyin.

Back