İlköğretim Yorum ve Soruları Ilkokul 1. Sinif Anneleri nerdesiniz

Merhaba,

Özel bir şirkette orta düzey yöneticilik yapmaktayım. Beşiktaş İstanbulda ikamet ediyorum. İstanbul Üniversitesi mezunuyum. İlkokul seviyesindeki öğrencilere ödevlerinde ve genel olarak derslerinde yardımcı olmak adına ders vermekteyim. İlgilenenlerin geri dönünüşünü rica ederim.

Teşekkürler,

MK

ben de Türkçe öğretmeniyim oğlum da 1.sınıfa başladı iyi bir okulda bilgilerimizi paylaşabiliriz inşallah

merhaba. benim oglum da 1.ci sınıfa başladı bu sene . ve ogretmenimiz de çok iyi ve hafta sonu etüt ve ders çalışmallarından öte çocukların daha çok sosyal etkinlik içinde oldugunu soyluyor bize ve ben ona katılıyorum. Sosyal etkinlik içinde olan çocuk daha başarılı oluyor bu zaten ispatlanmış bir durumdur . burda ögretmenimiz de var : o da soylesin bu konuda fikrini . Ödevleri de başta biraz zorlandık ama şimdi çoook şukur kendisi isteyerek yapıyor , eli de yatkın el yazısına , ben de odullendirerek yaptırmaya çalışıyorum : bak once odevin yap sonra sana bilgisayrda oyun oynamaya izin verecem gibi...
Bir de ögretmenime sorum var . Bizim sınıf çoook gurultulu , ama benim oglum gurultuyu hiç sevmez : ilk gunleri hep başı agırıyordu bu yuzden , şimdi biraz daha iyi sınıfın durumu .ama yıne çalışmak isteyen çocuklarımızı rahatsız eden ogrenciler var .. bence bu yanlış .. sizce ???? bu durumda ne yapmalıyız ???? Onları susturmanın bir yolu var mı ?? Ogretmenimiz çoook iyi ama yazık baş edemiyor 22 erkek 11 kız ogrenci .

Son düzenleyen: Moderatör:
ÇOK ŞEY VAR PAYLAŞACAK
BİLİNMEDİK YAŞANMAMIŞ...
BESLENME ÇANTASI OKUL
ÇOCUĞUN YAŞANTISI
ACABA NASIL NE YAPIYOR
BANA BİRŞEY ANLATMIYOR DİĞER VELİLERDEN ALDIĞIM BİLGİYE GÖRE BUGÜN BUNLARI.. YAPMIŞ..

İLKÖĞRETİM 1.SINIF ANNELERİNDE BULUŞUYORUZ

Son düzenleyen: Moderatör:
slmlar ankarada İkamet etmekteyiz bende eşimde üniversite mezunuyuz. benim ekim 2004 doğumlu oğlum bu sene 1. sınıfa başladı ama öğretmen sorunuyla başladı malesef...

slmlar ankarada İkamet etmekteyiz bende eşimde üniversite mezunuyuz. benim ekim 2004 doğumlu oğlum bu sene 1. sınıfa başladı ama öğretmen sorunuyla başladı malesef...

ne oldu hemen öyle ilk haftadan

çok üzüldüm bilmiyorumkismile

Benimde kızım bu sene 1. sınıfa başladı zemuszemus

umarım güzel bir yıl ve devamında güzel bir okul hayatı geçirir çocuklarımız :Saruboceq:

merhaba benim oğlumda 1e başladı ay bu ödevler nasıl kolay yaptırılır bilen varmı birde başında beklemek gereklimi?

benim kızımda başladı ilk haftayı atlattık zor bela bizimkide oyun istiyor hep ders var sıkılıyorum diyor Allah yardımcımız olsun demekkten başka caremiz yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…