merhaba. benim oglum da 1.ci sınıfa başladı bu sene . ve ogretmenimiz de çok iyi ve hafta sonu etüt ve ders çalışmallarından öte çocukların daha çok sosyal etkinlik içinde oldugunu soyluyor bize ve ben ona katılıyorum. Sosyal etkinlik içinde olan çocuk daha başarılı oluyor bu zaten ispatlanmış bir durumdur . burda ögretmenimiz de var : o da soylesin bu konuda fikrini . Ödevleri de başta biraz zorlandık ama şimdi çoook şukur kendisi isteyerek yapıyor , eli de yatkın el yazısına , ben de odullendirerek yaptırmaya çalışıyorum : bak once odevin yap sonra sana bilgisayrda oyun oynamaya izin verecem gibi...
Bir de ögretmenime sorum var . Bizim sınıf çoook gurultulu , ama benim oglum gurultuyu hiç sevmez : ilk gunleri hep başı agırıyordu bu yuzden , şimdi biraz daha iyi sınıfın durumu .ama yıne çalışmak isteyen çocuklarımızı rahatsız eden ogrenciler var .. bence bu yanlış .. sizce ???? bu durumda ne yapmalıyız ???? Onları susturmanın bir yolu var mı ?? Ogretmenimiz çoook iyi ama yazık baş edemiyor 22 erkek 11 kız ogrenci .