-
- Konu Sahibi Kumraladamavituna1
Allah ondan razı olsunAa doktorumuz aynıymış hayırlı haberlerle inşallah :)
Yaa inanın çok zor zamanlar geçirdim ikinci kan testimi vericem yarın hala rahatlayamadımAllah ondan razı olsunbaşka doktorlar saçma sapan şeyler söylerken kafamızı bi rahatlatmıştıı kii dedik ki gelirsek bu doktora gelicez ve tam 1 yıl salıp sonra yine ali hocaya gittik
Merhaba, maalesef negatif. 6 embriyom var, Nisan ayında bu sefer iki embriyo transferi yapacağız.merhabalar inşallah güzel sonuçları almışsınızdır
Sizin adınıza da hayırlısı olsun diyorum şanslısınız ki 6 embriyonuz var Rabbim bu kez inşallah sağlıkla hamile kalmanızı önce karnınızda sonra da kucağınızda büyütmenizi nasib etsin dualarım sizinleMerhaba, maalesef negatif. 6 embriyom var, Nisan ayında bu sefer iki embriyo transferi yapacağız.
Sizin adınıza çok çok sevindim, sağlıkla mutlulukla gelsin kuzularınız
Hayırlısı ile tutunsunn inşallah bebeğiniz sağlıkla gelsin ya da gelsinler inşallahbende tek yumurta koydurucam benim kardeşlerim ikiz dayılarım ikiz bizim ailede çokta :)))
Hayırlısı nasip etsin AllahımYaa inanın çok zor zamanlar geçirdim ikinci kan testimi vericem yarın hala rahatlayamadım
Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindimBugün pozitifi aldım hayırlısıyla perşembe kan testiyle netleştiricem
Kaçıncı denemenizdi ve 2 mi tek mi transfer oldunuz acaba?Sizin adınıza da hayırlısı olsun diyorum şanslısınız ki 6 embriyonuz var Rabbim bu kez inşallah sağlıkla hamile kalmanızı önce karnınızda sonra da kucağınızda büyütmenizi nasib etsin dualarım sizinle
Teşekkür ederiim ilk denememdi evet tek embriyo :)Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim
Kaçıncı denemenizdi ve tek embriyo transferi mi oldunuz acaba?
Kaçıncı günde test yaptınız 5. Gün embriyosu mu hayırlı olsun inşallahBugün pozitifi aldım hayırlısıyla perşembe kan testiyle netleştiricem
7. Günde test yaptım evet 5. Gün embriyosu teşekkür ederimmKaçıncı günde test yaptınız 5. Gün embriyosu mu hayırlı olsun inşallah
Benim ilk ve tek embriyo transferimdi benim başka embriyom yok 7 yumurtadan sadece bir tanesi döllendi 5. Güne ulaşıp gen testine gidip normal transfer edilebilir oldu yani benim tek şansım vardı Rabbim çok şükür pozitifi gösterdi inşallah tamamına da erdirirKaçıncı denemenizdi ve 2 mi tek mi transfer oldunuz acaba?
inşallah hayırlısı ile pozitifi görürsün haberlerini bekliyorumMerhaba arkadaşlar ben 42 yaşındayım ilk defa tüp bebek yaptırdım bu gün 7.günümüz ara ara kasık ağrısı oldu âdet sancısı gibi ama kanama olmadı hiç bakalım cuma günü teste gidiyorum
Ayyy amin dua edin ne olurinşallah hayırlısı ile pozitifi görürsün haberlerini bekliyorum
Merhaba 10. Ve 12 gün değerleriniz nasıldı benim daha kese kalp randevusu haftaya merak ediyorum 2iz olabilir mi diye5. gün embriyosu gen taramalı ve tek olarak transfer edildi ailede annemin dayısının kızları ikiz ailede başka ikiz gebelik yok lütfen aklınıza gelen her şeyi sorun ben bu süreçte her yorumu okuyup yutmuştum yardımcı olabilirsem ne mutlu
5. gün embriyosu ben 9 gün yaptırdım ilk kan testimi 190,7 idi ikinci kan testim 13. gün yaptırdım 1036Merhaba 10. Ve 12 gün değerleriniz nasıldı benim daha kese kalp randevusu haftaya merak ediyorum 2iz olabilir mi diye
Benim 10. Gün 200 12. Gün 745 olabilir mi acaba :)5. gün embriyosu ben 9 gün yaptırdım ilk kan testimi 190,7 idi ikinci kan testim 13. gün yaptırdım 1036