- 10 Mart 2024
- 17
- 7
- 42
-
- Konu Sahibi Kumraladamavituna1
Bu Çok kötü bir duyguymuşhemen bu süreci arkana bırakıp yeni süreç için lütfen kendini toparla inşallah hemen Rabbim gebe kalmanı anne olmanı nasib etsin
Şuan bunları yazarken bile göz yaşlarıma hâkim olamıyorumBu Çok kötü bir duyguymuşhamilesin ilaçlarını kullanmaya devam ediyorsun tutunması için bir anda değerler düşüyor ve sana ilaçları bırak diyorlar bu aynı yoğun bakım da yatan bebeğinin fişini çekmek gibi birşeydi şuan toparlanmam zaman alacak sanırım
senin yaşadıkların farklılarını bende yaşadım inan seni çok iyi anlıyorum hiç kolay değil kendini lütfen yıpratma güzel düşünüp önüne bak Allah çok büyük ne üzüntüler yaşatıp sonra mükafatını veriyor tekrar başla tedeviye başka merkeze git olmadıŞuan bunları yazarken bile göz yaşlarıma hâkim olamıyorum
Hayırlı olsun İlk günler belirtileriniz var mıydıİnşallah yarın ki sonucu da paylaşıcam sizinle dualarınızı bekliyorum
2 haftalık bebeğimi kaybettim maalesefHayırlı olsun İlk günler belirtileriniz var mıydı
Merak ettim sizi umarım daha iyisinizdir2 haftalık bebeğimi kaybettim maalesef
Canım 5. Gün embriyonun kalitesi hakkında bilgi veeildi miBenim belirtim özellikle ilk üç gün sızlama gibi kasık ağrısı oldu sonraki günlerde de çok hafif vardı onun dışında test yapana kadar başka belirtim yoktu ben kan testimi transfer sonrası 9. Gün yaptım 13. Günü de tekrar istemişti Dr um
Merhaba benim sadece bir tane embriyom olduğu için beşinci güne gelebilecek mi kaygısı yaşadığım için sormak aklıma gelmemişti gen testine gittiği gün kalite önemliymiş öyle okudum kalitesi önemli mi diye sorduğumda gen uzmanına ooo biz oraları çoktan geçtik hanımefendi bakın bu aşamaya geldik tabiki kaliteli demişti ama ben burada ilk kez okudum kalite sınıflarının olduğunu bana gün aşırı haber verildi ama kalite konusunda Bilgi verilmediCanım 5. Gün embriyonun kalitesi hakkında bilgi veeildi mi
Bana da verilmemişti beşinci güne gelen iyidir demiştim ilk transferim olumlu oldu sonra kalp atışı durdu düşük yaptım ikincide kalitesini sordum orta kalite BC demişlerdi keşke sormasaydim dedim o yüzden merak ettimMerhaba benim sadece bir tane embriyom olduğu için beşinci güne gelebilecek mi kaygısı yaşadığım için sormak aklıma gelmemişti gen testine gittiği gün kalite önemliymiş öyle okudum kalitesi önemli mi diye sorduğumda gen uzmanına ooo biz oraları çoktan geçtik hanımefendi bakın bu aşamaya geldik tabiki kaliteli demişti ama ben burada ilk kez okudum kalite sınıflarının olduğunu bana gün aşırı haber verildi ama kalite konusunda Bilgi verilmedi
Değerlerinin düşmesi küçücük bebeğin yoğun bakımda yatması ile eş değil tahmin bile edemezsinizBu Çok kötü bir duyguymuşhamilesin ilaçlarını kullanmaya devam ediyorsun tutunması için bir anda değerler düşüyor ve sana ilaçları bırak diyorlar bu aynı yoğun bakım da yatan bebeğinin fişini çekmek gibi birşeydi şuan toparlanmam zaman alacak sanırım
Inşallah şimdiki transferriniz olumlu olur ve sağlıklı bir şekilde ilerler siz gen testi yaptırmış mıydınızBana da verilmemişti beşinci güne gelen iyidir demiştim ilk transferim olumlu oldu sonra kalp atışı durdu düşük yaptım ikincide kalitesini sordum orta kalite BC demişlerdi keşke sormasaydim dedim o yüzden merak ettim
Elbette öyle değildir ama Herkes çektiği acıyı daha iyi bilir tabiki benim canımın yanmasını öyle örnek vermek istedimDeğerlerinin düşmesi küçücük bebeğin yoğun bakımda yatması ile eş değil tahmin bile edemezsiniz
Yaptırdım canım gende bişey çıkmadı ama pıhtılaşmaya yatkinlik çıktıInşallah şimdiki transferriniz olumlu olur ve sağlıklı bir şekilde ilerler siz gen testi yaptırmış mıydınız
Ben de pıhtılaşmaya yatkınlık çıkmadı canım ama yinede transfer sonrası hemen başlatti Dr um kan sulandırıcı iğne ve hap a ben başka bir şehirden İstanbul'a giderek tedavi oldum yeni transfer tarihin belli mi bir de yeninden yumurta toplama işlemi yapılmadan var olan embriyo mi kullanacaksın inşallah hayırlısı ile bu sefer olacak çok dikkat et kendine sen nerede oldun tedaviniYaptırdım canım gende bişey çıkmadı ama pıhtılaşmaya yatkinlik çıktı
Bir de gen testini siz ve eşinize mi yaptırdınız yoksa embriyo beşinci gün pgt mi yaptırdınız biz 5. Gün embriyoma pgt yaptırmıştıkYaptırdım canım gende bişey çıkmadı ama pıhtılaşmaya yatkinlik çıktı
Orta kalite embriyom vardı onu kullandım transfer oldum. 9. Günüm bugün Kütahya'da yaşıyorum ama bursa bahçeci de oldum gel git yaptımBen de pıhtılaşmaya yatkınlık çıkmadı canım ama yinede transfer sonrası hemen başlatti Dr um kan sulandırıcı iğne ve hap a ben başka bir şehirden İstanbul'a giderek tedavi oldum yeni transfer tarihin belli mi bir de yeninden yumurta toplama işlemi yapılmadan var olan embriyo mi kullanacaksın inşallah hayırlısı ile bu sefer olacak çok dikkat et kendine sen nerede oldun tedavini
Biz eşim ve kendime yaptırdik embriyoya yaptirmadikBir de gen testini siz ve eşinize mi yaptırdınız yoksa embriyo beşinci gün pgt mi yaptırdınız biz 5. Gün embriyoma pgt yaptırmıştık
Test 12 günde vereceksiniz sizde sanırım hayırlısı olsun inşallah sımsıkı tutunmuştur annesine güzel alın inşallah haber verin muhakkak olur muOrta kalite embriyom vardı onu kullandım transfer oldum. 9. Günüm bugün Kütahya'da yaşıyorum ama bursa bahçeci de oldum gel git yaptım
Biz embriyo ya yaptırmıştık ama kan sulandırıcı için bana bir test yapmışlardı ama yine de kan sulandırıcıya başladım gen testini embriyo ya önermedi mi drunuz biz tüp bebek için ilk muayenemizde hekimimiz tüp bebekte tıbben yapılacak herşeyi anlattı Bizim için gerekli olanları bunları sizin için istiyorum ama bunlara gerek yok ilk tüp bebekte embriyoya gen testi gerek duymuyorum ama tutmazsa ikinci de embriyo ya gen testini kesin isterim yine de yaptırırsanız oranımız açıkçası artıyor demişti biz de ilk seferinde yapalım dedikBiz eşim ve kendime yaptırdik embriyoya yaptirmadik
Benim ilki tuttu 8 haftalıkken kaybettim tutma konusunda sıkıntı olmadığı için düşük odaklı çalıştı doktorum. Büyük ihtimal kan pihtilasmasi yatkınlıktan dolayı dedi. En az 3-5 yıl oksapar iğne kullanicam karnimdan hamile kalmasam bile hematoliji ile tüp bebek doktorum birlikte tedavime bakıyorBiz embriyo ya yaptırmıştık ama kan sulandırıcı için bana bir test yapmışlardı ama yine de kan sulandırıcıya başladım gen testini embriyo ya önermedi mi drunuz biz tüp bebek için ilk muayenemizde hekimimiz tüp bebekte tıbben yapılacak herşeyi anlattı Bizim için gerekli olanları bunları sizin için istiyorum ama bunlara gerek yok ilk tüp bebekte embriyoya gen testi gerek duymuyorum ama tutmazsa ikinci de embriyo ya gen testini kesin isterim yine de yaptırırsanız oranımız açıkçası artıyor demişti biz de ilk seferinde yapalım dedik