- 26 Şubat 2024
- 4.795
- 4.604
- Konu Sahibi Kumraladamavituna1
Ahh çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım kuzunuzu acaba sizde sorun neydi, neden genetik test istediniz? Doktorumuz sebepsiz kısırlık olduğu ve yaşımız genç olduğu için şimdilik gerek görmedi. Bir de idrar testini ne zaman yaptınız, ne gibi belirtileriniz oldu? Kusura bakmayın çok soru sordum ama merak ediyorummerhabalar ben de tüp bebek sürecine başlamadan önce her gün takip ediyordum olumlu yazıları okuyunca onlar adına çok mutlu oluyordum olumsuz ilerleyen süreçler içinde çok üzülüyordum. inşallah herşey yolunda ilerler ben de okuyan tüm annelere umut olurum. ben tedavimi istanbul da özel tüp bebek merkezinde oldum 7 yumurtam toplanmıştı biri işlem yapılacak boyutta olmadığı için 6 tanesine işlem yapılmış biz genetik testi de yaptırmak istediğimiz için de 5. güne gelmesini beklemek durumundaydık gün aşırı haber verceklerdi ilk gün aradılar embriyolog şu an için sadece bir tanesinn döllendiğini diğerlerinin izleneceğini söylemişti umutluydum bir gün sonra aradığında 3. güne ulaşmış tek döllenen yumurtam varmış diğerleri döllenmemiş elimde 3 . günü olan tek embriyom vardı ve çok üzüldüm hep örnekler okuyordum 30 ile başlayanların bile bazen 5 bazen 2 bazen 1 embriyo kalıyor 5. güne diye ama benim bir tanecik embriyom 5. güne ulaşmıştı ve artık gen testine gidebilecekti sonucu beklemek ayrı bir heyecan ve kaygı yaklaşık iki hafta sonra da sağlıklı transfer olabilecek embriyo çıktı çok şükür 3 şubat 2024 de transfer oldum 13 subatta test yapmam gerekıyrodu Yani 10. gün biz dayanamayıp bir gün önce 9, gün kan testi vermeye gittik beklerken ağladım çok farklı bir süreç o gün kan testi m 197 çıkmıştı 3 gün sonra tekrar kan testi istemişti dr um 1046 cıkmıstı ve 5 haftalık hamille olduğumu ve kesemizi de görmüştüm şu an 6+2 haftada ilerliyorum inşallah kalp atışlını duyar ve sağlıklı bir şekilde önce karnımda büyütmek sonra kucağımda büyütmem nasib olur apayrı bir mutuluk yasadık rabbim her birimize kolaylıkla bu surecı gecırmemızı ve anne olmamızı nasıb etsın inşallah