- 22 Mayıs 2020
- 2.077
- 5.335
- 27
-
- Konu Sahibi geceyagmuru
Merhaba ne yaptnız durum ne acaba?Merhaba ben de tavmergen de 19 nisanda transfer oldum sizin durum ne acaba
Iyi doktor iyi laboratuar varsa bir kaç ay gecikmeyle sorun olmaz. Asil sorun işini bilmeyen doktor,şartlari kotu laboratuar. O zaman para da gider erken sandigimiz zaman da. Sabredelim. Birşeylerle oyalamaya çaliş kendini. Bem akşam 7de işden çikiyorum. Evde misafirliye kayinvalidemler geldiler o yuzden kafam dagiliyor.Yani o günü dört gözle bekliyorsun ve ertelenince üzüldüm. Ama sonrasın da daha hayırlı olacağını düşündüm. Hem rahim toparlanacak hem psikolojik olarak biraz daha rahat olacağım. Zaten ben 6 gün erken oldum bir sonra ki adet geç olacak bence haziranın başları gibi düşünüyorum. Allahım hakkımızda hayırlısını versin. Bazen ünlü bi doktor seçmekte kötü mü yaptım bilmiyorum. Çünkü sürekli meşgul konferanslar kongreler yurtdışı seyahatleri tv Programları oluyor Erol Tavmergenin umarım güzel sonuç alırım ve pişman olmam
Kafam dağılacak çok şey oluyor çalışmıyorum ama ailem çok kalabalık yalnız kalmıyorum bana iyi geliyor bu süreçte geçerken yalnız kalmak çok kötü. Senin ne zaman transfer olacakIyi doktor iyi laboratuar varsa bir kaç ay gecikmeyle sorun olmaz. Asil sorun işini bilmeyen doktor,şartlari kotu laboratuar. O zaman para da gider erken sandigimiz zaman da. Sabredelim. Birşeylerle oyalamaya çaliş kendini. Bem akşam 7de işden çikiyorum. Evde misafirliye kayinvalidemler geldiler o yuzden kafam dagiliyor.
16si igne vurucaz transfer için konuşuruz dedi. Araştirdigim kadariyla adet olduktan sonraKafam dağılacak çok şey oluyor çalışmıyorum ama ailem çok kalabalık yalnız kalmıyorum bana iyi geliyor bu süreçte geçerken yalnız kalmak çok kötü. Senin ne zaman transfer olacak
Hayırlısı olsun inşallah16si igne vurucaz transfer için konuşuruz dedi. Araştirdigim kadariyla adet olduktan sonra
Ben şuan 5 haftalık gebeyim canım. dün aradı erol hoca tahlillerimi tekrar yaptırmamı istedi ilaçlarımı halaa bıraktırmadı devam dedi. Pazartesi tekrar tahlil yaptırıcamMerhaba ne yaptnız durum ne acaba?
Çoookk güzel çoookk sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahBen şuan 5 haftalık gebeyim canım. dün aradı erol hoca tahlillerimi tekrar yaptırmamı istedi ilaçlarımı halaa bıraktırmadı devam dedi. Pazartesi tekrar tahlil yaptırıcam
Çok teşekkür ederim canımÇoookk güzel çoookk sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canım eşimin ileri hız sıfır morfolojisi birdi sayımız çok iyiydi ilk testte 335 milyondu kaliteyi artırmak istedi doktorum bazı takviyeler kullandık ve etkisinde gördük şükür fakat sayı 335 milyondan 195 milyona düşmüştü ama yinede çok iyiydi çünkü istediğimiz kaliteyi artırmaktı ve artmıştı da ama ileri hiz ve morfolojide değişen olmadı yerinde hareketli yavaş ileri vs bunlar hep arttı yabi iyiydi sonuç doktorumuz öyle söyledi bunun %50 si hareketli gerisi hareketsizdi mikroçip araştırdım iyininde iyisinin seçildiğini öğrendim bu yöntemle doktorum yaparız dedi ben kendim istedim uygun olur yüzde elli şans artar dedi bende olmuşken kalsiyumda olsun dedim bende hiç bir sorun yoktu ama yinede yumurta kalitesi artsın istedim iyide oldu 9 embriyom donduruldu 8i aa kalite bir tanesi de ab kalitede Haziran'da transferim yapilcak bakalımHayırlısı olur inşallah canım. Mikrop çip ve kalsiyum neden?
Anladım hayırlısı olsun inşallahCanım eşimin ileri hız sıfır morfolojisi birdi sayımız çok iyiydi ilk testte 335 milyondu kaliteyi artırmak istedi doktorum bazı takviyeler kullandık ve etkisinde gördük şükür fakat sayı 335 milyondan 195 milyona düşmüştü ama yinede çok iyiydi çünkü istediğimiz kaliteyi artırmaktı ve artmıştı da ama ileri hiz ve morfolojide değişen olmadı yerinde hareketli yavaş ileri vs bunlar hep arttı yabi iyiydi sonuç doktorumuz öyle söyledi bunun %50 si hareketli gerisi hareketsizdi mikroçip araştırdım iyininde iyisinin seçildiğini öğrendim bu yöntemle doktorum yaparız dedi ben kendim istedim uygun olur yüzde elli şans artar dedi bende olmuşken kalsiyumda olsun dedim bende hiç bir sorun yoktu ama yinede yumurta kalitesi artsın istedim iyide oldu 9 embriyom donduruldu 8i aa kalite bir tanesi de ab kalitede Haziran'da transferim yapilcak bakalım
Selamlar, hayırlı olsun tedavin, mutlulukla sonuçlansınBende tüp bebek tedavisine başladım medikalparka inşallah olumlu ilerler üç yıllık evliyim tüpler kapalı dendi ameliyat la açıldı .bi ara eşinin spermi az dediler sonra düzeldi şimdi bir hafta oluyo tedavi ye başldık gonal f menapur başladım 150 doz . İki gündür cetrotide kullandım yarın kontrol üm var çok heyecanlıyım Allah hepimizin yardımcısı olsun
S
Selamlar, hayırlı olsun tedavin, mutlulukla sonuçlansınaynı zamanda başlamışız sanırım.. pazartesi mi opu yapılacak senin de?
Ahh inşallah güzel güzel toplanır döllenirlerEvet çok teşekkür ederim inşallah seninde mutluluk la sonuçlansın . cumartesi tekrar muayene pazartesi yumurta toplama olucak inşallah
Bugün öğrenicez bakalım nasıl olucak çok teşekkür ederim birbimize güzel haberleri veririz buradan inşallahAhh inşallah güzel güzel toplanır döllenirlerAynı gün yapılacak opularımız senin oluşan embriyolar dondurulacak galiba değil mi? Benim direkt taze transfer
Meraba büyük umutlar .bnde bugün opu oldum benimkiler dondurulup bidahaki adet dönminde koyulacak Allah izin verirse çok dua edelim birbirimize deMerhaba herkese.geceyagmuru nasilsin? Burda opularimiz ayni gunlere denk gelen 3-4 kizdik. Acaba onlardan naber? Benim bugun adetin 21ci gunu. Zoladex ignemi oldum geldim. Adetimi bekliyorum. InsaAllah sorun çikmaz da adetimle transfer olurum
Benim toplama işlemim bu sabah olduBugün öğrenicez bakalım nasıl olucak çok teşekkür ederim birbimize güzel haberleri veririz buradan inşallah. Hangisi daha iyi olur onu doktor karar verir sanırım
Ne guzel. InsaAllah guzel haberler aliriz kisa surede. Benim transferim progesteron yuzunden ertelendi . InsaAllah sorun çikmaz da bu adetle transfer edilirMeraba büyük umutlar .bnde bugün opu oldum benimkiler dondurulup bidahaki adet dönminde koyulacak Allah izin verirse çok dua edelim birbirimize de. şimdi cetrotide yazdı beşgün vurucam kendim