İlk tüp bebek denemem

Banada ayni sekilde cok yumurta çıkabilir dedi ve beklememiz gerekecekmis aynı şekilde yemin ederim şu durum bana sabretmeyi ogretti bende hemen olsun istiyorum aslinda ama saglikla en kalitelisi hangisiyse oyle olsin napalim☹️
Mrblr amh fsh e2 degerleriniz kacti.bir de yasiniz kacti.

Merhaba herkese. geceyagmuru geceyagmuru nasilsin? Burda opularimiz ayni gunlere denk gelen 3-4 kizdik. Acaba onlardan naber? Benim bugun adetin 21ci gunu. Zoladex ignemi oldum geldim. Adetimi bekliyorum. InsaAllah sorun çikmaz da adetimle transfer olurum 🤲🤲🤲
Merhaba canım bende seni soracaktım :) ben iyiyim herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Adetimi bekliyorum. Geçen ki adet tarihim biliyorsun ki dr yurt dışındaydı bir daha ki adette gelin dendi. Hastaneden ses Seda yok. Bende adetimi bekliyorum öyle. Adetime 8 gün var diye gösteriyor tabi bilemeyiz nasip. Senin adetin ne zaman acaba

Meraba büyük umutlar .bnde bugün opu oldum benimkiler dondurulup bidahaki adet dönminde koyulacak Allah izin verirse çok dua edelim birbirimize de🤲🤲. şimdi cetrotide yazdı beşgün vurucam kendim
Opudan sonra cetrodite neden verdiler acaba? Bir de kaç yumurta toplandı kaçı döllendi acaba. Tedaviniz hayırlı olsun inşallah

Merhaba canım bende seni soracaktım :) ben iyiyim herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Adetimi bekliyorum. Geçen ki adet tarihim biliyorsun ki dr yurt dışındaydı bir daha ki adette gelin dendi. Hastaneden ses Seda yok. Bende adetimi bekliyorum öyle. Adetime 8 gün var diye gösteriyor tabi bilemeyiz nasip. Senin adetin ne zaman acaba
Duphaston kullaniyorum. 4cu gunu bugun. Bittikden sonra adet olurum herhalde. Senin adetine ne kadar var?

Canlar benim ilk tüp bebek deneyimim 6 gündür yumurta geliştirici iğneler kullanıyorum ama soğuk algınlığı başladı ve halsizlik var opu zamanı anestezi verileceği için hasta olduğum için iptal olur mu korkusu başladı çok endişeliyim bu durumu yaşayan var mı

Tüp bebek tedavisine yeni başlayanlar için akıllarda kalan bir çok soru işaretleri benim de yaşamış olduğum durumdan ötürü yazmak istedim deneyimlediğim bir çok şeyi. Sormak istediğiniz ne olursa olsun sorun bildiğim soruları seve seve cevaplarım.

• 9şubat çarşamba günü ilk görüşmemize gittik. Erol bey muayene etti ve ikimizde de kan tahlilleri istedi. Eşimd’den sperm testi. Muayene ücreti 750₺ sperm testi 200₺. doktor kullanmam için folikasit verdi folbiol 21₺
  • 11 Şubat cuma günü kan tahlillerimizi verdik. Devlet hastanesinde.
  • 14 Şubat sonuçlarımız çıktı benim amh testi 04.03. Dr bizi salı günü görmek istedi. Eşimin morfoloji düşükmüş. Ürolog dr muayene edecekmiş. Yarın göreceğiz bakalım :KK43: bu arada sperm 2 milyondan 4 milyona yükselmiş dediler 2 ayda
  • 16 Şubat bugün üroloji doktoru Eşimi muayene etti. Bir sorun olmadığını söyledi hormon testi istedi. Yarın aç karınla kan verecek. Morfoloji sperm azlığından dolayı canlı sperm çok düşük. Dr 15 gün sonra spermlerine tekrar bakalım dedi. Sperm vermişken onları donduracağız dedi. Ürolog dr. Muayene 350₺ verdik.
  • 3 Mart tekrar sperm vermeye gittik. 2 tane motil sperm olduğunu söylediler donduracağız tekrar sperm isteyeceğiz dendi. Senelik Dondurma işlemi için 2000₺ verdik. Sperm testi için ise 200₺ verdik.
  • 11mart tekrar sperm verdik 200₺ ve kan istediler sperm için ona ait olduğunu bilmek içinmiş. Hiç sperm çıkmadı:KK43:
  • 25 Mart sperm vermeye gittik ve yine hiç donduracak hareketli sperm bulamadılar:KK43: 200₺ sperm ücreti verdik
  • 6 Nisan sperm vermeye gittik bir damlada 6 tane hareketli sperm çıktı ve dondurdular çok sevindik ve spermlerin onun olduğuna dair kan alındı 200₺ sperm ücreti verdik
  • Proxxed plus ilaç aldık 350₺ bir daha alındı 350₺
  • 08 Nisan Eveeettt tedavi sürecim başladı iki kutu gonal f 900 ve 3 kutu cetrotide iğne verdiler muayene ve kan sonuçlarım güzel çıkınca. Dr başlamayı uygun gördü. 3 gün Gonal f 200 vurulcam sonrası için hastaneye gidip kana bakılacak durumuma göre ilaçları ona göre verecekler. Tüp bebek tedavisi için 13.500₺ istediler. İlk 9.000 15nisanda vereceğiz. 4.500₺ yumurta toplama işleminde
  • 11 Nisan bugün 9da kan verdim Gonal f 225 e çıkardılar ve sabah 9-10 arası cetrodite iğne cuma günü yine gideceğim.
  • * muayenem oldu kana bakıldı herşey yolunda yumurtalar 15-16 cm e ulaşmış istedikleri 17-18 cm 2 tane daha cetrodite verdi bugün ve yarın vurulacağım 330x2=690₺ akşam Gonal f 225 vurulacağım. Yarın yine gelin dediler bakalım hayırlısı
  • * 16 nisan bugün kan ve muayenem oldu yumurtalar güzel gelişmiş 10 adetten fazla olduğunu anestezide daha da çok görülebileceğini söyledi dr. Artı olarak yarın için de bi adet cetrodite verdi ve yarın gece vurulacağım çatlatma iğnesi ovitrelle 250 gece 00:00 da vurulacağım. Nisan18nde akşam 22:00da 2 adet libalaks lavman yapılacak ama ben istemedim. O yüzden yememe dikkat edeceğim. Gece 23:00 bi tane Biokadin fitil verdi. Saat 03:00den sonra hiç birşey yenilip içilmeyecek. 19da salı günü yumurta toplanacak saat 10:15te. Bugün tutan ilaçların 530₺
  • 19 Nisan bugün opu oldum 22 adet yumurta alınmış doktor bir daha ki adetinde transferi gerçekleştireceğimizi çok fazla yumurta alındığı için dinlenmesi gerektiğini söyledi. Fitil ve Ağrı kesici verildi. Lutinus fitil 511₺ sabah akşam 5 gün boyunca kullanılacak.
  • 20 Nisan bugün arayıp 22 yumurtadan 15 tanesi kaliteli çıkmış 5 tanesi bugün döllenmiş cuma günü donduracaklarmış arayıp yine bilgi vereceklermiş
  • 22 Nisan 3 embriyo istenilen kalitede ve gelişmiş 2 adet 8 hücreli 1 adet 10 hücreliymiş dondurdular
  • 29 nisan adet oldum 6 gün erken oldum. Hemşireye söyledim ve Erol bey yurtdışına çıkacağı için bir sonraki adette gideceğim.
Merhaba işlemde ağrı hissettiniz mi

Opudan sonra cetrodite neden verdiler acaba? Bir de kaç yumurta toplandı kaçı döllendi acaba. Tedaviniz hayırlı olsun inşallah
Merba . Neden verdiğini bilmiyorum ama keşke sorsaydım. benim 26 yumurta toplandı 18 istediği boyuttaymış 13 tnnesi döllenmiş. Bugünde öğrendim 1 tanesi istedikleri seviyede gelişmiş dondurmuşlar inşallah oda tutar da bu bebek hasretimiz son bulur🤲😍

Canlar benim ilk tüp bebek deneyimim 6 gündür yumurta geliştirici iğneler kullanıyorum ama soğuk algınlığı başladı ve halsizlik var opu zamanı anestezi verileceği için hasta olduğum için iptal olur mu korkusu başladı çok endişeliyim bu durumu yaşayan var mı
O güne kadar kendine iyi bak eğer ilerlerse tedavini erteleye bilirler. Korona testi istiyorlar operasyondan önce zaten

Merba . Neden verdiğini bilmiyorum ama keşke sorsaydım. benim 26 yumurta toplandı 18 istediği boyuttaymış 13 tnnesi döllenmiş. Bugünde öğrendim 1 tanesi istedikleri seviyede gelişmiş dondurmuşlar inşallah oda tutar da bu bebek hasretimiz son bulur🤲😍
26 yumurtadan sadece bir yumurta mı kaldı :KK43:

X