İlk tüp bebek denemem

Anladım teşşekür ediyorum Allah yardımcınız olsub
Yumurta toplama işlemi çok kolay oldu şükür benim uyuyup uyandım. Sonrasında ağrı olmadı. Çok rahat ol. Bide anestezi kola yavaş verilince kuş gibi uyuyorsun. Benim daha önce bi ameliyat ımda anestez yapıştırdı kola aniden kolum kopuyo zannetm ağlayarak uyudum uyandım çok kötüydü o

Kizlar ben de tüp bebeğe baslicam . Doktorum izmir i tavsiye etti. Tavmergan izmirdeki mi sizin de geceyagmuru 1 kez asilama denedik olmadı. Suan adetim3.gunu ben tüm işlemler 1 ayda oluyor sanıyordum daha da uzun sürebilir mu? İzmir için tavmaergan, şu,medicalpark, irenbe dedi doktorum sizin bildiğiniz var mi?

Benim İzmir medikal Park volkan doktor işlemler sürüyor duruma göre bi ayı geçti. Bnde daha önce başka yerde aşılama oldum tutmadı. Meğerse tüp kapalı dediler açtırdık normalde n olmadı yine tüp bebek tedavisi ne başladık en son opu oldum. Doktor cetrotide verdi opudan sonra . Şimdi adetimin üçüncü günü baktı bide polip çıkmış ben gibi birşey. Maliyet çok olduğu için onu devlette aldırmaya çalışcam bide dienille verdi doğum kontrol hapı ama nasıl bi hap bi gün içtim ölecek gibi heryerim ağrı depresif mide bulantısı . İlla iç diyo napcan bilmiyorum. Böyle uzun yazdım ama hem size de bilgi olsun hem biraz anlatmaya ihtiyacım vardı kusura bakmayın

Ne demek. Zor bir süreç diyorlar bir de sizin bir suru sey üst üste gelmis. Allah yardımcınız olsun. Ben de yakınlık,rapor ve maliyetlerden egitim araştırma hastanesinde olmak istiyorum aslında tüp bebeği ama 2 asilama istiyorlar ben 1 tane oldum. Nasil yapcaz bilemiyorum.

Merhaba ben tavmergende görüyorum tedavi. Tabi ki bir ay da sürmüyor. 9 şubatta başladık biz. Tedaviye göre değişiyor süre. Eşimden sperm toplama işi zamanımızı çok aldı. Ve ben geçen ay adet olduğum da dr yurt dışındaydı yoksa şuan gebiştim iki gün sonra regl gösteriyor bakalım adetin ikinci günü gideceğim muayene olacağım ona göre transferim belli olacak. Ne aşalamalardan geçtiğimi yazdım hepsi tek tek. Yardımcı olur umarım

Evet zor bi süreç ummadık şeyler çıkıyor . Polip alma işini devlet de yapıyo diye üniversite hast. gittik onlar hiçbişeyin yok tertemiz diyolar. Ameliyatlık bişey yok . Kafam karıştı kime güvencez şaşırdım . Ellerine düştük bi kere

Gün verdi 15 gün sonra iğne yapılıp karar verilcek ne zmn konacağı Doktorum ameliyat olmazsan tüp bebek tutmazsa hemen polip ameliyatı yaparız o zmn demesi beni korkuttu biraz da şüpheye soktu Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba kızlar Öncelikle hepimize sabırlar diliyorum. İki gün önce benim de yumurtalarım toplandı. Toplam 10 tane istedikleri boyutta toplamışlar. Ama sadece iki tanesi döllenebilmiş çok umutsuzum eşimde azosperm var iki yıl sperm için bekledik bir umut şimdi ne yapacağız bilmiyorum kötü bir olaya hiç hazır değilim

Ümidini kesme moralini hep yüksek tut
inşallah güzel sonuçlanır

Hiç umutsuz düşünme önemli olan bir tane sağlıklı embriyo olması. Allah inan ve dua et.

Bende bugün regl oldum yarın muayenem var bakalım beni neler bekliyor. Onlarıda not edeceğim

Evet kızlar
  • 27 mayıs adet oldum 28 Mayıs dr alttan muayene etti ve kan alındı. Hiç bir problem görülmediği için ilaç vermedi 6 haziranda tekrar gelin dedi aynı işlem yapılacakmış. En basit tedaviyi uygulayacağız dedi transferden önce yumurta çatlatma olacak dedi.

Merhaba canim daha adet olmadim ya baya geciyor( sende durumlar ne?
Spontan gebe kalmak istediğinizde yumurta büyür ve spermle buluşur sonra gebelik oluşur bizde onu takip ediyoruz. Yumurta büyüdükçe rahim içi kalınlaşır bizde ilaç vermeden rahim içini kalınlaştırıyoruzDaha sonra o yumurtayı çatlayıp embriyoyu transfer edeceğiz
Bunu söylediler

Opudan sonra şişkinlik yaşayan oldu mu yarın işe gideceğim ve karnım hamile gibi hiç bir kıyafetim olmuyor eşimin bana çok büyük olan tişoetlerinin bile karın kısmı dar geliyor

Opudan sonra şişkinlik yaşayan oldu mu yarın işe gideceğim ve karnım hamile gibi hiç bir kıyafetim olmuyor eşimin bana çok büyük olan tişoetlerinin bile karın kısmı dar geliyor
Hayır canım öyle çok şişkinliğim olmadı. Dr ile konuştun mu bu durumu

Cenm merhaba belli oldu mu transfer günün muayene nasıl geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…