İlk tüp bebek denemem

Banada ayni sekilde cok yumurta çıkabilir dedi ve beklememiz gerekecekmis aynı şekilde yemin ederim şu durum bana sabretmeyi ogretti bende hemen olsun istiyorum aslinda ama saglikla en kalitelisi hangisiyse oyle olsin napalim
Mrblr amh fsh e2 degerleriniz kacti.bir de yasiniz kacti.

Merhaba canım bende seni soracaktım :) ben iyiyim herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Adetimi bekliyorum. Geçen ki adet tarihim biliyorsun ki dr yurt dışındaydı bir daha ki adette gelin dendi. Hastaneden ses Seda yok. Bende adetimi bekliyorum öyle. Adetime 8 gün var diye gösteriyor tabi bilemeyiz nasip. Senin adetin ne zaman acaba

Meraba büyük umutlar .bnde bugün opu oldum benimkiler dondurulup bidahaki adet dönminde koyulacak Allah izin verirse çok dua edelim birbirimize de. şimdi cetrotide yazdı beşgün vurucam kendim
Opudan sonra cetrodite neden verdiler acaba? Bir de kaç yumurta toplandı kaçı döllendi acaba. Tedaviniz hayırlı olsun inşallah

Duphaston kullaniyorum. 4cu gunu bugun. Bittikden sonra adet olurum herhalde. Senin adetine ne kadar var?

Canlar benim ilk tüp bebek deneyimim 6 gündür yumurta geliştirici iğneler kullanıyorum ama soğuk algınlığı başladı ve halsizlik var opu zamanı anestezi verileceği için hasta olduğum için iptal olur mu korkusu başladı çok endişeliyim bu durumu yaşayan var mı

Merhaba işlemde ağrı hissettiniz mi

Opudan sonra cetrodite neden verdiler acaba? Bir de kaç yumurta toplandı kaçı döllendi acaba. Tedaviniz hayırlı olsun inşallah
Merba . Neden verdiğini bilmiyorum ama keşke sorsaydım. benim 26 yumurta toplandı 18 istediği boyuttaymış 13 tnnesi döllenmiş. Bugünde öğrendim 1 tanesi istedikleri seviyede gelişmiş dondurmuşlar inşallah oda tutar da bu bebek hasretimiz son bulur

O güne kadar kendine iyi bak eğer ilerlerse tedavini erteleye bilirler. Korona testi istiyorlar operasyondan önce zaten

26 yumurtadan sadece bir yumurta mı kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…