- Konu Sahibi geceyagmuru
Merhaba ben de tavmergen de 19 nisanda transfer oldum sizin durum ne acabaBen zaten doktorumla birebir konuşamıyorum hemşireleriyle konuşuyorum Erol Tavmergen yoğun olduğu için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben de tavmergen de 19 nisanda transfer oldum sizin durum ne acabaBen zaten doktorumla birebir konuşamıyorum hemşireleriyle konuşuyorum Erol Tavmergen yoğun olduğu için.
Hayirli olsun. Kan vermediniz mi? Çikar benceMerhaba ben de tavmergen de 19 nisanda transfer oldum sizin durum ne acaba
Bugün 11. Günüm ben de çok heyecanlıyım kan vereyim diye ama eşim bekleyelim diyorHayirli olsun. Kan vermediniz mi? Çikar bence
Hayirli olsun pozitif. Kan verip artimi takip ede bilirsiniz. Yine de benim gibi sabirsiz degilseniz bekleye bilirsiniz kaç gunluk kaç tane embriyoydu sizde.Bugün 11. Günüm ben de çok heyecanlıyım kan vereyim diye ama eşim bekleyelim diyor
Dün idrar testimde sonuç bu çıkmıştı
Maşallah baya çıkmış bende sadece 6 tane yumurta çıktı 3 tanesi olgun ve 2 tanesi dollendirildiHanımlar merhabaaa Perşembe günü sondu yazma fırsatım olmadı özet geçeyim yazmıştım ama belki okumamış olanlar olur diye toplam 22 yumurtam toplandı 14 ü dolu çıktı ve 14 üde döllendi 7 sinin gelişimi çok iyi diğerleride canlılığını koruyor geriden gelse de onlarda fena değil dendi 4.güne gelirsek direk bu 7 çok iyi olandan sadece 6 tanesi kaldı birinin gelişimi yavaşladı dendi üzüldüm haliyle son gün 5.gün beklerken aradılar ve sürpriz 9 adet yumurtam donduruldu hemde 8 tanesi 4aa 1 tanesi 4ab kalitede şok oldum bu kadar beklemiyordum gerçekten çok mutlu oldum şuan regl oldum bayram sonu kontrolüm var belki bir sonraki reglimde transfer tarihim belki olur bilmiyorum ama çok şükür asla umudunuzu kaybetmeyin mikroçip ve kalsiyum tercih etmiştik
Maşallah baya çıkmış bende sadece 6 tane yumurta çıktı 3 tanesi olgun ve 2 tanesi dollendirildi
Histereskopi ne için yapilcak ?Bende dün yumurtalarim toplanildi doktor adetin bittiğinde bizi ara dedi histereskopi için randevu verilecekmis
3. Gün embriyosu 2 tane konduHayirli olsun pozitif. Kan verip artimi takip ede bilirsiniz. Yine de benim gibi sabirsiz degilseniz bekleye bilirsiniz kaç gunluk kaç tane embriyoydu sizde.
Bende bilmiyorum doktor maalesef fazla bilgi vermiyor ama çok ümitli konuşuyor olacak gibi inşallahHistereskopi ne için yapilcak ?
Merhaba bende transferi bekliyorum adetin ikinci günü gitmem gerekirdi ama Erol bey Amerika’ya gitmiş bir sonraki adete kaldı. Hayırlısı olsun inşallah test yaptınız mı? Ve Erol beyden klinikten memnun musunuzMerhaba ben de tavmergen de 19 nisanda transfer oldum sizin durum ne acaba
PozitiiiiiffffBugün 11. Günüm ben de çok heyecanlıyım kan vereyim diye ama eşim bekleyelim diyor
Dün idrar testimde sonuç bu çıkmıştı
Hayırlısı olur inşallah canım. Mikrop çip ve kalsiyum neden?Hanımlar merhabaaa Perşembe günü sondu yazma fırsatım olmadı özet geçeyim yazmıştım ama belki okumamış olanlar olur diye toplam 22 yumurtam toplandı 14 ü dolu çıktı ve 14 üde döllendi 7 sinin gelişimi çok iyi diğerleride canlılığını koruyor geriden gelse de onlarda fena değil dendi 4.güne gelirsek direk bu 7 çok iyi olandan sadece 6 tanesi kaldı birinin gelişimi yavaşladı dendi üzüldüm haliyle son gün 5.gün beklerken aradılar ve sürpriz 9 adet yumurtam donduruldu hemde 8 tanesi 4aa 1 tanesi 4ab kalitede şok oldum bu kadar beklemiyordum gerçekten çok mutlu oldum şuan regl oldum bayram sonu kontrolüm var belki bir sonraki reglimde transfer tarihim belki olur bilmiyorum ama çok şükür asla umudunuzu kaybetmeyin mikroçip ve kalsiyum tercih etmiştik
Merhaba nasilsin? Adrt oldun mu? Nasil gidiyor?Hayırlısı olur inşallah canım. Mikrop çip ve kalsiyum neden?
Erol hocaya bayılıyorum klinik te çok iyi ben tüm tedavime orda başladım erol hoca mükemmel biriMerhaba bende transferi bekliyorum adetin ikinci günü gitmem gerekirdi ama Erol bey Amerika’ya gitmiş bir sonraki adete kaldı. Hayırlısı olsun inşallah test yaptınız mı? Ve Erol beyden klinikten memnun musunuz
Merhaba evet bitti bile. Doktorum yurt dışına çıktığı için bir sonra ki adeti bekleyeceğim:) sende durumlar nedirMerhaba nasilsin? Adrt oldun mu? Nasil gidiyor?
Benim de ayni. 16 mayis randevum var. Igne yapacak. Şu an ilaç falan da kullanmiyorum. Hayirlisi olsun sizin de. Insan biraz uzuluyor ertelendiginde ama geç olsun da güç olmasin yeter kiMerhaba evet bitti bile. Doktorum yurt dışına çıktığı için bir sonra ki adeti bekleyeceğim:) sende durumlar nedir
Yani o günü dört gözle bekliyorsun ve ertelenince üzüldüm. Ama sonrasın da daha hayırlı olacağını düşündüm. Hem rahim toparlanacak hem psikolojik olarak biraz daha rahat olacağım. Zaten ben 6 gün erken oldum bir sonra ki adet geç olacak bence haziranın başları gibi düşünüyorum. Allahım hakkımızda hayırlısını versin. Bazen ünlü bi doktor seçmekte kötü mü yaptım bilmiyorum. Çünkü sürekli meşgul konferanslar kongreler yurtdışı seyahatleri tv Programları oluyor Erol Tavmergenin umarım güzel sonuç alırım ve pişman olmamBenim de ayni. 16 mayis randevum var. Igne yapacak. Şu an ilaç falan da kullanmiyorum. Hayirlisi olsun sizin de. Insan biraz uzuluyor ertelendiginde ama geç olsun da güç olmasin yeter ki