İlk tüp bebek denemem

Hayirli olsun. Kan vermediniz mi? Çikar bence
Bugün 11. Günüm ben de çok heyecanlıyım kan vereyim diye ama eşim bekleyelim diyor
Dün idrar testimde sonuç bu çıkmıştı

Eklentiler

• 7D0E9D60-4ECA-491A-85B3-CC2F339ECCB9.jpeg
    7D0E9D60-4ECA-491A-85B3-CC2F339ECCB9.jpeg
    49,4 KB · Görüntüleme: 86
Bugün 11. Günüm ben de çok heyecanlıyım kan vereyim diye ama eşim bekleyelim diyor
Dün idrar testimde sonuç bu çıkmıştı
Hayirli olsun pozitif. Kan verip artimi takip ede bilirsiniz. Yine de benim gibi sabirsiz degilseniz bekleye bilirsiniz 😊 kaç gunluk kaç tane embriyoydu sizde.

Hanımlar merhabaaa Perşembe günü sondu yazma fırsatım olmadı özet geçeyim yazmıştım ama belki okumamış olanlar olur diye toplam 22 yumurtam toplandı 14 ü dolu çıktı ve 14 üde döllendi 🤭 7 sinin gelişimi çok iyi diğerleride canlılığını koruyor geriden gelse de onlarda fena değil dendi 4.güne gelirsek direk bu 7 çok iyi olandan sadece 6 tanesi kaldı birinin gelişimi yavaşladı dendi üzüldüm haliyle son gün 5.gün beklerken aradılar ve sürpriz 🤭🤭 9 adet yumurtam donduruldu hemde 8 tanesi 4aa 1 tanesi 4ab kalitede şok oldum bu kadar beklemiyordum gerçekten çok mutlu oldum şuan regl oldum bayram sonu kontrolüm var belki bir sonraki reglimde transfer tarihim belki olur bilmiyorum ama çok şükür asla umudunuzu kaybetmeyin 🤲🏻😇❤️ mikroçip ve kalsiyum tercih etmiştik

Hanımlar merhabaaa Perşembe günü sondu yazma fırsatım olmadı özet geçeyim yazmıştım ama belki okumamış olanlar olur diye toplam 22 yumurtam toplandı 14 ü dolu çıktı ve 14 üde döllendi 🤭 7 sinin gelişimi çok iyi diğerleride canlılığını koruyor geriden gelse de onlarda fena değil dendi 4.güne gelirsek direk bu 7 çok iyi olandan sadece 6 tanesi kaldı birinin gelişimi yavaşladı dendi üzüldüm haliyle son gün 5.gün beklerken aradılar ve sürpriz 🤭🤭 9 adet yumurtam donduruldu hemde 8 tanesi 4aa 1 tanesi 4ab kalitede şok oldum bu kadar beklemiyordum gerçekten çok mutlu oldum şuan regl oldum bayram sonu kontrolüm var belki bir sonraki reglimde transfer tarihim belki olur bilmiyorum ama çok şükür asla umudunuzu kaybetmeyin 🤲🏻😇❤️ mikroçip ve kalsiyum tercih etmiştik
Maşallah baya çıkmış bende sadece 6 tane yumurta çıktı 3 tanesi olgun ve 2 tanesi dollendirildi

Merhaba ben de tavmergen de 19 nisanda transfer oldum sizin durum ne acaba
Merhaba bende transferi bekliyorum adetin ikinci günü gitmem gerekirdi ama Erol bey Amerika’ya gitmiş bir sonraki adete kaldı. Hayırlısı olsun inşallah test yaptınız mı? Ve Erol beyden klinikten memnun musunuz😊

Hayırlısı olur inşallah canım. Mikrop çip ve kalsiyum neden?

Merhaba bende transferi bekliyorum adetin ikinci günü gitmem gerekirdi ama Erol bey Amerika’ya gitmiş bir sonraki adete kaldı. Hayırlısı olsun inşallah test yaptınız mı? Ve Erol beyden klinikten memnun musunuz😊
Erol hocaya bayılıyorum klinik te çok iyi ben tüm tedavime orda başladım erol hoca mükemmel biri

Bugün telefon geldi bir tane embriyo transfer için hazır yarın eğer telefon acarlarsa çoğalmış olacak yoksa sadece 1 tane var ama çok şükür hiç yoktan iyi o bir taneyide dondurdular ki adet olim sonrada transfer yapılacak inşallah

Merhaba evet bitti bile. Doktorum yurt dışına çıktığı için bir sonra ki adeti bekleyeceğim:) sende durumlar nedir
Benim de ayni. 16 mayis randevum var. Igne yapacak. Şu an ilaç falan da kullanmiyorum. Hayirlisi olsun sizin de. Insan biraz uzuluyor ertelendiginde ama geç olsun da güç olmasin yeter ki

Benim de ayni. 16 mayis randevum var. Igne yapacak. Şu an ilaç falan da kullanmiyorum. Hayirlisi olsun sizin de. Insan biraz uzuluyor ertelendiginde ama geç olsun da güç olmasin yeter ki
Yani o günü dört gözle bekliyorsun ve ertelenince üzüldüm. Ama sonrasın da daha hayırlı olacağını düşündüm. Hem rahim toparlanacak hem psikolojik olarak biraz daha rahat olacağım. Zaten ben 6 gün erken oldum bir sonra ki adet geç olacak bence haziranın başları gibi düşünüyorum. Allahım hakkımızda hayırlısını versin. Bazen ünlü bi doktor seçmekte kötü mü yaptım bilmiyorum. Çünkü sürekli meşgul konferanslar kongreler yurtdışı seyahatleri tv Programları oluyor Erol Tavmergenin umarım güzel sonuç alırım ve pişman olmam

X