- 18 Nisan 2022
- 34
- 20
- 31
-
- Konu Sahibi geceyagmuru
Opudan sonra ben 2 gün kasık ve karın ağrısı yaşadım normaldir benceAdetime 9 gün var adet olacakmışım gibi ağrılarım başladım opudan sonra normal mi acaba
Ben galiba adet oldum ya. Adet kani gibi kan geldi. Bana çok erken olacaqsin denmişdi. Kendim de araşdirdim opudan 5 gun sonra adrt olanlar da vardi. 2-3 saat bekliycem artarsa yarindan ultrasona dusucem. Oyle dediler. Bugun adetin 19cu gunu daha. Normalse çok sevinirim olmasina. Ne kadar erkense transfere de o kadar çabuk ulaşiriz di mi?Adetime 9 gün var adet olacakmışım gibi ağrılarım başladım opudan sonra normal mi acaba
O ağrıyı bende yaşadım ama adet ağrısı gibi bu her an olacakmışım gibiOpudan sonra ben 2 gün kasık ve karın ağrısı yaşadım normaldir bence
Benim de bugün adetten 20. Günüm her an olacakmışım gibi hissediyorum. Evet transfere çabuk ulaşırız sanırım transferden öncede ilaç kullanacağızBen galiba adet oldum ya. Adet kani gibi kan geldi. Bana çok erken olacaqsin denmişdi. Kendim de araşdirdim opudan 5 gun sonra adrt olanlar da vardi. 2-3 saat bekliycem artarsa yarindan ultrasona dusucem. Oyle dediler. Bugun adetin 19cu gunu daha. Normalse çok sevinirim olmasina. Ne kadar erkense transfere de o kadar çabuk ulaşiriz di mi?
Ben perşembeye randevu aldim. Bakalim doktor ne diycek haberdar ederim seni. Bence de adet olursun bir kaç gune. Benim de rahmimde agrilar vardi adet olacakmişim gibi. Dun de çok yurudum. Etkisi olmuşdur. Yuruyuşe çik faydasi oluyorBenim de bugün adetten 20. Günüm her an olacakmışım gibi hissediyorum. Evet transfere çabuk ulaşırız sanırım transferden öncede ilaç kullanacağız
Valla dün stor perde yıkadım camları sildim spordan daha faydalı olduBen perşembeye randevu aldim. Bakalim doktor ne diycek haberdar ederim seni. Bence de adet olursun bir kaç gune. Benim de rahmimde agrilar vardi adet olacakmişim gibi. Dun de çok yurudum. Etkisi olmuşdur. Yuruyuşe çik faydasi oluyor
Çok normal ben opudan 5 gün sonra ilk adeti oldum 19 gün sonra ikinci adeti oldum. Adetimin gelişinin çok erken olduğunu düşündüğüm icin biraz daha rahim toparlansin diye bir sonraki adeti bekleyeyim dedim ama bir sonraki adetim gelmedi ...kendiliginden gebe kaldım mucizem buldu beni 4.ayi doldurduk şu an. Rabbim evlat hasreti ceken tüm kadinlara nasip etsin anneligi insallah. Dualarim hepinizleBen galiba adet oldum ya. Adet kani gibi kan geldi. Bana çok erken olacaqsin denmişdi. Kendim de araşdirdim opudan 5 gun sonra adrt olanlar da vardi. 2-3 saat bekliycem artarsa yarindan ultrasona dusucem. Oyle dediler. Bugun adetin 19cu gunu daha. Normalse çok sevinirim olmasina. Ne kadar erkense transfere de o kadar çabuk ulaşiriz di mi?
Çok normal opu sonrası Kasiklarda çok ağrı oluyorAdetime 9 gün var adet olacakmışım gibi ağrılarım başladım opudan sonra normal mi acaba
Çookkk güzel maşallahÇok normal ben opudan 5 gün sonra ilk adeti oldum 19 gün sonra ikinci adeti oldum. Adetimin gelişinin çok erken olduğunu düşündüğüm icin biraz daha rahim toparlansin diye bir sonraki adeti bekleyeyim dedim ama bir sonraki adetim gelmedi ...kendiliginden gebe kaldım mucizem buldu beni 4.ayi doldurduk şu an. Rabbim evlat hasreti ceken tüm kadinlara nasip etsin anneligi insallah. Dualarim hepinizle
Gerçekten mucize olmuşÇok normal ben opudan 5 gün sonra ilk adeti oldum 19 gün sonra ikinci adeti oldum. Adetimin gelişinin çok erken olduğunu düşündüğüm icin biraz daha rahim toparlansin diye bir sonraki adeti bekleyeyim dedim ama bir sonraki adetim gelmedi ...kendiliginden gebe kaldım mucizem buldu beni 4.ayi doldurduk şu an. Rabbim evlat hasreti ceken tüm kadinlara nasip etsin anneligi insallah. Dualarim hepinizle
Hayır öyle bir yasak yok kesinlikle. Sadece OPU dan sonra 3-4 gün agrılarınız oluyor o sürede ilişki yaşamamak gerekiyor. Doktorum yasak değil dedi. İyiki de değilmiş bebişim geldi :)Çookkk güzel maşallahopudan sonra ilişki yasak diye biliyorum transfere kadar
kesinlikle kafayı rahatlatmak bu işin yarı çözümü. Biz de nasıl olsa transfer yaptıracagız deyip bütün stresimizi üzerimizden atmıştık. Doktorlar diyordu da dogru diyormuş stres bu işin en büyük etkeni diye. 7 yıldır bebek hasreti cekiyorduk kafamızdan attıgımız ay hamile kaldım çok şükürGerçekten mucize olmuşkafa rahat oluyor benim de ilk gebeliyim tup bebege karar verdiyimiz ay olmuşdu. Ilk adetle gidecektik tupe başlayacaktik ama Allah nasib etmişdi. Allah hayirli saglikli evlat eylesin yavrunuzu InsaAllah. Biz bu adetle transfer olucaz. Oyle demişdi ama bakalim perşembe ne diycek.
Kanda çıkar bence test günün ne zaman3. Gün embriyosu trasnsferin 8.günü kan versem çıkar mı ya yarın iğne olmaya gideceğim gitmişken versem diye geçiyor aklımdan 2 embriyo transferi yapıldı 10 ve 8 kalite
2 Mayıs test günümKanda çıkar bence test günün ne zaman
Birşey kalmamış kan testinde çıkar2 Mayıs test günüm
Üzülme canım iki adet bekleyenler daha iyi olduğunu söylüyorlar tam toparlanmış oluyorlar. Ben de adet belirtileri yaşıyorum oldum olacamKizlar merhaba bugun adetin 3cu gunu. Aslinda transfer bu ay yapilacakti ama progesteron degerim yuksek çikti transfer için bu ay uygun degilsiniz dedi. Ama adetin 21ci gunu gidicekmişim bir igne var zolodeks onu vuracak. Ondan sonra bakilacak uygun mu ya degil( üzüldum açikcasi(
Zoladeks menapoza saliyormuş. Araştirdim bazilari tek ay bazilari 3 ay kullanmiş kullanildigi surece adet olunmuyormuş adet olmadan estrofeme başlanilip transfer yapiliyormuş. Haziranda evliligimizin 3cu yil donumu InsaAllah. Hoc bebekle girmek nasib olmadi. Geçen haziranda yeni kaybetmişdik çok huzunle girmişdik 2ci yilimiza. O yuzden bu kez bebekle girmek çok istiyordum. Hayirlisi. Zaten zaman su gibi akip gidiyor bekleriz Allah sabretmeye guç versin hepimizeÜzülme canım iki adet bekleyenler daha iyi olduğunu söylüyorlar tam toparlanmış oluyorlar. Ben de adet belirtileri yaşıyorum oldum olacam
Amin canım bende 1,5 senelik evliyim biz en başından ber istiyoruz dediğin gibi bebekle girelim yıldönümlerimizeZoladeks menapoza saliyormuş. Araştirdim bazilari tek ay bazilari 3 ay kullanmiş kullanildigi surece adet olunmuyormuş adet olmadan estrofeme başlanilip transfer yapiliyormuş. Haziranda evliligimizin 3cu yil donumu InsaAllah. Hoc bebekle girmek nasib olmadi. Geçen haziranda yeni kaybetmişdik çok huzunle girmişdik 2ci yilimiza. O yuzden bu kez bebekle girmek çok istiyordum. Hayirlisi. Zaten zaman su gibi akip gidiyor bekleriz Allah sabretmeye guç versin hepimize