İlk regl hikayeleri (yenisi)

sosdulu

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
139
3
318
34
İzmir
Meraba hanımlar,genç bayanlar ve henüz aramıza katılmayan genç kızlar :)
Hatırladık mı?
O günü ömrümüz boyunca unutamadık =)
Hadı birbirimizle paylasalım acep neler yaşadık ve kaç yâşında olduk

Şimdiden heyecanlandım bakalım neler oldu bitti =))

ilk 12 yaşında evde başladı.
Kanı gördüm ağladım anneme söylemeden , annemin pedlerinden kullandım tabi ters takmışım ped i uuuuuuuuu çıkartırken nasıl acımıştı sonra anneme söyledim ........

ilk 13 yaşında regli oldum kış gunuydu kıvrana kıvrana uyudum gece çok ağrıdı karnım kimseye bışey soylemedım sabah tuvalete gıttım baktım tuvalette kan var o aralar abımın burnu cok kanıyordu salona gıttım annem ve ablam kahvaltı yapıyolardı anneme abımın burnumu kanadı yıne dıye sordum oda yoo dedi benım piyamanında otası sokukmuş oturdum ablam senın kılodun kırmızımı dedi yoo dedim koştum başka odaya onlarda peşimden koştu annem ped verdı

cok iyi bir konu secimi
nasil hevesliyim.o zamanlar . 14 yasinda falandim.sanirim... arkadaslarikin cogu regl.olmus ben hala.olamamisim...
29 ekimdi hic unutmam okuldaki törenden döndüm eve annem.uyuyor benimde karnim agiriyor tuvalete bi gitim kiii
hemen annemin yanina kostum soyledim annem.uyku sersemi iyi hadi gozunaydin dedi :111:
sonra isi farkina vardi sanirim uyanip bana ped verdi
ne sevincliydim bee
o gun yarim saatte bir pedimi degismistim heves napican tabi sonra annem
Canim annemmm

bende de 12-13 yaşlarındayım karşı binamızda annemin kız arkadaşı oturuyordu...bir karın ağrısı başladı i sormayın gitsin5 dakka da bir tuvalete gidiyorum resmen annemin kız arkadaşı endişelendi az...annemde adeti geliyordur büyük ihtimalle dedi...bende düşünuyordum ne ki o acaba =)sonradan gördüm...=)

Valla iyiki de açmışım konuyu ne komik şeyler cıkmmış hadi başkaları yokmu anlatacak şurda biz bizeyiz

ben ilk bi ıslaklık hissedip lavobaya koştum bide ne görimm...betim benzim attı ne yapacağım bilmiyorum
çok utanıyorum anneme söyleyemiyorum sonra evde bez parçaları arayıp koydum diğer gün okula gidecem kocaman bi bez koydum ama belli olurmu olmazmı derken öle gittiydim okula =)) ilk kanama bide çok olumuştu bende sıraya gelmiş eteğim falan batmıştı...
3-4 ay sakladım annemden ben birilerine sölicek diye öle utanıyodumki..göğüslerim çıkarkende çok utanmıştımm püffff

sen göğüs dedin de aklıma ilk sütiyen takışım geldi...

gene 12-13 yaşlarındayım tombul birşeyim o zaman göğüs de baya belli yani ...

gamze diye bir arkadaşım vardı ...tahta gibi zayıftı ,nasıl oldu hatırlamıyorum ama sutyen kullandığını gördüm

neyine kullanıyorsa

aaa sutyen dedim :26: o da evet sende taksan iyi olur artık dedi ...vereyim dene dedi

bi denedim tam oldu ...anneme koştum ...anne dedim bak sutiyen kullanayım mı bundan sonra:) ?

annemde kullan kullan zaten zamanın gelmiş artık demişti ,kız da sutyenini bana verdi

nerden aklıma geldi ya

[ı]gülesim geldi hatırlayınca
Orta 2 nin ikinci dönemi resim dersindeydik:)
etegime kırmızı sulu boya bulaştı sandım önce:18::18:
Sonra wcye gittiğimde acı gerçekle karşılaştım
hırkamı sardım belime aglaya aglaya eve gittim:5[/ı]

valla kızlar alemsiniz haa size kwendi hikayemi anlatıyım 2-3 haftadır karnımda bi ağrı aman için deşiliyo sandım sonra gece bi ıslaklık herhalda altıma yaptım dedim sabah bi kalktım manzara ortada yataktan bir fırlaşım var abowww iyiki evde tektim tirtir titriyodum enn yakın arkadaşım olmuştu direk onu aradım her şeyi anlattı sonra hemen bakkala koşup çikolata al dedi lazım olacak diye bize gelip ped felan verrdi anneminkilere dokunamıyorum sonra akşam hemen ablama söyledim osda ablama söyledi annem gülerek yanına çağırdı şrakk bi tokat ben bi ağlıyorum bi ağlıyorum korka kızım senin saşkınlığın için attım bu tokadı dedi ertesi gün ped ve ilk sütyenimi aldı

Benimki erken geldi biraz on yaşındaydım. 5. sınıfta 30 mart günüydü hiç unutmam. Erken olduğu ve beklemediğim için çok şaşırmıştım. Sabah kalktım tuvalete gittim çok korktum titremeye başladım Okula gitmem gerekiyordu, annem ped verdi 2 tane bir tanesini öğle arasında değiştirirsin dedi, evde sadece gece pedlerinden kalmış böyle uzun uzun. O gün beden eğitimi dersi vardı eşofman giymiştim ve belli olcak diye çok korkmuştum. Tuvalete ped değiştirmeye gidince de ses çıkcak diye çok utandım. Bir de okula gittiğimde hala titriyordum :).

Ayrıca erken gelişimim sırf adet görmemde değil, göğüslerim de erken büyüdü. Yaşıtlarım sütyen giymezken sütyen giyiyordum. O yüzden de hep geniş şeyler giyerdim belli olmasın diye. Ey gidi

6. sınıfa giderken adet hakkında bilgi vermek için okula gelmişlerdi pedte vermişlerdi onları saklıyodum abim falan görcek diye çok korkuyodum 6. sınıfın son haftasında sabah okula gitcem kahvaltı yapıyorum hasta olduğumu hissettim anneme söyledim o sakladığım pedlerden kullandım panik oldum okula gitcem ya sabahın köründe ( onunla ilgisi varmı bilmem ama genelde sabahın erken saatlerinde olurum ) çok tuhaftı hareket etmeye korkuyodum belli olcak diye 2-3 ay belli belirsiz geldi sonra düzeldi yıllar geçtikçe günü azaldı ama ağrılar hiç azalmıyo her ay aynı şiddette geçmek bilmeyen ağrılar çekiyorum

Bende 11 yasinda olmustum adet.disardan eve geldim.annemle babamda balkonda oturuyorlardi.wcde balkona yakin.camasirimda kani gorunce bi korktum.hemen annemi cagirdim.o sirada babamda telaslanip gelmisti ne oldu diye

yaa kızlar benımkısıde cok komık...
bizde böyle anneye falan söylenmez anne ne bıleyım anlatmaz falan.

neyse daha 5.sınıfım 11 yasındayım nedır ne değildir bılmıyorum.
yaz tatılındeyız evdeyim wc ye bı gıttım,anam kan korktum ne olduğunuda bılmıyorum.gidip iç çam değiştirdim.
10 dk sonra yıne wc anam yıne batmış yıne değiştirdim..taaa ki iç çam.hepsı bıtene kadar
annem suphelendı bastı wcyı ve öğrendı meğersem oraya bısey konuyomuş:):)

11 yasimdayim okuldan geldim direk ec'ye gittim kan gordum aman Allahim bu ne ben yoksa fark etmedem bi yerimimi kestim diye dusundum

Aglaya sizlaya ust kata ablamin yanina ciktim 'kan geldiii uhuuuu' tirek ve korkak konusmaya calisiyorum.. Kucuk ablam arkada kihkih guluyo

Buyuk ablam tamam aglama adet olmussun bi kac gun surecek dedi.. Pedimi yapistirdi bende 'aaaa bu boyle mi oluyomus' diye sasirdim..

Asaga indigimizde anneme soyledi ablam annem de 'ee ama daga cok kucuk' dedi bunun uzerine gulduk korkularimda gecti

Oyle bisey ki bu zaten biliyorum adet kanamasi nedir nasil olur diye.. Ama o an gelince sanki 'kesin baska biseydir' dusuncesine kapilip kendimi incittigimi dusunmustum

Cocukluk iste

Ben geç oldum biraz arkadaşlarıma nazaran
Üzülürdüm ben niye olmuyorum diye tüm arkadaşlarım olmuştu
Sonra kurban bayramında tuvalette bir bakarım azıcık lekelenmişim :)
Anneme söyledim sevinçle teyzem ananem falan hepsine hemen söylemiştim annem plakalı bir tokat atmıştı bana

Benden daha enteresanı kardeşimin ki
Kız kardeşim adet olduğunda tuvalette düşüp bayılmıştı ses gelince gitmiştim kapıyı a,tım bir bakarım yatıyor yerde Ne oldu diyorum kan var diyor rengi bembeyaz çok gülmüştüm her şeyi biliyordu ama görünce ilk adeti çok korkmuş

Hahaa çok güldüm valla kızlar ne komik hikayeleriniz varmış ee hadi başka yokmu: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…