• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk regl hikayeleri (yenisi)

İlk defa annemle işe gidicem o gün. hep onunla işe gitmeyi istemişimdir... akşam oldu heycanlıyım yarın için... nasıl midem bulanıyo karnım ağrıyo. geç oldu yattım. gece kalktım çıkarttım, midem bulanıyodu. neyse sonra sabah oldu gittik annemle. oturuyorum felan. sonra eve dönüyoruz altımda bi ıslaklık hissi var ve karnım ağrıyo tabi ben dedim anne çok fenayım büyük tuvaletim geldi felan. eve geldik girdim tuvalete... kahverengimsi bi şey... dedim anne altıma kaçırmışım :KK57: annem de sen regl olmuşsun dedi hüngür hüngür ağladım evde :KK70:hala regl olduğumda evden çıkamıyorum düşünün....

Ya bizim evde tadilat vardı ustalar çalışıyordu ben diğer odada ödev yapıyordum 12 yaşındayım 1 Kasım günü hava da çok soğuk karnım çok ağrımaya başladı tuvalete gittim aa şok oldum korktum annem babannemlerdeydi aradım anne bir şey oldu çabuk gel demiştim oda korkup gelmişti çağırma sebebimi duyuncada hem kızmıştı hem gülmüştü sonra ped kullanmayı öğretti taktım :KK53: işin daha komiği reglin ne olduğunu bilmediğim zamandı arkadaşlarımla okul bahçesinde konuşuyoruz bir arkadaşım birden benim annemden çok kan gelirmiş inşallah ona benzemem dedi bende herkesin aynı olmaz ki belki senden az gelir dedim arkadaşım abartarak anlatmaya devam etti bende ya bir burundan nasıl o kadar kan gelir demiştim diğer arkadaşlarım hep gülmüştü sonra bana da nasıl olduğunu anlatmışlardı eve gelince anneme kızmıştım bana neden öğretmedin rezil oldum senin yüzünden diye ne safmışım :KK70:

Son düzenleme:
7.sınıftayım o zamanlar sosyal dersinde ilk altıma işiyorum sandım sonra tuvalete gittim ve onu gördüm.. o gün beden dersi var bir de:KK34::KK20::KK61::KK61: eşofmanın altı kana bulanmış bende hırkayı bağladım belime o soğukta, nasıl korkuyorum hoşlandığım çocuk fark edecek diye:KK17::KK17::oops::KK23: sonra yanımda kısa çoraplarım vardı onları koydum. şişkinlik görünmesin diye hiç ayağa da kalkmadım :mad: benim anayla baba ayrı babamla yaşıyorum nasıl ped satın alıcam babamla onu da bilmyorum:KK61: ablamda şehir dışında üniversitede zaten(aslında bu olay bugün oldu ablalar yardım edin napıcam):KK42:

7.sınıftayım o zamanlar sosyal dersinde ilk altıma işiyorum sandım sonra tuvalete gittim ve onu gördüm.. o gün beden dersi var bir de:KK34::KK20::KK61::KK61: eşofmanın altı kana bulanmış bende hırkayı bağladım belime o soğukta, nasıl korkuyorum hoşlandığım çocuk fark edecek diye:KK17::KK17::oops::KK23: sonra yanımda kısa çoraplarım vardı onları koydum. şişkinlik görünmesin diye hiç ayağa da kalkmadım :mad: benim anayla baba ayrı babamla yaşıyorum nasıl ped satın alıcam babamla onu da bilmyorum:KK61: ablamda şehir dışında üniversitede zaten(aslında bu olay bugün oldu ablalar yardım edin napıcam):KK42:
canım ne yaptın? söyledin mi ailene falan?

20 kasımdı o gün. cumaydı. 13 yaşındaydım. öğlen okuldan geldim. öğleden sonra 2-3 saat bel ve karnım ağrıdı. annem evde yoktu. sonra akşam üstü tuvalete gittim, peçeteye sildim, kan gördüm. anneee diye bağırdım. annemde aaa adet olmuşsun dedi. gülümsedi bana. ped verdi, taktık.

bende 12 yaşında olmuştum. annem çalıştığı için kendi başımın çaresine bakmıştım. akşam annem işten geldi o anı hiç unutmuyorum. anne dedim ben adet oldum. yazık garip anam daha yaşımın erken olduğunu düşünüp doktora bile götürmeyi düşünmüştü. ertesi gün işyerindeki arkadaşları normal demişler, öyle rahatlamıştı

Back
X