İlk okuduğunuz kitap hangisi hatırlayan var mı?

Şeker portakalı. Çok da güzeldi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

V. C. Amdrews Çatı adlı romanıydı. Daha 6-7 sınıftaydım. Çok fazla etkisinde kalmıştım. Tabii hiç yaşıma uygun bir kitap değildi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hatırlıyorum. Aferin Yediler :KK60: Hala durur kitaplıkta :KK1:

Elif'in kuşu. Öğretmenim beni cok severdi o almıştı ilk kitabimi, hatta dört yil okuttu bizi defalarca kitap aldi.. unutulmaz bence :)

Hedef 55 ♡

9 yaşındayken okuduğum Esrar Ada... Öncesinde de okudum bir şeyler ama unuttum gitti, hiçbirinden etkilenmemişim demek ki, oysa bu kitabı okuduğum anı, uzandığım kanepeyi, altına girdiğim battaniyeyi bile hatırlıyorum.:KK51:

Ayşegül Küçük Anne :)) Bayılırdım ona yaa..
Emine Işınsu-Çiçekler Büyür..bu da bana kitap okumayı sevdiren ilk romandı..:KK15:

Reşat nuri-- calikusu idi ilk okuduğum kitap. Elime aldigimda gözüm korkmuştu kalinligindan. Ama ilk sayfadan sonra elimden birakamistim. Ve hala beni en çok etkileyen oykudur calikusu.

Sanırım ilk kitabım kaşağı idi :)
Çocukluğuma dair bu kitabı, Ayşegül serisini ve Şeker Portakalı kitabını asla unutamam :KK68:

İk okudugum cin ali ve ayşagül serisi dışında Parfüm reyonu diye bir kitap okumuştum. Kız arkadşına hediye almak için alışveriş merkezine gider ve orda kapalı kalır. Tüm gece alışveriş merkezinde kilitli kalıyordu filan :KK70:

X