İlk "niye oruç tutmuyorsun" saldırısı Erzurum'dan

nerde öyle muhteremler şimdi. kadına bile saygı yok göründüğü gibi

bende pet şişemi taşırım hep elimdedir. susuyorum,boğazım kuruyor. yutkunamıyorum kuruluktan.

Bu ikiyuzlulugu anlayamiyorum. Sen oruc tutuyorsun diye benden anlayis bekliyorsun. Ama yilin 11 ayi disarda likir likir icip, catir cutur yiyosun. O donemlerde gercek ac insanlari umursamiyosun. Aman ya.
oruç ahengimiz ramazan sonrasındada devam etse

bende pet şişemi taşırım hep elimdedir. susuyorum,boğazım kuruyor. yutkunamıyorum kuruluktan.

Aynen bunun orta yolu yok yani. O zaman cafelerde bilmem nerelerde de hiç oturup yemek yemeyelim. Oranın önunden gecen, bizi gören herkes o yemekleri yiyemiyor sonucta. Kim aç kim tok bilemeyiz ki. Ama yok olmaz. Anlayıs sadece onlara gosterilir, baskalarına gelince ah kıyamam deyip geç ne saygısı, ne anlayısı.

Çağlayan Adliyesi'nde Ramazan nedeniyle su makineleri boşaltıldı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Ramazan nedeniyle Çağlayan Adliyesi'nde bulunan su makinelerini boşalttığı belirtildi.

Perşembe, 18 Haziran 2015 12:17

İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde bulunan su makinelerinin Ramazan nedeniyle boşaltıldığı iddia edildi.

Avukat Burak Mengü, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İstanbul cumhuriyet başsavcılığı ramazan dolayısı ile çağlayan adliyesindeki su makinelerinde bulunan suları toplatmış sağolsun" duyurusu yaptı.

Su makinelerinin içerisinin boş olduğu fotoğrafı da paylaşan avukat Mengü, "Görüntülü delille ispat. Allahtan baro odalarında var aradaki makinalarda kalkmış" dedi.

Konuya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan henüz açıklama yapılmadı.

Bu ikiyuzlulugu anlayamiyorum. Sen oruc tutuyorsun diye benden anlayis bekliyorsun. Ama yilin 11 ayi disarda likir likir icip, catir cutur yiyosun. O donemlerde gercek ac insanlari umursamiyosun. Aman ya.
konuyla hiç alakalı olmamış sen lıkır lıkır çatır çatur yemiyormusun aman aç insanlar var deyip senenin 12 ayı hep evdemi yiyorsunn

Oruç olmayan insanlara reva mı bu şimdi.

Tu ta cak sı nızzzzzzz
Demişler resmen

konuyla hiç alakalı olmamış sen lıkır lıkır çatır çatur yemiyormusun aman aç insanlar var deyip senenin 12 ayı hep evdemi yiyorsunn
sen sadece oruç diye düşündüğün için işte,1 ay değil tüm ay kendileri aç olanları düşünüp birşeyler yapıyorlarmı,zaten akşama yiyecek yemeyini,sanki ölüm kalım meselesi,aç olan bulamayanlar onlar ne yapsın,insan nefsi tek kendini düşünüyor demek

nerden biliyoruz yapmadıklarını hayatım nerden bilebiliriz ..

nerden biliyoruz yapmadıklarını hayatım nerden bilebiliriz ..
şu türkmen kardeşlerimizin geçtiğimiz kış soğukta donarak bebeklerinin öldüğünü sınırdan alınmadığını defalarca konu yaptık oruçta hassasiyet gösteren arkadaşlarımız yoktu maalesef,hatta şu an bile konularda var,akşama dek aç durucam millet saygısız olmuş,milletemi tutuyorsun kardeşim tutuğun oruç kendine

Sizin yerinizde olsam ,yaparim sandevicimi alirim suyumu ,yemek zamani yer icerim.kusura bakmasinlar onlar oruc tutuyor diye siz de tutmak zorunda degilsiniz.
Ben normal bir zamanda bile herkes yemek yemiyorsa , başkası varsa etrafta tek başıma yemek yemem,yiyemem.
Bugün ilk gün diye oldu böyle , ilk elin günahı olmaz derler yarın için hazırlıklıyım artık

evet orucun amacı akşama dek boğazından bir şey geçmemmesi,ne mutlu oruç tuttanlara saygı sonsuz ve sınırsız olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…