kesinlikle arkadaşım,ramazanda kesenin ağzı açılıyor,biz küçükken 11 ayda yenilmeyen ramazanda yenirdiHayir yani bu orucu eziyet olarak görüyorsan tutma arkadasim. Artik ramazan zaten abartiliyor, oruc olmasina ragmen, en cok yemek tükketilen aylardan birisi olmasi tuhaf degil mi? Reklamlarda hep ramazan temali reklamlar. Hocalar tüm gün program yapiyorlar ve bu "fakirlerin nasil hisettiklerini bilmek icin ayi"nda o hocalar bu bir ayda, fakirlerin tüm hayati boyu görmeyecegi kadar paralar aliyorlar.
Yani ramazan da artik christmas kadar kapitalistlesmis dini bir bayram oldu.
Evet o hocalar bir ayda 450 bin ,600 bin alıyorsaHayir yani bu orucu eziyet olarak görüyorsan tutma arkadasim. Artik ramazan zaten abartiliyor, oruc olmasina ragmen, en cok yemek tükketilen aylardan birisi olmasi tuhaf degil mi? Reklamlarda hep ramazan temali reklamlar. Hocalar tüm gün program yapiyorlar ve bu "fakirlerin nasil hisettiklerini bilmek icin ayi"nda o hocalar bu bir ayda, fakirlerin tüm hayati boyu görmeyecegi kadar paralar aliyorlar.
Yani ramazan da artik christmas kadar kapitalistlesmis dini bir bayram oldu.
Konya kesin var yani... Ben pantolon kaybetim, sen ne kaybettin?
450 bin 600 binEvet o hocalar bir ayda 450 bin ,600 bin alıyorsa
değil en fakiri orta halli insan bile o para için ömrü boyunca çalışıyor.Ömrü yetiyor mu muamma ama
Herşeyi saptırdılar ne yazık ki
vay manyaklar
üniversiteyi Konya'da okudum.
Ramazan ayında kampüste abiler! masayı devirmişti öğrencilerin başına yemek yiyiyorlar diye
Hayatımın kısa çaplı şokuydu.
O değilde şimdi herkes kameraman zaten bi olay olunca yoldan geçenler bile çekiyor çoğu haber kanalı böyle kişilerden alıyorlar bu videoları
Evet geçen sene haberlere çıkmışlardı ya.450 bin 600 binbenim bildiğim peygamberimiz çıkar gütmeden allah rızası için dinimizi yaydı,aştılarki ne aştılar
şimdi parasız dinde yayılmaz belkide ,yazık diyorum sadeceEvet geçen sene haberlere çıkmışlardı ya.
Hocalar ve 1 ayda ramazan programlarından aldıkları ücretler!
Hani hayır hasanattı herşey.
O parayla ne fakirler doyurulur.
Belli kesim zaten kendileri sömürsün gerisi hep ezik olsun derdinde.
şimdi parasız dinde yayılmaz belkide ,yazık diyorum sadece
üniversiteyi Konya'da okudum.
Ramazan ayında kampüste abiler! masayı devirmişti öğrencilerin başına yemek yiyiyorlar diye
Hayatımın kısa çaplı şokuydu.
Bana da yapmıştı onu mantağın biri. Tepeme dikilip "bacım burda yemek yenmez" demişti kantinin ortasında. Oruçlu adamın kantinde ne işi varsa.
450 bin 600 binbenim bildiğim peygamberimiz çıkar gütmeden allah rızası için dinimizi yaydı,aştılarki ne aştılar
Ya sanirim gecen yildi, bir Alevi aileyi linc etmeye calismislardi. Evlerini yakmaya calismislardi. Niye? Sirf ramazan davulcuya karsi gelmislerdi diye. Bu olayin neresi gercekci degil allasen? Yani haberler hep böyle yayinlaniyorki zaten. Sanki polis öylecene birini, kurgu amacli göz altina alacak....
bu konular çok yazıldı burada anlaştığım arkadaşlarımla bile ters düştüm,din adamlarına yakıştıramıyorum,öğrettiği allahın kelamı,Yok canim, bunu söyledigimizde "eh Hülya avsarda o kadar aliyor, en azindan para iyi yere gidiyor, helal olsun!" diyorlar. Ha bide " o parayi hayir islerine vermedigini nereden biliyorsunuz" diyorlar.
Eh be adam, bir hocayi, Hülya avsar ile ayni standarda tutmak neyin nesidir demezlermi sana? Madem hayira verecek, niye direk " bana o parayi vermeyin, direk islamic relief'e yatirin, yada baska bir organizasyonun banka hesap numarasini vererek. Adam bal gibi o kadar parayi aliyor iste!
yarısını al en azından diğer yarısıyla hayrını yap ya da.
Herşey reyting herşey ticaret olmuş.
hele bir hoca kendi yetmedi oğlu da çıkıyor artık.
Zaten insanlarımız da her sene aynı soruları sormuyorlar mışaka gibi.
yemin ederim 2 senedir hiç bakmıyorum artık kabak tadı verdi,allahın kelamını parayla yaymak olmaz günah bence,yarısını al en azından diğer yarısıyla hayrını yap ya da.
Herşey reyting herşey ticaret olmuş.
hele bir hoca kendi yetmedi oğlu da çıkıyor artık.
Zaten insanlarımız da her sene aynı soruları sormuyorlar mışaka gibi.
ta kendisiJunior Nihat hocayı diyorsun seno kadar para alan hocanın gözümde değeri kalmıyor benim. O yüzden izlemiyorum da.