İlk "niye oruç tutmuyorsun" saldırısı Erzurum'dan

kesinlikle arkadaşım,ramazanda kesenin ağzı açılıyor,biz küçükken 11 ayda yenilmeyen ramazanda yenirdikesinlikle amaç aşıldı,amacı düşünenmi var

Evet o hocalar bir ayda 450 bin ,600 bin alıyorsa
değil en fakiri orta halli insan bile o para için ömrü boyunca çalışıyor.Ömrü yetiyor mu muamma ama

Herşeyi saptırdılar ne yazık ki

Evet o hocalar bir ayda 450 bin ,600 bin alıyorsa
değil en fakiri orta halli insan bile o para için ömrü boyunca çalışıyor.Ömrü yetiyor mu muamma ama

Herşeyi saptırdılar ne yazık ki
450 bin 600 binbenim bildiğim peygamberimiz çıkar gütmeden allah rızası için dinimizi yaydı,aştılarki ne aştılar

O değilde şimdi herkes kameraman zaten bi olay olunca yoldan geçenler bile çekiyor çoğu haber kanalı böyle kişilerden alıyorlar bu videoları

Ya sanirim gecen yildi, bir Alevi aileyi linc etmeye calismislardi. Evlerini yakmaya calismislardi. Niye? Sirf ramazan davulcuya karsi gelmislerdi diye. Bu olayin neresi gercekci degil allasen? Yani haberler hep böyle yayinlaniyorki zaten. Sanki polis öylecene birini, kurgu amacli göz altina alacak....

450 bin 600 binbenim bildiğim peygamberimiz çıkar gütmeden allah rızası için dinimizi yaydı,aştılarki ne aştılar
Evet geçen sene haberlere çıkmışlardı ya.
Hocalar ve 1 ayda ramazan programlarından aldıkları ücretler!
Hani hayır hasanattı herşey.
O parayla ne fakirler doyurulur.
Belli kesim zaten kendileri sömürsün gerisi hep ezik olsun derdinde.

şimdi parasız dinde yayılmaz belkide ,yazık diyorum sadece

üniversiteyi Konya'da okudum.
Ramazan ayında kampüste abiler! masayı devirmişti öğrencilerin başına yemek yiyiyorlar diye
Hayatımın kısa çaplı şokuydu.

Bana da yapmıştı onu mantağın biri. Tepeme dikilip "bacım burda yemek yenmez" demişti kantinin ortasında. Oruçlu adamın kantinde ne işi varsa.

Bana da yapmıştı onu mantağın biri. Tepeme dikilip "bacım burda yemek yenmez" demişti kantinin ortasında. Oruçlu adamın kantinde ne işi varsa.
kantin yemek yeri değilse ne acaba..
Kontrol ediyorlarmış.
Bir nevi nefs bekçileri ay evet bacım kelimesi meşhur sözleri.

Yok canim, bunu söyledigimizde "eh Hülya avsarda o kadar aliyor, en azindan para iyi yere gidiyor, helal olsun!" diyorlar. Ha bide " o parayi hayir islerine vermedigini nereden biliyorsunuz" diyorlar.

Eh be adam, bir hocayi, Hülya avsar ile ayni standarda tutmak neyin nesidir demezlermi sana? Madem hayira verecek, niye direk " bana o parayi vermeyin, direk islamic relief'e yatirin, yada baska bir organizasyonun banka hesap numarasini vererek. Adam bal gibi o kadar parayi aliyor iste!

• oda polis değil. oyuncu:)

Ortada bir saygısızlık var bunu kabul etmek lazım. Günümüzde açık alan olsa bile kalabalık ortamlarda insanlara dumanını üfleye üfleye sigara içmek saygısızlıktır tartışmaları yapılıyor artık. Ramazan olsun, olmasın bu farketmez.
Sigarasını içmek isteyen gider kalabalık olmayan bir yerde içer.

Su içse, bir şeyler yese bu kadar dikkat çekmezdi bence.

Hiç mi yaşanmıyor bu olaylar derseniz, evet yaşandı. O da yanlış. Karşısındaki kişi belki müslüman değil, zorla oruç mu tutturacaksın.

Cem Uzan'a hapis şoku haberlerine döndü bu haberler de. Baydı artık.

bu konular çok yazıldı burada anlaştığım arkadaşlarımla bile ters düştüm,din adamlarına yakıştıramıyorum,öğrettiği allahın kelamı,

Junior Nihat hocayı diyorsun sen o kadar para alan hocanın gözümde değeri kalmıyor benim. O yüzden izlemiyorum da.

yemin ederim 2 senedir hiç bakmıyorum artık kabak tadı verdi,allahın kelamını parayla yaymak olmaz günah bence,

Kendi dusuncenizde olmayan herkez yobaz zaten bide sehirleri mimlemissiz tahammul edemiyorum artik bu tiplere hee kirmizi sehirdekiler aydin digerleri tuh kaka... sizin o heriften ne farkiniz var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…