avmlere gidin. sigara tiyakileri avmde yasak olduğu için hemen kapının önünde içerler ve içeri girerler,Ortada bir saygısızlık var bunu kabul etmek lazım. Günümüzde açık alan olsa bile kalabalık ortamlarda insanlara dumanını üfleye üfleye sigara içmek saygısızlıktır tartışmaları yapılıyor artık. Ramazan olsun, olmasın bu farketmez.
Sigarasını içmek isteyen gider kalabalık olmayan bir yerde içer.
Su içse, bir şeyler yese bu kadar dikkat çekmezdi bence.
Hiç mi yaşanmıyor bu olaylar derseniz, evet yaşandı. O da yanlış. Karşısındaki kişi belki müslüman değil, zorla oruç mu tutturacaksın.
Cem Uzan'a hapis şoku haberlerine döndü bu haberler de. Baydı artık.
kimse iftira atmadı farkındaysanızKendi dusuncenizde olmayan herkez yobaz zaten bide sehirleri mimlemissiz tahammul edemiyorum artik bu tiplere hee kirmizi sehirdekiler aydin digerleri tuh kaka... sizin o heriften ne farkiniz var...
vallahi arkadaşım biz ne laflar yedik burada,benim kürt asıllı mhpli arkadaşıma bilmeden akpli arkadaş ırkçı dedi,ötekileri yazmaya terbiyem müsade etmiyorKendi dusuncenizde olmayan herkez yobaz zaten bide sehirleri mimlemissiz tahammul edemiyorum artik bu tiplere hee kirmizi sehirdekiler aydin digerleri tuh kaka... sizin o heriften ne farkiniz var...
ırkçımı. hoş değilmiş,kim dediysevallahi arkadaşım biz ne laflar yedik burada,benim kürt asıllı mhpli arkadaşıma bilmeden akpli arkadaş ırkçı dedi,ötekileri yazmaya terbiyem müsade etmiyor
Avm'ye tabi ki gittim bilmez miyim :) peki doğru mu sizce kalabalıkta sigara içmek. Mesele bunun ne sıklıkta yapıldığı değil, doğru olup olmadığı.avmlere gidin. sigara tiyakileri avmde yasak olduğu için hemen kapının önünde içerler ve içeri girerler,
hatta avmede çalışanlarda öyle yapıyor.
çünkü avmde kapalı mekan olduğundan yasaktır içmek. benim arkadaşımda tiryaki. dışarı çıkar sigarasını içer içeri girer.
oruç tutan kendine tutuyor,ne yapıcaki biz,gidip suratına sigara üflesen saygısızlık ,muharrem ayında hiç bu tarz şeylerden bahsediliyormu,o süreçte oruç tutanlarda azımsanacak kadar değil?Ha bir şey daha var, yok iftarda 50 çeşit menü falan... Oruç tutmayanlara saygı gösterilsin istiyoruz da oruç tutana neden saygı göstermiyoruz. Bırakın orucunu ne ile açarsa açsın. Oruç tutandan çok tutmayanlar konuşuyor hakkında. Herkesin kendi vicdanı.
. zaten avm önü kalabalık olmaz. insanlar neden kapı önünde biriksin ki. içeri girer.Avm'ye tabi ki gittim bilmez miyim :) peki doğru mu sizce kalabalıkta sigara içmek. Mesele bunun ne sıklıkta yapıldığı değil, doğru olup olmadığı.
Avm'ye tabi ki gittim bilmez miyim :) peki doğru mu sizce kalabalıkta sigara içmek. Mesele bunun ne sıklıkta yapıldığı değil, doğru olup olmadığı.
Avm'ye tabi ki gittim bilmez miyim :) peki doğru mu sizce kalabalıkta sigara içmek. Mesele bunun ne sıklıkta yapıldığı değil, doğru olup olmadığı.
ha evet. birde konudan uzaklaşttık. adamlar sigaranla beni rahatsız ediyorsun diye saldırmamış kızaKonu sigara içmek değil ki. Oructa sigara içmek. Sigara içiyorsun dumanından rahatsız oluyoruz diye cıkmamış kavga. Niye devamlı bunu söyleyip olayı carpıtmaya calısıyorsunuz
zengin milleti 50 çeşitlede tutuyor 100 çeşitlede yoksulu düşündüklerini sanmamHa bir şey daha var, yok iftarda 50 çeşit menü falan... Oruç tutmayanlara saygı gösterilsin istiyoruz da oruç tutana neden saygı göstermiyoruz. Bırakın orucunu ne ile açarsa açsın. Oruç tutandan çok tutmayanlar konuşuyor hakkında. Herkesin kendi vicdanı.
amaç baskı uygulamak benceha evet. birde konudan uzaklaşttık. adamlar sigaranla beni rahatsız ediyorsun siye saldırmamış kıza
kimse iftira atmadı farkındaysanız
bizzat yaşadığımız olayları yazdık.
ha evet. birde konudan uzaklaşttık. adamlar sigaranla beni rahatsız ediyorsun diye saldırmamış kıza
nedense bizde o baskıcı düşünce ve zihniyet hep oldu. kendinden olmayanı redetme ve rahatsızlık verme içgüdüsü.amaç baskı uygulamak bence