İlk "niye oruç tutmuyorsun" saldırısı Erzurum'dan

neresi burası merak ettim..hangi şehir

Siz olaya cok yanlis yerden baktiniz...

ama olmazki böyle yiyeceksin arkadaşımm aç durulurmu çalıştığın yerin mutfağıdamı y7ok ayoll

yoooo neden bundan önce saygısızlık vardı bu hükümet geldi saygısızlığa devam,sanki herşeyimiz mükkemmel bir oruç kusur kaldı
Bir oruc kusur kaldi diyip kucumsediginiz sey inanan muslumanlar icin islamin sartlarindan...

Ayrica ben kimseye yemeyin icmeyin demem. Oruc tuttugum zamanlarda yemek yiyen su icen birine asla suna bak millet oruc su iciyo yemek yiyo demem. Herkes hur bu ulkede. Suan size de yemeyin icmeyin demek kimsenin haddine degil. Bu insanin tamamen kendisiyle alakali bir durum. Siz rahatsiz olmazsiniz ulu orta yiyip icmekten saygi duyarim. Ama ben rahatsiz oluyorum.

Belki gece sahura kalkamadi belki su icemedi. Belki de tika basa yedi icti umrumda degil. Ben rahatsizz oluyorum insanlar orucluyken birsey yiyip icmekten. Hepsi bi. Yani benimle alakali bir konu... Kimseyi baglamaz. Kimsenin yaptigibda beni baglamaz.

yoooo neden bundan önce saygısızlık vardı bu hükümet geldi saygısızlığa devam,sanki herşeyimiz mükkemmel bir oruç kusur kaldı

Sizinle hukumet konusunda ayni fikre sahip olsam da konuyla alakasiz. Onu anlatmaya calistim. Emn olun x bir hukumet olsaydi da saygisiz insanlar hep olacakti. Heryerde oldugu gibi.

yemin ederim doğru yazmış kakao,git içeride ye demekde yada düşünmekte pek uygun görünmüyor
hayatım gerçek anlamda oruç tutanlar zaten o gururu yaşıyorlar..ve inan kimsenin kimseye bişi dediği yok haa ama çıkıcak bu tarz olaylar bizim insanımız mükemmeller canımm bir iki densizin yüzünden insanlarım saygısız demem

Sizin yerinizde olsam ,yaparim sandevicimi alirim suyumu ,yemek zamani yer icerim.kusura bakmasinlar onlar oruc tutuyor diye siz de tutmak zorunda degilsiniz.

Şu konu altında da ya isteyen yer istemeyen yemez saygı duyun deyip sonuna ama ben yemem o ayrı deniliyorya onuda anlamıyorum. Ben yiyemem cunku rahatsız oluyorum anlayıslıyım, yiyenler anlayıssız anlamına geliyor yine söylenen cumle.

yok anacım. adamın tavrını örnek verdim.
ah oky cim ben rastlamıyorum o tarz adamlara bir rastlarsam bak ne ediyorum onlara bir kısas anlatıp çekiliyorumm zamanının evliyalarından bir zat sabah namazına kalkar yanında talebesi ve camiye giderler talebesi hocasının gözüne girecek yaa.. şunlara bak nasılda uyuyrlar gafiller der.. hocası be oğlum ne yaptın sen gururlandın burda övündün kendinle ve kıldığın şu namazı tehlikeye attınn derr..o yatanlar senden daha değerli oldu drr.. ve azarlar talebesinii.

İşte tercih meselesi. Ama diyelim ki tamam dönerini göstere göstere yemesin. Peki yuruyor yolda gunesin altında yandı sıcaktan susadı. Sudamı içmesin? Ben içerim yani ve içiyorum diye asla da dusuncesiz oldugumu söyleyemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…