neresi burası merak ettim..hangi şehirBulunduğum yerde ramazan nedeniyle dışarda yemek yeme olayı yok.Her yer kapalı.Elinde bir şey yiyerek yolda gitsen , mutlaka biri durdurup laf söyler. İş yerinde oda da yesem dedim.Sağolsunlar herkes oruçlu olduğu için öğle arasına da çıkmıyorlar.Yiyebileceğim bir yer yok.Adama git yemek yicem diyemiyorsun.O da birazcık ince düşünüp gitmiyor.Sonuç ; olan bana oluyor hep
Psikolojik baskı var , Ben de istiyorum özgürlükŞimdi güneyde olsaydım bunlar olmazdı
değişik bir düşünce takdir ettim seni ama lütfen hamileler dikkat edin havalar sıcak dahada sıcak olacakmışşYarim saat idare edebilirim. Tipki tahlil yaptiracagim zaman ac ve susuz saatlerce bekledigim gibi...
anlayışmı,bana anlayıştan bahsetmeyin bu ülke topraklarında yasadığımız ülkede,hükümetimize bile başkanlık istemiyoruz dedik ama bize anlayış gösterilmedi,halen daha bir şekilde uygulamaya sokmaya çalışılıyor,oruçmuş vs,yanında hiç kalır
işte o zaman bencillik oluyor bence,nefisinin terbiyesini düşünen her ortamda orucunu tutmaktan gurur duyaryok diyecenki adanmın dediği gibi,git evinin içinde zıkkımlan:)
yoooo neden bundan önce saygısızlık vardı bu hükümet geldi saygısızlığa devam,sanki herşeyimiz mükkemmel bir oruç kusur kaldıSiz olaya cok yanlis yerden baktiniz...
ama olmazki böyle yiyeceksin arkadaşımm aç durulurmu çalıştığın yerin mutfağıdamı y7ok ayollBulunduğum yerde ramazan nedeniyle dışarda yemek yeme olayı yok.Her yer kapalı.Elinde bir şey yiyerek yolda gitsen , mutlaka biri durdurup laf söyler. İş yerinde oda da yesem dedim.Sağolsunlar herkes oruçlu olduğu için öğle arasına da çıkmıyorlar.Yiyebileceğim bir yer yok.Adama git yemek yicem diyemiyorsun.O da birazcık ince düşünüp gitmiyor.Sonuç ; olan bana oluyor hep
Psikolojik baskı var , Ben de istiyorum özgürlükŞimdi güneyde olsaydım bunlar olmazdı
Bir oruc kusur kaldi diyip kucumsediginiz sey inanan muslumanlar icin islamin sartlarindan...yoooo neden bundan önce saygısızlık vardı bu hükümet geldi saygısızlığa devam,sanki herşeyimiz mükkemmel bir oruç kusur kaldı
okyy sen az değilsin haa kızıştırıyon kız ortalığııı..yok diyecenki adanmın dediği gibi,git evinin içinde zıkkımlan:)
Konyadan sonra gelen ,İslamın sarsılmaz,yıkılmaz kalesi , zamanında şort giyen erkeklerin dahi kulaklarını çeken amcalarımın şehri olan Kütahya. Aman ya bulacaklar sonra beni , linç edecekler haneresi burası merak ettim..hangi şehir
biliyoruz müslümanız elhamdüllillahBir oruc kusur kaldi diyip kucumsediginiz sey inanan muslumanlar icin islamin sartlarindan...
yemin ederim doğru yazmış kakao,git içeride ye demekde yada düşünmekte pek uygun görünmüyorokyy sen az değilsin haa kızıştırıyon kız ortalığııı..
yok anacım. adamın tavrını örnek verdim.okyy sen az değilsin haa kızıştırıyon kız ortalığııı..
yoooo neden bundan önce saygısızlık vardı bu hükümet geldi saygısızlığa devam,sanki herşeyimiz mükkemmel bir oruç kusur kaldı
hayatım gerçek anlamda oruç tutanlar zaten o gururu yaşıyorlar..ve inan kimsenin kimseye bişi dediği yok haa ama çıkıcak bu tarz olaylar bizim insanımız mükemmeller canımm bir iki densizin yüzünden insanlarım saygısız dememyemin ederim doğru yazmış kakao,git içeride ye demekde yada düşünmekte pek uygun görünmüyor
Bulunduğum yerde ramazan nedeniyle dışarda yemek yeme olayı yok.Her yer kapalı.Elinde bir şey yiyerek yolda gitsen , mutlaka biri durdurup laf söyler. İş yerinde oda da yesem dedim.Sağolsunlar herkes oruçlu olduğu için öğle arasına da çıkmıyorlar.Yiyebileceğim bir yer yok.Adama git yemek yicem diyemiyorsun.O da birazcık ince düşünüp gitmiyor.Sonuç ; olan bana oluyor hep
evetSizinle hukumet konusunda ayni fikre sahip olsam da konuyla alakasiz. Onu anlatmaya calistim. Emn olun x bir hukumet olsaydi da saygisiz insanlar hep olacakti. Heryerde oldugu gibi.
ah oky cim ben rastlamıyorum o tarz adamlara bir rastlarsam bak ne ediyorum onlara bir kısas anlatıp çekiliyorumm zamanının evliyalarından bir zat sabah namazına kalkar yanında talebesi ve camiye giderler talebesi hocasının gözüne girecek yaa.. şunlara bak nasılda uyuyrlar gafiller der.. hocası be oğlum ne yaptın sen gururlandın burda övündün kendinle ve kıldığın şu namazı tehlikeye attınn derr..o yatanlar senden daha değerli oldu drr.. ve azarlar talebesinii.yok anacım. adamın tavrını örnek verdim.
Ayip degil bu tip dusunen insanlar var dedim birini yiyip icerken gorunce benim aklima neden oruc tutmuyo demek gelmiyo ister tutar istar tutmaz ama ne kadar dusuncesiz oldugunu geliyo biraz dikkat edebilir yani. Bende hamileydim tutmadim emzirdim tutmafim 2 senedir topluca yemek yenen yerde gider oturur yersin ama eline doner alip gostere gostere yemeyiversinler ne olur yani bunu demek istedim.