- 23 Mayıs 2019
- 355
- 482
- 103
- 31
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Devlette normal kadin doğuma gitsen olabikir sanki o zmn cnm bilmiorum gerci yumurta takibi yapiolar mi devletteKuzular size acil bir şey demem lazım ben izmirde başladım klomene ama şuan istanbuldayım eşim işinden dolayı dolanıyorum ordan orayaherhangi bir hastanede bakarlar mı devlette hangi bölüme gidicem? İzmirde özel kadın Doğum muayenesi olan bir doktora gitmiştim devlette yine aynı bölüme mi gitmeliyim acil lütfen yardım edin
Yumurta takibi devlette yapılmıyor mu ?Devlette normal kadin doğuma gitsen olabikir sanki o zmn cnm bilmiorum gerci yumurta takibi yapiolar mi devlette
Bilmiyorum canım hiç ben bi ara bi doktora dedim devlette yapmıyoruz dedi ya basindan savdi ozele gidiyorum şimdi bendeYumurta takibi devlette yapılmıyor mu ?
Sağol canım bilgi verdiğin için. Bişey daha sorucam yumurtaların boyuna bakmak için alttan mı muayene ediyorBilmiyorum canım hiç ben bi ara bi doktora dedim devlette yapmıyoruz dedi ya basindan savdi ozele gidiyorum şimdi bende
Rica ederim Evet canım alttan ultrasonla ölçüm yapiolarSağol canım bilgi verdiğin için. Bişey daha sorucam yumurtaların boyuna bakmak için alttan mı muayene ediyor
Yani vajinadan öyle miRica ederim Evet canım alttan ultrasonla ölçüm yapiolar
Aynen oyle cnm ama sknt edecek bisey yok bence rahat olmaya çalış utanma olarak sknt ediyorsnYani vajinadan öyle mi
Utansam keşke onu aşardım ama korkuyorum acıyacak diye sağıl canımAynen oyle cnm ama sknt edecek bisey yok bence rahat olmaya çalış utanma olarak sknt ediyorsn
Yok cnm acı ağrı olmuyor kasma kendini hic sknt olmaz inan alıştım bende onceden bende tedirgin oluyordumUtansam keşke onu aşardım ama korkuyorum acıyacak diye sağıl canım
Günaydın canım inşAllahGünaydın kızlar Harika bir gün olsun inşallah
Oldu cnm bende hala da var ağrım benim oturup kalkarken falan hep ağrıyor siskinlik var adet oncesi gibi hayra işarettir insAllahKızlar benim yumurtalıklarım ağrıyor sizde de oldu mu
Aleyküm Selam cnm ben kizimda tedavisiz 3. Denemede hamilr kalmistim tahmini 75-76 kg falandm yani su an cok fazlam yok aslinda bi 5-6 kg var insAllah Rabbim daha fazla aratmadan verir cnm saolasinSelam canim. Ben ilk kizima klomen tedavisiyle gebe kaldim. O zaman 2 ayda 6 kg vermistim 86 ile 3. Klomen denemesinde hamile kalmistim.
Biliyosunki marttan beri 15 kg vermistim. İnsulin direnci icinde glukofen kullandim. Yine 86ya dustugumde ikinciye tedavisiz hamile kaldım. Kizina hamile kaldigin kgya düşmeye calis insallah bebiş seni cok bekletmeden gelir :)
Ben 6 kg verince kalmistim :)) 93ten 86ya indim kaldim.birde esinde tahlil verdiAleyküm Selam cnm ben kizimda tedavisiz 3. Denemede hamilr kalmistim tahmini 75-76 kg falandm yani su an cok fazlam yok aslinda bi 5-6 kg var insAllah Rabbim daha fazla aratmadan verir cnm saolasin
Yaa insAllah bklm bu ara biraz dinlenmeye aldım kendimi canım ben Bayadır uğraşıyorum ve toplamda 20 kg oldu o son 5-6 kiloyuda bu ay olumsuz sonuçlanirsa veririm insAllah tekrar diyete başlarımBen 6 kg verince kalmistim :)) 93ten 86ya indim kaldim.birde esinde tahlil verdi
Son bir gayretle o fazlaligida atmaya calis. Allah nasip ederse hamile kaldiginda da daha iyi olur. Ben simdi cok pismanim keske daha fazla sıkıp 80e kadar dusseydim diyeYaa insAllah bklm bu ara biraz dinlenmeye aldım kendimi canım ben Bayadır uğraşıyorum ve toplamda 20 kg oldu o son 5-6 kiloyuda bu ay olumsuz sonuçlanirsa veririm insAllah tekrar diyete başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?