- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
kür sadece soğan kürü yaptim canım onu da tam yapamadım zaten yaptığım ay erken regl oldum 25 gün oldu döngüm bu ay 26 gün oldu normalde 30-33 değişiyordu son aylardaSağol canım inşallah Darısı tüm isteyenler sana inşallah❤ kür filan denedinmi
yok canım elde değil cidden bende beceremiyorum disardan kafana takma demek kolay gibi gelse de zor cidden bana da sanat akşam dedi ama ilac çok pahalı açıkçası ayda 3 kutu gider o yüzden devam etmedim inofolige bende yumurta kalitesiz olduğu için olmadığını düşünüyorum artık bi kimyasalim var ve bi kac kez de gecikmedr kan verdim şüpheli rakamlar çıktı hcg 4.9 4.7 gibi beni düşündürdü açıkçasıHem de aşırı derecede stres yapıyorum ama elimde değil olmuyor napiyim elimde değilbal tarçın çörek otuna başlayacaktım eşim istemedi inofolic combi kullan dedi. Doktorum üç ay sabah Akşam kullanacaksın demişti ben sadece regl zamanı birer kullandım. Bilmiyorum ki ne yapsam bide ben yumurtanın kalitesiz olduğunu düşünüyorum. Kaç aydır erken regl oluyorum tutunamayip düşüyor bence. Combi yumurta kalitesini artırır mı doktora gidip klomen için ısrar etsem mi bilmiyorum off
Tarcın bal kürunu de deneyebilirsin.kür sadece soğan kürü yaptim canım onu da tam yapamadım zaten yaptığım ay erken regl oldum 25 gün oldu döngüm bu ay 26 gün oldu normalde 30-33 değişiyordu son aylarda
yok canım elde değil cidden bende beceremiyorum disardan kafana takma demek kolay gibi gelse de zor cidden bana da sanat akşam dedi ama ilac çok pahalı açıkçası ayda 3 kutu gider o yüzden devam etmedim inofolige bende yumurta kalitesiz olduğu için olmadığını düşünüyorum artık bi kimyasalim var ve bi kac kez de gecikmedr kan verdim şüpheli rakamlar çıktı hcg 4.9 4.7 gibi beni düşündürdü açıkçası
Benim döngü de mahvoldu valla iş önce dört gün önce derken nereye gidiyor anlamadım. Yumurta kalitesi için almak istiyorum combiyi ise yarar mı acaba?kür sadece soğan kürü yaptim canım onu da tam yapamadım zaten yaptığım ay erken regl oldum 25 gün oldu döngüm bu ay 26 gün oldu normalde 30-33 değişiyordu son aylarda
yok canım elde değil cidden bende beceremiyorum disardan kafana takma demek kolay gibi gelse de zor cidden bana da sanat akşam dedi ama ilac çok pahalı açıkçası ayda 3 kutu gider o yüzden devam etmedim inofolige bende yumurta kalitesiz olduğu için olmadığını düşünüyorum artık bi kimyasalim var ve bi kac kez de gecikmedr kan verdim şüpheli rakamlar çıktı hcg 4.9 4.7 gibi beni düşündürdü açıkçası
Hmm ya bnmde cok yüksek çıkmışProgesteron sonucum 7 çıktı, 10 üzeri kaliteli yumurta demekmiş. iki aydır reglimin ilk günü deri gibi pihti geliyor önceden olmazdı bu kadar
o nasil oluyor bakmadim hiç bu ay sonuc alamazsam denerimTarcın bal kürunu de deneyebilirsin.
Combi kaliteli yumurtlamaya yardmci die biliorum açıkçası ama kullanamdm insAllah cnm hepimiz guzel sonuclar alalimBenim döngü de mahvoldu valla iş önce dört gün önce derken nereye gidiyor anlamadım. Yumurta kalitesi için almak istiyorum combiyi ise yarar mı acaba?
Sen klomenle sonuç alacaksın Bence
Bulup atarım CanmHmm ya bnmde cok yüksek çıkmış
o nasil oluyor bakmadim hiç bu ay sonuc alamazsam denerim
Combi kaliteli yumurtlamaya yardmci die biliorum açıkçası ama kullanamdm insAllah cnm hepimiz guzel sonuclar alalim
Çok pahalı çook bende aldım içime öküz oturduBen kullaniyorum kizlar 2. Kutudayim henuz regl olmadim 44. Gun:) 6 eylule kdr bekleyecekmisim. Ama adet olcakmisim gibi agri var. inofolic combiden sonuc alirsam soylerim. Aylik 240₺ oluyor bu arada
İnşAllah faydadi olur cnm şifa olsun bklm haberdar etbBen kullaniyorum kizlar 2. Kutudayim henuz regl olmadim 44. Gun:) 6 eylule kdr bekleyecekmisim. Ama adet olcakmisim gibi agri var. inofolic combiden sonuc alirsam soylerim. Aylik 240₺ oluyor bu arada
Canım yeter ki sıkıntı bulunsun çözümü var Allah'ın izniyleKızlar bugün tahlil sonuclarimi aldim
Prolaktin: 47.49
Fsh: 5.76
Lh: 2.3
İnsülin: 6.3
Diğerlerini bilmiorum ama prolaktin cok yüksek çıkmış malesef bklm dr ne dicek
İnsAllah cnm bklmCanım yeter ki sıkıntı bulunsun çözümü var Allah'ın izniyle
Kızlar bugün tahlil sonuclarimi aldim
Anladm cnm hayrlisi bklm kontrolüme 4 gün kaldı zatenProlaktin icin ilac veriliyo diye biliyorum cnm. Birde birinin hayit suyuyla dusmustu diye okudum sanki?
Ben bir kere mart ayinda baktirmistim ona. Fsh ve lh ima bakipmadi hic o yuzden yorum yapamiyorum onlara
Canım prolaktin benimde çok yüksekti. dostinex diye bir ilaç kullandım 7’lere düştü. Aynı zamanda stres hormonuymuş bu .Kızlar bugün tahlil sonuclarimi aldim
Ben varım. 34 yaşindayım. Eşim 44. Hamilelik düşününce doktora gittim. 5 gün klomen içip iğne vuruldum. Ilk sefer de tuttu çok şükür. Klomeni içtikten sonra doktor randevu verdi. Catlatma ignesi de vermek için ve yumurtaliklarım büyümuş mü görmek için. Biz randevudan once ki gece birlikte olmuştuk. Sonrasinda doktora gittigimde 2 yumurtamin oldugunu olgunlastigini soyledi . O gün igneyi vuruldum. Igne vurulduktan 36 saat sonra mutlaka iliski onerdi. Zamani onemli Ondan sonra gün aşiri olabilir dedi. Biz ne 36 saat sonra ne de gün aşiri iliskiye girdik. Çatlama ignesi vurmadan 12 saat once ki iliskiden hamile kaldım. Tahminim çatlatma ignesi ile degil dogal yolla yumurtamin birinin çatladığı. Bizim sıpa da orada bekliyormuş diyorumEvet kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi tedavide ilk asamadayiz ben 25 esim 34 yasinda 5 yaşında bi kızımız var ve bi seneyi aşkın süredir ikinci icin çabalıyoruz ama bu sürecte kilo vermek ve denemeye devam etmek disinda bjsey yapmadık en son bayramda konuştuk ve gerekiyorsa tedavi sürecine girmeye karar verdik kızımız tedavisiz 3. Denemede oldu salı günü doktora gittik muayene etti polikistik var dedi yumurta rezervinde azalmış dedi klomene başlayalım dedi direk bi kac ilac daha yazdi ve tahlil istedi bugun sağlık ocağında kan verdim bklm ayın 29unda kontrole çağırdı yumurta oluşmuş mu die bakacak büyük ihtimalle hayrlisi olsun insAllah Rabbim isteyip dileyen herkedr nasip etsin iclerinde bize de
Su an kızıma hamilr kaldgm kiloya yakinim hemen hemen senlerce fazla kilomdann kurtulamamstm son bi senedir falan toplam 20 kilo verdim daha da vermeye calışıyorum glukofen yazdı insülin için o da zayiflamaya etkili bildgm kadaryla faydasi olur insAllah
Daha önce bu surectrm gecip olumlu deneyimi olanlar yazarsa sevinirim konuyu acmamdaki amac da benim gibi kendi hikayeme yakin konu arayip bulamamamdi insAllah pozitif sonucumu burada paylaşabilirimbirine faydam dokunur belki
öncelikle sağlıkla dünyaya gelir insAllah bebeğinizBen varım. 34 yaşindayım. Eşim 44. Hamilelik düşününce doktora gittim. 5 gün klomen içip iğne vuruldum. Ilk sefer de tuttu çok şükür. Klomeni içtikten sonra doktor randevu verdi. Catlatma ignesi de vermek için ve yumurtaliklarım büyümuş mü görmek için. Biz randevudan once ki gece birlikte olmuştuk. Sonrasinda doktora gittigimde 2 yumurtamin oldugunu olgunlastigini soyledi . O gün igneyi vuruldum. Igne vurulduktan 36 saat sonra mutlaka iliski onerdi. Zamani onemli Ondan sonra gün aşiri olabilir dedi. Biz ne 36 saat sonra ne de gün aşiri iliskiye girdik. Çatlama ignesi vurmadan 12 saat once ki iliskiden hamile kaldım. Tahminim çatlatma ignesi ile degil dogal yolla yumurtamin birinin çatladığı. Bizim sıpa da orada bekliyormuş diyorum. Yani küçuk bir tavsiye igneden once de iliskiye girin . Saat önemlidir mutlaka ama nasipte varsa hertürlü oluyor. İnşAllah sizin de ilk sefer de tutar
Yaa doğrudur canım inşAllah düşer bnmde bklm ya dr ne dicek bekliyorumCanım prolaktin benimde çok yüksekti. dostinex diye bir ilaç kullandım 7’lere düştü. Aynı zamanda stres hormonuymuş bu .
Teşekkür ederimöncelikle sağlıkla dünyaya gelir insAllah bebeğiniziğneden öncesini bizde değerlendiriyoruz fırsat buldukça tabi iğne yapılacak mi hic bilmiorum dr da ilişki yok falan demediği için rahat takılıyordk insAllah hayırlısyla bizde ilk deneme de tutturuz belli bi sorun var mıydı peki polikistik var mıydı o yüzden mi klomene başlamıştınız
Yaa doğrudur canım inşAllah düşer bnmde bklm ya dr ne dicek bekliyorum
Anladım çok güzel masAllahTeşekkür ederimBelli bir sorunum yoktu. Doktor yaşimdan dolayi önerdi sanirim. Bizim denemelerimiz olmuştu ama hamile kalamayinca gittim. Testler temiz çıktı. Doktor önerdi.
Gebelik oldu mu sizin?Anladım çok güzel masAllahRabbim isteyen herkesle beraber bana da nasip etsin insAllah
Canım fsh lh arası 2 den fazla olmamalı egee oyle ise polikstik oluyo. Benimde boyle biraz polikstik gözüküyor dedi doktor ama onemli de deger degil dedi.Kızlar bugün tahlil sonuclarimi aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?