- 5 Haziran 2019
- 2.218
- 2.738
- 53
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
hyr cnm henüz kontrole gitmedim adetime var yumurtlama zamanini tutturabikirsek insAllah nqsip olur gelişmelerden hqberdar ederimGebelik oldu mu sizin?
bende polikistik gözüküyor demisti zaten ultrasonda ama 7-8 qy once tahlillerim normqldi şimdi birqz kotu cikmis hayrlisi bklmCanım fsh lh arası 2 den fazla olmamalı egee oyle ise polikstik oluyo. Benimde boyle biraz polikstik gözüküyor dedi doktor ama onemli de deger degil dedi.
InsAllqh guzel sonuclar alırsın cnm ya ben daha hic gitmeidm kontrolüm 29unda hapı cok icmenin etkisi mi acaba niye catlamadi kiBende cumadan bu gune günde 1 içiyorum. Bugun gittim az once geldim doktordan sol tarafta yumurta oluşuyor dedi. İçmeye devam et perşembe gel dedi inşallah hayırla sonuçlanır. Mayıs ayında gunde 2 içmiştim 3 yumurta oluşmuş ve çatlamamıştı. İgneye ragmen. Umarım bu sefer kendisi çatlar
Benimde 3-4 katı çıkmıştı, LH yüksekti yanlış hatırlamıyorsam, ama doktorum altbatın usg çektirdi, kendi de baktı ultrasondo görüntüde sorun yok. Hatta özellikle sordum. Sende pco yok dedi. Sadece küçük küçük miyom kistlerim gözüktü alttan muayne edince. Buda herkeste olabilecek, gebeliğe engel olmayan zararsız kistler dedi. Kafam karıştı şimdiiCanım fsh lh arası 2 den fazla olmamalı egee oyle ise polikstik oluyo. Benimde boyle biraz polikstik gözüküyor dedi doktor ama onemli de deger degil dedi.
Hadi hayırlısı cnm bklmPersembe klomene basliyorum:) 5 gun gunde 1 tane
Benimde vardı çikolata kistim. Doktorlar araştırdı ve onemsemediler yani sonuc olarak engel değil dediler 20 cm kistle doguranlar var canım dert etme olur.Benimde 3-4 katı çıkmıştı, LH yüksekti yanlış hatırlamıyorsam, ama doktorum altbatın usg çektirdi, kendi de baktı ultrasondo görüntüde sorun yok. Hatta özellikle sordum. Sende pco yok dedi. Sadece küçük küçük miyom kistlerim gözüktü alttan muayne edince. Buda herkeste olabilecek, gebeliğe engel olmayan zararsız kistler dedi. Kafam karıştı şimdii
Bu arada bunu bitkisel tedavi yapan birisi soyledi bana aradaki sayı fazla olmaması lazımmış. Senin gibi gelio boyle doktorlar onemsemeyen bişey yok dien cok kişi var dedi. Hakikaten bi arkadaşım da boyle oda daha kalamadı hamile. Bizde malesef bence biraz polikistik over var.Benimde 3-4 katı çıkmıştı, LH yüksekti yanlış hatırlamıyorsam, ama doktorum altbatın usg çektirdi, kendi de baktı ultrasondo görüntüde sorun yok. Hatta özellikle sordum. Sende pco yok dedi. Sadece küçük küçük miyom kistlerim gözüktü alttan muayne edince. Buda herkeste olabilecek, gebeliğe engel olmayan zararsız kistler dedi. Kafam karıştı şimdii
Ben bi doktora daha gidiyim ozaman ya riske atmıyım hiçBu arada bunu bitkisel tedavi yapan birisi soyledi bana aradaki sayı fazla olmaması lazımmış. Senin gibi gelio boyle doktorlar onemsemeyen bişey yok dien cok kişi var dedi. Hakikaten bi arkadaşım da boyle oda daha kalamadı hamile. Bizde malesef bence biraz polikistik over var.
Bu arada bunu bitkisel tedavi yapan birisi soyledi bana aradaki sayı fazla olmaması lazımmış. Senin gibi gelio boyle doktorlar onemsemeyen bişey yok dien cok kişi var dedi. Hakikaten bi arkadaşım da boyle oda daha kalamadı hamile. Bizde malesef bence biraz polikistik over var.
Benimde boyle canım. Sıkıntım yok görüntüde. Ama yumurta tembelliği var yani bu yüzden olmuyor. Klomeni de o yüzden içiyorumAdetlerim çok düzenli, asla şaşmaz ovü testide kullandım bir problem yok. Ama bilemiyorum. Çünkü pco olanlarda bildiğim kadarıyla çok fazla adet düzensizliği olan, yumurtalıklarında inci görünümü olup batın usg de kiste rastlanması.. bende hiçbiri yok ama bilemedim en iyisi doktora gitmek sanırım
Cnm yumurtlama zamanı bazen leke grlebikiyormus ama çok yigunsa kesilmiyorsa bilemicem bnmde perşembe kontrolüm var bende ara ara kasık ağrısı dışında bi farklilik olmadı genel olarak ama siskinlik bulantı halsizlik var biraz glukofen yaoti galiba onları daKlomen içerken kanama olurmu yaadetim biteli 2 gun oldu en son afedersiniz siyah lekeler gelip sonra normal rengine dönmüştü akıntı. Bugun normal ilk gunu gibi kan geldi ve pıhtılı. Bugun 5. Gunu klomenin perşembe kontrolum var. Kafam karıştı kasıklarım agrıyor sızlıyor boyle noldu acaba
Hormon ilaçları aynı gebe gibi tepki verdiriyor insna. Ben gunde 1 içiyorum hissetmedim yam etki. Rengi döndü zaten kahveye. İlişki esnasında da agrım oldu muhtemel ondan kaynaklı hayırlara çıksın. Cok düzenli idi adetim bu klomeni mayısta kullanmaya başladım ilk kez içtim gunde 2. Cok etki etti bana gecen aylarda 58 gun gecti de oldu. Ara ara lekeler oluyor bunu anlamıyorum ben hiç bilmem boyle adetten sonra leke falan. Tez zamanda hamile olurum inşallah.Cnm yumurtlama zamanı bazen leke grlebikiyormus ama çok yigunsa kesilmiyorsa bilemicem bnmde perşembe kontrolüm var bende ara ara kasık ağrısı dışında bi farklilik olmadı genel olarak ama siskinlik bulantı halsizlik var biraz glukofen yaoti galiba onları da
Anladm cnm insAllah hayr olsun cnm ya lekeler bence yumurtlama olabilirHormon ilaçları aynı gebe gibi tepki verdiriyor insna. Ben gunde 1 içiyorum hissetmedim yam etki. Rengi döndü zaten kahveye. İlişki esnasında da agrım oldu muhtemel ondan kaynaklı hayırlara çıksın. Cok düzenli idi adetim bu klomeni mayısta kullanmaya başladım ilk kez içtim gunde 2. Cok etki etti bana gecen aylarda 58 gun gecti de oldu. Ara ara lekeler oluyor bunu anlamıyorum ben hiç bilmem boyle adetten sonra leke falan. Tez zamanda hamile olurum inşallah.
Zaten dün doktor yumurta oluşuyor sol tarafta dedi. Muhtemelen oyledir.Anladm cnm insAllah hayr olsun cnm ya lekeler bence yumurtlama olabilir
InsAllah rastgelir cnm bklm Rabbim guzrl haberler almayi nasip etsinZaten dün doktor yumurta oluşuyor sol tarafta dedi. Muhtemelen oyledir.
Canım ne güzel haberlerBugün kontrolüm vardı gittim 3 yumurtam olusmus ikisi 14 cm bi tanesi istenilen büyüklüğe ulaşmış 17 cm çatlatma iğnesi verdi vuruldum bugün 8 eylülde duphaston kullanmaya baslicam bklm hayırlısı ilişki günleri verdi Rabbim hayrlisindan versin insAllah
Çarşamba günü de kan vermemi istedi Progesteron ve prolaktin değerleri için falan
InsAllah canım büyümemiş der diye korkuyordum insAllah hayırlısıyla nasip olur teşekkür ederim iyi dileklerin için Rabbim hepimize nasip etsin insAllahCanım ne güzel haberler ☺☺
Dahs güzeli de inşallah gelir bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?