• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İlk klomen kullanımı ve sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son bir gayretle o fazlaligida atmaya calis. Allah nasip ederse hamile kaldiginda da daha iyi olur. Ben simdi cok pismanim keske daha fazla sıkıp 80e kadar dusseydim diye
Haklısın canım bende 75i göreyim de öyle diyordum ama nasıp bu ay basladk tedaviye

Evet bugün iğnenin 8. Günü kahvaltımı yaptım ilaçlarımı aldm yine başladı halsizlik yorgunluk rutin deli olmamak elde degil yastıktan başımı kaldırasim gelmiyor :KK51:

Klomende 3. Günüm bende de halsizlik yapıyor hap ama çok fazla değil ovülasyon takibi yapıcam birinc sabırsızca bekliyorum 🌙🍀 iğne yaptırmadan kullanıyorum buarada

Klomende 3. Günüm bende de halsizlik yapıyor hap ama çok fazla değil ovülasyon takibi yapıcam birinc sabırsızca bekliyorum 🌙🍀 iğne yaptırmadan kullanıyorum buarada
klomen cok etki etmemisto bana ara ara kasık ağrısı disinfa ama igne cok etkiledi. Piki görürsün insAllah cnm dr ne zmn gideceksin
Bugun adetin 12. Gunu 5 gun tek doz klomen kullandim ve yumuslara bakilacak bgn ins guzel haberlerle gelirim kizlar
Hadi guzel haberler alirsn insAllah cnm haberdar et

klomen cok etki etmemisto bana ara ara kasık ağrısı disinfa ama igne cok etkiledi. Piki görürsün insAllah cnm dr ne zmn gideceksin

Hadi guzel haberler alirsn insAllah cnm haberdar et
Dört gün sonra gidicem canım ama iğneyi yapmıcam tabi doktor gerekli derse yaparım iğnesiz denemek istiyorum

Kizlar adetin 18. Gunu yani dun tahlil verdim dr istemişti
Prolaktin: 15.6
Progesteron: 25.6
Estradiol(e2): 327 çıkmış anlayan var mı nasil sizce değerler

Estradiol(e2): 327 çıkmış anlayan var mı nasil sizce değerler
canım internetten tek tek hormon isimlerini yaz orda kadınların ortalama değerleri var ona göre anlarsın ben öyle yapıyorum

canım internetten tek tek hormon isimlerini yaz orda kadınların ortalama değerleri var ona göre anlarsın ben öyle yapıyorum
Baktım cnm hepsi normal deger arasında gibi adet ortasında progesteron 20 yazıyor bnmkinde 25.6 çıkmış e2 normal aralıklarda gözüküyor ama prolaktin bulamadım adet ortasinda terimi yok acaba düştü mu yoksa adet ortasında değerler değişiyor mu adeyin 3. Günü bakildgnda 47ydi

Estradiol(e2): 327 çıktı
Konumda yer alsın diye paylaşıyorum başkalarına yardımcı olabilmesi adına dr wp mesaj attım sonuçların çok güzel dedi insAllah bklm beklemeye devam şimdilik 🤲💕☺️

Tatlıdan acayip tiksindim ben kızlar ya :( eşim demin dondurma almış gelmiş kızımla limonlu bari yiyim dedim ama midem bulandı bıraktım şimdi tuzlu tuzlu hafif ekşili yerli domates olsa acayip yerim mesela Allah im iğne etkisi olmasın ya bu kadar ayrıntı lütfen Hayırlısıyla her isteyenle bana da nasip et 🤲💕💕
Yatsı namazını eğilip kalktikca midem bulanarak kıldım ayakta durasi gelmiyor insanın halsızlıkten 🤦‍♀️

Back