- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Haklısın canım bende 75i göreyim de öyle diyordum ama nasıp bu ay basladk tedaviyeSon bir gayretle o fazlaligida atmaya calis. Allah nasip ederse hamile kaldiginda da daha iyi olur. Ben simdi cok pismanim keske daha fazla sıkıp 80e kadar dusseydim diye
Hakkında hayırlısı olsun canımHaklısın canım bende 75i göreyim de öyle diyordum ama nasıp bu ay basladk tedaviye
Amin cnm insAllahHakkında hayırlısı olsun canım
klomen cok etki etmemisto bana ara ara kasık ağrısı disinfa ama igne cok etkiledi. Piki görürsün insAllah cnm dr ne zmn gideceksinKlomende 3. Günüm bende de halsizlik yapıyor hap ama çok fazla değil ovülasyon takibi yapıcam birinc sabırsızca bekliyorumiğne yaptırmadan kullanıyorum buarada
Hadi guzel haberler alirsn insAllah cnm haberdar etBugun adetin 12. Gunu 5 gun tek doz klomen kullandim ve yumuslara bakilacak bgn ins guzel haberlerle gelirim kizlar
Dört gün sonra gidicem canım ama iğneyi yapmıcam tabi doktor gerekli derse yaparım iğnesiz denemek istiyorumklomen cok etki etmemisto bana ara ara kasık ağrısı disinfa ama igne cok etkiledi. Piki görürsün insAllah cnm dr ne zmn gideceksin
Hadi guzel haberler alirsn insAllah cnm haberdar et
InsAllah gerek kalmaz cnm ya cok etkiliyor cidden vücuda hep hormon alıyoruz yaDört gün sonra gidicem canım ama iğneyi yapmıcam tabi doktor gerekli derse yaparım iğnesiz denemek istiyorum
Evet canım en kısa zamanda evladımız olur inşallah hayırlıysa tabiInsAllah gerek kalmaz cnm ya cok etkiliyor cidden vücuda hep hormon alıyoruz ya☺
Adetin kaçıncı günü başladın canımBugun adetin 12. Gunu 5 gun tek doz klomen kullandim ve yumuslara bakilacak bgn ins guzel haberlerle gelirim kizlar
İnşallah cnmEvet canım en kısa zamanda evladımız olur inşallah hayırlıysa tabi
canım internetten tek tek hormon isimlerini yaz orda kadınların ortalama değerleri var ona göre anlarsın ben öyle yapıyorumKizlar adetin 18. Gunu yani dun tahlil verdim dr istemişti
Prolaktin: 15.6
Progesteron: 25.6
Estradiol(e2): 327 çıkmış anlayan var mı nasil sizce değerler
İnşallah normaldir ama bi sorun olsa söylerdi doktorcanım internetten tek tek hormon isimlerini yaz orda kadınların ortalama değerleri var ona göre anlarsın ben öyle yapıyorum
Baktım cnm hepsi normal deger arasında gibi adet ortasında progesteron 20 yazıyor bnmkinde 25.6 çıkmış e2 normal aralıklarda gözüküyor ama prolaktin bulamadım adet ortasinda terimi yok acaba düştü mu yoksa adet ortasında değerler değişiyor mu adeyin 3. Günü bakildgnda 47ydicanım internetten tek tek hormon isimlerini yaz orda kadınların ortalama değerleri var ona göre anlarsın ben öyle yapıyorum
Adetin kaçıncı günü başladın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?