Gebeliğe Hazırlık İlk klomen kullanımı ve sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kızlar bugün sabah farkettim ki uyanınca göğüs ucu hassasiyetim başlamış ve ucu çevresi rengi koyulasmis biraz belirtilerimi de yazıyorum buraya bklm sonuc ne olacak iğnenin 9. Günüydu bugün

Mrblar kızlar bugün iğnenin 11. Günü ve duphastona basladim ama felaket hissediyorum zaten hali hazırda varkrn belirtiler iyice arttı halsizlik, kasık, bel ağrısı, bulantı kızım ana okuluna başladı eksiklerivardi alalim die dışarı çıktık ama dayanamadm eve dönüyoruz ayakta duramıyorum

Bugün catlatma iğnesinin 14. Günü kızlar göğüslerim çok ağrıyor resmen eğilip kalktikca sızlıyor uçları felaket zaten iç çamaşırım değse acıyor bel ağrım arttı kasık ağrım hafifledi ama baya bu biraz adet mi olacam dedirtiyor gece tuvalete uyanıyorum bi iki defa sabah erken uyanıyorum genelde zor uyanırdım akıntım var sürekli ıslak hissediyorum yarın kan vermeyi düşünüyorum artık dayanamiycm varsa var yoksa yok

Yaaa ben bugün dayanamadım ve kan verdim insAllah hayır olur sonuç ne diyim sağlık ocagindaki doktorum erken dedi ama ben bütün belirtileri dibine kadar yaşayınca yine dayanamadım tahmini bat cumartesi

Bugün sonucu öğrendim 1.20 çıkmış değerim negatif yani
Öğlen tuvalete çok çok açık pembe akıntı gördüm snrm ama beyaza yakındi nerdeyse belki bana öyle geldi rengi bilmiyorum şu an tuvalete girdim kahverengi gibi akıntı gelmiş bklm adetim gelecekte sokulemiyor mu ya da yerleşme olabilir mi ki gorucez yakında adet olmazsam salı günü evde test yaparım ya da kan veririm

Bilgilendirme: Bugün adetin 33. Günü iğnenin 22..
Geçen hafta perşembe kan vermistim iğnenin 14. Günü negatifti yenileyelim dedi doktorum salı günü ama cesaretim yok açıkçası sürekli negatif hamilelik yok denmesi çok üzüyor insanı bu ay 50-60₺ oldu teste verdiğim para sanırım artık pek umudum kalmamakla beraber yine de kızımda da çok geç öğrenmiş biri olarak bi acaba var içimde durum böyle bu ay ki tedavim adetle sonuçlanirsa doktorumu değiştirmeyi planlıyorum

Evet kızlar ilk tedavim olumsuz sonuçlandı ilk sayfayi da güncellicem bakan arkadaşlari uğraştırmamak adına pazartesi yeni doktor yeni tedavi için hastaneye gidicem insAllah bu sefer güzel sonuçlar olur

Hayırlı sabahlar bu ay tedaviyi erteledim ilaçlar biraz ağır geldi o yüzden bal çörek otu tarçın kürünü deniyorum insAllah sağlıklı güzel yumurtalarim olur tekrar tedaviye baslamadan dogal yolla bebeğimiz gelir bugün kürün 4. Günü Kasıklarımda hafif ağrı hissediyorum adetin 5. Günü bugün biter sanırım ya bugun ya yarın değerlendirmelere başlarız yarın ovulasyon testim de elime ulaşacak insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…