ilk kez birlikte oldugum sevgilimden ayrildim....

Yorumları okurken sizinki gözüme çarptı. Böyle bir soruyu niçin ve nasıl sorabiliyorsunuz merak ettim açıkçası. Hesap mı verecek?
Gözünüze çarptığı için farklı bir şey yazmışım demek ki
niçin soruyorum sizin gibi merak ettiğim için
nasıl soruyorum herkes gibi yazarak elbette
hesap ver diye bir şey yazmışmıyım göremedim

Gözünüze çarptığı için farklı bir şey yazmışım demek ki
niçin soruyorum sizin gibi merak ettiğim için
nasıl soruyorum herkes gibi yazarak elbette
hesap ver diye bir şey yazmışmıyım göremedim

Soruyu sorma tarzınız hesap sorar nitelikte. Gözüme çarpması farklılıktan değil rahatsız edici bir hesap soruş tarzı olmasındandı.

Soruyu sorma tarzınız hesap sorar nitelikte. Gözüme çarpması farklılıktan değil rahatsız edici bir hesap soruş tarzı olmasındandı.
Buralarda yenisin sanırım
benim yorumum buradaki bir çok konulardaki yorumların yanında masum kalır
rahatsız olan konu sahibiyse o ayrı
ama buraya konu açıp dert yanıyorsan her türlü yoruma açık olman gerekir
herkes aynı şeyi düşünse kim kime fayda sağlayabilir ?
ben konu sahibinin yaşının 20 leri aşmış olduğunu düşünmediğim için böyle bir yorum yaptım
ayrıca gidip kalabilir de beni ve başkasını ilgilendirmez elbette
ama gidipte aylarca kalmak nedir çocuk bile söylemiş açık açık

Son düzenleme:
Yok ya baskasi olabilir de olmayabilir de isin orasinda degilim yani... beni baglamiyo o... sadece bu kadar ozel sey yasadigim biriyle ve hala severkn ikimizde bu noktada olmak koyuyo...
demekki ikiniz değil sadece sen sevmişsin bunlar anlık zevkleri için her türlü yalanı söylerler

Insanlar degismezler sadece gercek kisilikleri kendini sonradan gosterebilir eger onu bu sekilde kabul edemiyosan ayril ve tekrar donme birlikte oldun diye olmayacak yurumeyecek bi birliktelik yanlis olur surekli degismesini beklemek o uda senide yipratir kimsede degismez

Ne işin var elin adamının evinde yaşın kaç ki ?
Ayrintilari bilmediginiz icin boyle soylemeniz dogal ama cevaplama geregi duymamistim. Universiteden tanisiyoruz ve ailesi onlara kalmaya geldiginde ben baska yerde kaliyim dedim gondermediler beni ayni odada uyuduk hatta gun icinde annesi o ben uyuduk. Onlar bu konuda rahat davrandi hep o yuzden bnm icin de sorun olmadi. Annesinin de beni yazliklarina ve evlerine davet ettigi oldu dedigim gibi takmiyolar boyle seyleri. Tabi ben yine de zahmet vermek istemedigim icin gitmek ve kalmak istemedim hic bi zaman. Ama hep o israr etti ikna etti beni. O yuzden boyle bisey soylemesi sacmaydi kac yil oldu boyle gitti bu. Ayrica ben duzgun anlatilinca anlamicak birisi degilim baska durumlarda vardi duzgun bi aciklama yapabilirdi 'bence git' demesi kirici ve sacmaydi olay bu

Bi derdim oldugu zaman destek olamiyo bana ha duvara anlatiyorum ha ona sacma sapan cevaplar veriyo daha da moralimizi bozuyo sacmaliyosun diyincede bu benim fikrim diyo da yani oyle bi cozum soyluyo ki ne alaka ya diyorum yani. Sonra diyo ki ben zaten o ne dese sacma bulcakmisim... sanki duzgun bisey soyledi de tersledim. Ya ben onu gormek icin kac tane yalan soyluyorum bizimkilere ama yaninda hep bi kavga hep akrabalariylayiz. Akrabalarina gitmessek sonra kuserlermis ya ben gelmisim zaten kac gun kalicam sonra gitseydik niye gittik basbasa olsaydik diyorum. Haklisin dusunemedim. Beni savunmuyo hep arkadaslari hakli o hakli ailesi hakli.... ama ona gore abartilmamasi gereken kucuk seyler bunlar uzatiyomusum...

genel erkek durumları bunlar ama ilk başlardada böyledir. farkedememişsindir yada üstünü kapatmışsın artık rahatsız olmaya başlamışsın değişen birşey yoktur bence. siz anlaşamıyormuşsunuz . farklı düşünüyorsunuz olaylar karşısında. tamam sevgi vardırda yani böyle bir ilişki yıpratır. onun dedikleri sana hep saçma gelicek, senin dediklerinide o farklı düşündüğü için anlayamıycak. ayrıca beraber oldunuz diye ömür boyu onunla olmak zorunda değilsiniz. hiç ayrılmıycaz biz evlenicez zaten mantığıyla beraber olduysanız geçmiş olsun:KK51:

X