ilk kez birlikte oldugum sevgilimden ayrildim....

uzun zamandır görüşüyorsunz
zamanla her planınızı onunla yaptığınız için daha fazla ilgi isteyebilirsiniz
ayrıca bu anlattıklarınız da dert görmedim, çocuk doğru söylemiş bir sonrakinde belki izin alamazsın diye düşünmüş olabilir...
ayrıca hiçbir sevgili hiçbir eş 4x4 lük değil
problemlerınız sadece bunlar ise abartıyorsunuz
arkadaş edinin ve sürekli ilgi alaka beklemeyin (ama süreklisini beklemeyin ilgi alakasız flört olmaz)
Ya aslinda dusundum de sorun galiba su sevgili olarak bi problemimiz yok ama ben ev arkadaslarimdan etkilenerek (hepsi evlilik odakli yasiyo ) onu sevgili degilde es olarak dusunmeye basladim. Evet su anda koca vasiflarinin cogunu tasimiyo ama biz de yarin evlemiyoruz. Ama senelerdir sanki beni hic tanimiyomus sanki defalarca uyarmamisim gibi davranmasi biktirdi beni. Hatta sevgisini sadakatini sorgulamaya bile basladm. Bunlari da soyledim. Bunlara ragmen ben bu kadar severken beni elinde tutamamasi zoruma gidiyo

kanadalimYeni ÜyeÜye
Yani 4 sene oldu muhakkak ben de degismisimdir. Onu oldugu gibi kabul etmek istiyorum. Ama yine de beraber olabilmemiz icin hafif yontulmamizda bi sakinca olmadigini dusunuyorum.karsilikli saygi diye bisey var sonucta... ama yapamiyoruz
mda bi koca vasfi tasimiyo

Canım ayrılma sonra çok pişman olursun bu kadar söyliyim.. Ayrıca her insan degisir degismezse bi gariplik vardir zaten... bu insanla uzun bi gelecek düşünmüşsun yada gerçekten yasamaya deger gormussun ki beraber olmussun.. sonraki insanin problem cikarip cikarmamasi önemli değil bunu bilemezsn simdiden bu sonraki asama zaten.. soeun edende var etmeyende ama sen buna odaklanma bundan daha onemlisi iliskin.
Seni seven deger veren üstelik seninde sevdiğin bi insani terketmen şımarıklik olur. Sonra dönmek istersin ama bıraktığın yerde bulamazsın onu.. simdiki sevgisi baki değil ömrünun sonuna kadar seni bekleyecek sevecek değil..hayatına baska insanlar girecektir.o zaman zaten hic bi sey eskisi gibi olmayacak. Seninde ayni derecede değer veren seni seven birini bulacaginin garantisi yok. Iliskiyi bitirmek yerine ne yapabilirm de çabala .sonra üzülürsun. Benden söylemesi. ...
Bu kadar cabalayabiliyorum elimden otesi gelmiyo. Birazda ondan biseyler gormek istiyorum artik. Bu iliskiyi bu hale getiren de o zaten. Dedigin gibi bisey olursa da mutlu olsun ne diyim ben yapamadim onunla bu sekilde baskasi katlanabiliyosa onunla olsun...

Canım ayrılma sonra çok pişman olursun bu kadar söyliyim.. Ayrıca her insan degisir degismezse bi gariplik vardir zaten... bu insanla uzun bi gelecek düşünmüşsun yada gerçekten yasamaya deger gormussun ki beraber olmussun.. sonraki insanin problem cikarip cikarmamasi önemli değil bunu bilemezsn simdiden bu sonraki asama zaten.. soeun edende var etmeyende ama sen buna odaklanma bundan daha onemlisi iliskin.
Seni seven deger veren üstelik seninde sevdiğin bi insani terketmen şımarıklik olur. Sonra dönmek istersin ama bıraktığın yerde bulamazsın onu.. simdiki sevgisi baki değil ömrünun sonuna kadar seni bekleyecek sevecek değil..hayatına baska insanlar girecektir.o zaman zaten hic bi sey eskisi gibi olmayacak. Seninde ayni derecede değer veren seni seven birini bulacaginin garantisi yok. Iliskiyi bitirmek yerine ne yapabilirm de çabala .sonra üzülürsun. Benden söylemesi. ...
bu ne saçma bi tavsiye. sırf adamla sevişti diye zorla olmayan bişiyleri oldurması mi gerek. başka birini bulamazmışmış... nerden biliyosunuz

senin için bir şey yapmadığını hissediyorsan yıpratma kendini.. bir ilişkinin istikrarı için sevgi etkendir elbette ama yeterli değildir. bu şekilde devam edersen uzun vadede kendine saygın kalmaz.

bir çoğumuz sevmediğimi şeyi karşımızdaki kırılmasın diye yapabiliyoruz zaman zaman bu verdiğimiz değerden kaynaklıdır,fedakarlıktır. fedakar olmayan bir adam ne kadar severse sevsin kendi kendine sevsin uzak olsun, ömür törpüsüdür o.

bir ilişki zaman içerisinde oturur kavgalar azalır taraflar birbirine daha tolesarnslı davranmaya başlarsa devam ediyor. ama 3 yıl içinde oturmamış ayrılık noktasına bıkkınlığa gelmişse iki tarafında artık yoluna bakması lazım. tabiki ilk sevmişsin ve uzun sürmüş baya bir bağlılık alışkanlık var. çok zor ama zorlamak devam etmeye çalışmak ve başarısız olmak daha yıpratıcı. bence artık önüne bak. başkalarınıda sevebilirsin. belki daha çok aşık olacaksın. zaten 3 yıl sonunda kalan şeyin adı aşk değilde bağlılık, bağımlılık, alışkanlık karışımı bir şey oluyor. birini sevene kadar kimseyi onun gibi sevemeyeceğim diyeceksin. ama o biri karşına çıktığında hayat kaldığı yerden devam edecek.birde ben yıllardır bunu bilir bunu söylerim "insanlar değişmez. sadece kaybetmemek için rol yapar o da bir süre" değişebilsem ilk başta ben değişirdim.

basta boyle degildi. Kendisi de farkinda bu degisimin ve sebebini bulamiyoruz. Ama hep bi bahanesi var ilgisizliginin...

zamanla ılıskı rahatlar oturur bunuda ınsanlar sıradanlastı sanır
kısı sızı nasıl oldugunuz gıbı kabul edıyorsa sızınde onu degıstırmeye hakkınız yok bence
boyle bı sebepten ayrılınır mı yahu
ıstedıgım gıbı degısmıyor dıye bı cumle hayatım boyunca kullanmadım

zamanla ılıskı rahatlar oturur bunuda ınsanlar sıradanlastı sanır
kısı sızı nasıl oldugunuz gıbı kabul edıyorsa sızınde onu degıstırmeye hakkınız yok bence
boyle bı sebepten ayrılınır mı yahu
ıstedıgım gıbı degısmıyor dıye bı cumle hayatım boyunca kullanmadım[/QUOTE o yuzden ayrildim zaten oyle bisey istemedigim icin. Sadece basta boyle degikdi ve bunun gecici bisey oldugunu soylemisti yillardir hic bisey degismedi snra ben boyleyime getirdi. Belki basta zamanla degisiyoruz vs gibi bi konusma gecseydi aramizda bana bunu vaad etmeseydi boyle olmicakti

senin için bir şey yapmadığını hissediyorsan yıpratma kendini.. bir ilişkinin istikrarı için sevgi etkendir elbette ama yeterli değildir. bu şekilde devam edersen uzun vadede kendine saygın kalmaz.

bir çoğumuz sevmediğimi şeyi karşımızdaki kırılmasın diye yapabiliyoruz zaman zaman bu verdiğimiz değerden kaynaklıdır,fedakarlıktır. fedakar olmayan bir adam ne kadar severse sevsin kendi kendine sevsin uzak olsun, ömür törpüsüdür o.
Aynen oyle zor da olsa boyle olmasi gerekiyo...

bir ilişki zaman içerisinde oturur kavgalar azalır taraflar birbirine daha tolesarnslı davranmaya başlarsa devam ediyor. ama 3 yıl içinde oturmamış ayrılık noktasına bıkkınlığa gelmişse iki tarafında artık yoluna bakması lazım. tabiki ilk sevmişsin ve uzun sürmüş baya bir bağlılık alışkanlık var. çok zor ama zorlamak devam etmeye çalışmak ve başarısız olmak daha yıpratıcı. bence artık önüne bak. başkalarınıda sevebilirsin. belki daha çok aşık olacaksın. zaten 3 yıl sonunda kalan şeyin adı aşk değilde bağlılık, bağımlılık, alışkanlık karışımı bir şey oluyor. birini sevene kadar kimseyi onun gibi sevemeyeceğim diyeceksin. ama o biri karşına çıktığında hayat kaldığı yerden devam edecek.birde ben yıllardır bunu bilir bunu söylerim "insanlar değişmez. sadece kaybetmemek için rol yapar o da bir süre" değişebilsem ilk başta ben değişirdim.
Zamana biraktim bakalim bi sure sonra aricana eminim. Eger yine anlasamazsak o konusmada tamamen bitmistir. Yani su andada bitti. Ama eger dikkat edecegine inanirsam hemen baslamayiz ama bi flort asamasi olabilir. Cunku kotu niyeti olmadigina eminim cabaladiginida goruyorum bazen ama yapamiyo olamiyo bi sekilde.... bakalim gorcez zamanla yani. .

X