Ya aslinda dusundum de sorun galiba su sevgili olarak bi problemimiz yok ama ben ev arkadaslarimdan etkilenerek (hepsi evlilik odakli yasiyo ) onu sevgili degilde es olarak dusunmeye basladim. Evet su anda koca vasiflarinin cogunu tasimiyo ama biz de yarin evlemiyoruz. Ama senelerdir sanki beni hic tanimiyomus sanki defalarca uyarmamisim gibi davranmasi biktirdi beni. Hatta sevgisini sadakatini sorgulamaya bile basladm. Bunlari da soyledim. Bunlara ragmen ben bu kadar severken beni elinde tutamamasi zoruma gidiyouzun zamandır görüşüyorsunz
zamanla her planınızı onunla yaptığınız için daha fazla ilgi isteyebilirsiniz
ayrıca bu anlattıklarınız da dert görmedim, çocuk doğru söylemiş bir sonrakinde belki izin alamazsın diye düşünmüş olabilir...
ayrıca hiçbir sevgili hiçbir eş 4x4 lük değil
problemlerınız sadece bunlar ise abartıyorsunuz
arkadaş edinin ve sürekli ilgi alaka beklemeyin (ama süreklisini beklemeyin ilgi alakasız flört olmaz)
kanadalimYeni ÜyeÜye
Yani 4 sene oldu muhakkak ben de degismisimdir. Onu oldugu gibi kabul etmek istiyorum. Ama yine de beraber olabilmemiz icin hafif yontulmamizda bi sakinca olmadigini dusunuyorum.karsilikli saygi diye bisey var sonucta... ama yapamiyoruz
mda bi koca vasfi tasimiyo