- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki de sorun tam burda. Ayrildiktan sonra sozunden donup barismak. Aslina bakarsan guzel bisey ama bir kere ayrilmak soz konusu olunca o is cocuk oyuncagi olmustur, ciddiye alinmaz, sikistiginda agzindan kacar.Ayri sehirlerdeyiz zaten gorusemiyoruz sık sık. Ve su anki durumu geregi gunde max 1 saat konusabiliyoruz. Ben akrep burcuyum oldukca dik kafali ve dedigim dedik birisiyimdir ve ben bunlara ragmen kac kere sozumden dondum her seferinde de daha kabul edilemez seylerle karsilastim yani o anlattigim durumlara benzer seyler. Anlayamiyorum bi insan nasil bu kadar anlamaz dinlemez algilayamaz onaramaz... bana gore cok basitmis ama ona gore zor gelebilirmis ya cocuk bile yapiyo bunlari sanki bisey istiyorum... haksizmiyim?
Değiştirmek için mi beraber oldunuz veya sevdiniz. Hayali bir kişilik mi kurdunuz kafanızdan ve değiştirmek için bu kişiyi mi seçtiniz ?
napıcanı bilmiyorsun ama yazdıklarını da bilmiyorsun galiba. bir toparlan, durumu düzgün bir şekilde yaz. onunla birlikte oldun diye dünyanın sonu değil, evlenmek zorunda da değilsin! olan olmuş önüne bak. sevmediğin adamla evlenmeyi düşünme. belli ki onu sevmiyorsun sadece yalnız kalmaktan korkuyorsun.Aslinda buyuk problemlerimiz yoktu ama anlasamiyoduk. Tahammul edemiyodum artik ama seviyorum da ve birlikte olma olayi var tabi bi de... oyle biriyle evlnmek istemiyorum devam etmk de istiyorum aslinda ama hoc degismiyo istese de degisemiyo basta boyle degildi napicami bilemiyorum
ben birlikte olma olayına takıldım.o yüzden devam etmek istemiyosun dimiAslinda buyuk problemlerimiz yoktu ama anlasamiyoduk. Tahammul edemiyodum artik ama seviyorum da ve birlikte olma olayi var tabi bi de... oyle biriyle evlnmek istemiyorum devam etmk de istiyorum aslinda ama hoc degismiyo istese de degisemiyo basta boyle degildi napicami bilemiyorum
Yoo ben onunla evlenmk icin birlikte olmadim ki. Onu soyleme sebebim o kadar guvendigim ve istedigim biriydi zamaninda bunu anlatmaktisen bu çocuğu gerçekten istiyor musun yoksa onunla birliktelik yaşadım başkası olmaz diye mi düşünüyorsun canım
Ben evlenmek icin birlikte olmadim zaten. Ben de senin gibi dusunuyorum. Onu soyleme sebebim 'o kadar iyidik o kadar guveniyodum ve seviyodum' u anlatmakti.E ne olmuş birlikte olduysan ve ayrıldıysan? Pişman olacaktın madem yapmasaydın. Kime ne yahu. İleride birisi sana sen daha önce biriyle birlikte oldun diye sorun çıkarırsa sen de onu hayatından çıkarırsın, ne var bunda. Madem birlikte olmuş olmak bu kadar önemli, olmasaydın kardeşim. Şu zihniyeti kadınlar yıkarsa, bakın erkekler demiyorum kadınlar bu zihniyeti değiştirirse toplum değişecek, o zaman adam gibi bir toplum olacağız.
Evet zaten onunla da olmadiysa baskasiyla zor. Asık da olsam bi yerden sonra patliyorum maalesef. Dusuncesizlige mantiksizliga gelemiyorum.Hala seviyorsaniz bence ayrılmaya sebep olacak büyüklükte bir durum yok. Çünkü ideal erkek diye bir şey yok taraflar birbirini tolere etmeye çalışmalı. Yarın başka biriyle sevgili olsanız onda da tam istediğiniz gibi olmayan şeyler olacak. Bir de bence o da sizi seviyor ve ayrılmak istemiyor ama uzun suredir berabersiniz ve birliktelik de yasamissiniz. Hanı evlenince rutine biner ya öyle olmuş sizinki de.