ilk kez birlikte oldugum sevgilimden ayrildim....

Belki de sorun tam burda. Ayrildiktan sonra sozunden donup barismak. Aslina bakarsan guzel bisey ama bir kere ayrilmak soz konusu olunca o is cocuk oyuncagi olmustur, ciddiye alinmaz, sikistiginda agzindan kacar.

Değiştirmek için mi beraber oldunuz veya sevdiniz. Hayali bir kişilik mi kurdunuz kafanızdan ve değiştirmek için bu kişiyi mi seçtiniz ?

Aynen boyle oluyo hep. fiziksel gorunusu ten uyumunu sevip hayali kisiye asik oluyoruz . Gordukten sonra da is isten gecms oluyo ama vazgecmek de zor oluyor...

napıcanı bilmiyorsun ama yazdıklarını da bilmiyorsun galiba. bir toparlan, durumu düzgün bir şekilde yaz. onunla birlikte oldun diye dünyanın sonu değil, evlenmek zorunda da değilsin! olan olmuş önüne bak. sevmediğin adamla evlenmeyi düşünme. belli ki onu sevmiyorsun sadece yalnız kalmaktan korkuyorsun.

sorunu pek anlamadım açıkçası. sevgilinin o düşünce tarzı bende de var. kimi odunluk demiş kimi düşüncesizlik. 'şimdi git de sonra yüzümüz olsun' cümlesini çok söylemişimdir. ama bireysel olarak söyleyebilirim ki hemen gitsin yanımdan demek için değil, daha sonrakileri sağlama almak içindi.

eğer bu sizi rahatsız ediyorsa erkek arkadaşınız da zaten aslında içinden gelen 'anı yaşama' duygusuna dönecektir. 'daha sonra da izin isteyebilecekse, canıma minnet' der adam.

seviyorsunuz madem, bitirmeyin bence. eğer başka büyük problem yoksa.

Hala seviyorsaniz bence ayrılmaya sebep olacak büyüklükte bir durum yok. Çünkü ideal erkek diye bir şey yok taraflar birbirini tolere etmeye çalışmalı. Yarın başka biriyle sevgili olsanız onda da tam istediğiniz gibi olmayan şeyler olacak. Bir de bence o da sizi seviyor ve ayrılmak istemiyor ama uzun suredir berabersiniz ve birliktelik de yasamissiniz. Hanı evlenince rutine biner ya öyle olmuş sizinki de.

E ne olmuş birlikte olduysan ve ayrıldıysan? Pişman olacaktın madem yapmasaydın. Kime ne yahu. İleride birisi sana sen daha önce biriyle birlikte oldun diye sorun çıkarırsa sen de onu hayatından çıkarırsın, ne var bunda. Madem birlikte olmuş olmak bu kadar önemli, olmasaydın kardeşim. Şu zihniyeti kadınlar yıkarsa, bakın erkekler demiyorum kadınlar bu zihniyeti değiştirirse toplum değişecek, o zaman adam gibi bir toplum olacağız.

değiştirmeye çalışömak yerıne onu da oyle kabul etsen bı sorununuz kalmıycak san asıkmıs da ama erkekler boyle odunsu olabılıyorlar onlardan duygusal davranbmalarını beklemeyın kadın gıbı duygusal davranırsa kadın gıbı olur anlatabılıyor muyum herkes kendı dogasını yasasın sız de sevgılınızle barısın mutlu olun degıstırmeye çalışmayın

uzun zamandır görüşüyorsunz
zamanla her planınızı onunla yaptığınız için daha fazla ilgi isteyebilirsiniz
ayrıca bu anlattıklarınız da dert görmedim, çocuk doğru söylemiş bir sonrakinde belki izin alamazsın diye düşünmüş olabilir...
ayrıca hiçbir sevgili hiçbir eş 4x4 lük değil
problemlerınız sadece bunlar ise abartıyorsunuz
arkadaş edinin ve sürekli ilgi alaka beklemeyin (ama süreklisini beklemeyin ilgi alakasız flört olmaz)

Beraber olmanız in ayrilmanizla bir alakasi oldugunu mu düşünüyorsunuz aceba?

ben birlikte olma olayına takıldım.o yüzden devam etmek istemiyosun dimi

bana çok aşılamayacak bi problem yok gibi geldi. yinede ayrıldıysan arkasında dur. çocuk oyunu gibisürekli ayrılma barışma olmasın

sen bu çocuğu gerçekten istiyor musun yoksa onunla birliktelik yaşadım başkası olmaz diye mi düşünüyorsun canım
Yoo ben onunla evlenmk icin birlikte olmadim ki. Onu soyleme sebebim o kadar guvendigim ve istedigim biriydi zamaninda bunu anlatmakti

Ben evlenmek icin birlikte olmadim zaten. Ben de senin gibi dusunuyorum. Onu soyleme sebebim 'o kadar iyidik o kadar guveniyodum ve seviyodum' u anlatmakti.

Evet zaten onunla da olmadiysa baskasiyla zor. Asık da olsam bi yerden sonra patliyorum maalesef. Dusuncesizlige mantiksizliga gelemiyorum.

Canım ayrılma sonra çok pişman olursun bu kadar söyliyim.. Ayrıca her insan degisir degismezse bi gariplik vardir zaten... bu insanla uzun bi gelecek düşünmüşsun yada gerçekten yasamaya deger gormussun ki beraber olmussun.. sonraki insanin problem cikarip cikarmamasi önemli değil bunu bilemezsn simdiden bu sonraki asama zaten.. soeun edende var etmeyende ama sen buna odaklanma bundan daha onemlisi iliskin.
Seni seven deger veren üstelik seninde sevdiğin bi insani terketmen şımarıklik olur. Sonra dönmek istersin ama bıraktığın yerde bulamazsın onu.. simdiki sevgisi baki değil ömrünun sonuna kadar seni bekleyecek sevecek değil..hayatına baska insanlar girecektir.o zaman zaten hic bi sey eskisi gibi olmayacak. Seninde ayni derecede değer veren seni seven birini bulacaginin garantisi yok. Iliskiyi bitirmek yerine ne yapabilirm de çabala .sonra üzülürsun. Benden söylemesi. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…