- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Allahım cuma hürmetine nolur hepimiz pozitif haberleri alalımBenimde 12.günüm ve ayaklarım çok üşümeye başladı adet döngüme daha var adet mi olcam bilmiyorum. Onun dışında hafif kasık krampları. Ve tabi gogusler o da ilaçlardan oldugunu dusunuyorhm .
Allahım cuma hürmetine nolur hepimiz pozitif haberleri alalım
2. Denemem. 3.5 yıllık evliyim 2 yıldır istiyorum. Sonuç negatif olursa doktorumun da kararıyla tüp bebeğe gideceğizİlk deneme mi ne kadar zaman istediniz
Adet belirtileri ve hamilelik belirtileri çok benzer birbirine o yüzden konduramıyor insan bir türlü. İnşallah nasip olur ve ardarda güzel haberleri veririz burda birbirimizeBenimde 12.günüm ve ayaklarım çok üşümeye başladı adet döngüme daha var adet mi olcam bilmiyorum. Onun dışında hafif kasık krampları. Ve tabi gogusler o da ilaçlardan oldugunu dusunuyorhm .
İnşallah ya.Adet belirtileri ve hamilelik belirtileri çok benzer birbirine o yüzden konduramıyor insan bir türlü. İnşallah nasip olur ve ardarda güzel haberleri veririz burda birbirimize
Sen nasıl hissediyorsun kendini
Guzel haberlernizi bekliyoruzzz benim daha 2. Gunum :)Adet belirtileri ve hamilelik belirtileri çok benzer birbirine o yüzden konduramıyor insan bir türlü. İnşallah nasip olur ve ardarda güzel haberleri veririz burda birbirimize
inşallah dua edelim birbirimize :)Guzel haberlernizi bekliyoruzzz benim daha 2. Gunum :)
Sagol canim insallah. :)) sende kalkma çok bir kaç gün .Guzel haberlernizi bekliyoruzzz benim daha 2. Gunum :)
Sorma ya hic oturmak yatmak bana gore bisy degilSagol canim insallah. :)) sende kalkma çok bir kaç gün .
İnş gerek kalmayacak canım inş2. Denemem. 3.5 yıllık evliyim 2 yıldır istiyorum. Sonuç negatif olursa doktorumun da kararıyla tüp bebeğe gideceğiz
Bi bakcaz günü gelmiş harbi aşılamadan sonra kaçıncı gün test günümüz 12 mi 14 müGuzel haberlernizi bekliyoruzzz benim daha 2. Gunum :)
Ben ilkinde 14. Dde leke gordgm icin yapmistim canim ama bu defa 13. Gun yapmayi dusunyormBi bakcaz günü gelmiş harbi aşılamadan sonra kaçıncı gün test günümüz 12 mi 14 mü
Aynen belirtiler ayni hormon ilaclarninda etkisi var :/Adet belirtileri ve hamilelik belirtileri çok benzer birbirine o yüzden konduramıyor insan bir türlü. İnşallah nasip olur ve ardarda güzel haberleri veririz burda birbirimize
Bana 15 gün yapalim demişti doktor hcg için. İdrar testi ne zaman yapsam çıkar sizce. 2 gün kaldı gerçiBi bakcaz günü gelmiş harbi aşılamadan sonra kaçıncı gün test günümüz 12 mi 14 mü
Bende 13. Gün yapacağım doktor öyle söylediBi bakcaz günü gelmiş harbi aşılamadan sonra kaçıncı gün test günümüz 12 mi 14 mü
Zaten 14. Gün adet günümBen ilkinde 14. Dde leke gordgm icin yapmistim canim ama bu defa 13. Gun yapmayi dusunyorm
Kan testini yoksa idrari mı canımBende 13. Gün yapacağım doktor öyle söyledi
İdrar yapıcam çıkarsa öyle kan veririm çıkmazsa adet beklerim artıkKan testini yoksa idrari mı canım
Doktoar kan testi istyor direkt canimKan testini yoksa idrari mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?