• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İlk kez aşılama tedavisi olanlar 2021

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya çok şükür canım peki cumartesi büyümüş olursa eşim ne zaman sperm verck
Cumartesi catlatma igneni yap derse gece 23.00 da pazar bekletip pazartesi aşılamanķ yapar benimde böyle olmuştu . Pzartesi eşin sperm verir aşilamadan 2 saat önce. Pehrizi 3gunden az ve 5 gunden fzla olmasin bnce 4.gun olsun ya da 3.gun.

Cumartesi catlatma igneni yap derse gece 23.00 da pazar bekletip pazartesi aşılamanķ yapar benimde böyle olmuştu . Pzartesi eşin sperm verir aşilamadan 2 saat önce. Pehrizi 3gunden az ve 5 gunden fzla olmasin bnce 4.gun olsun ya da 3.gun.
Pazartesi hepsi aynı anda olabiliyor yani inş dediğin gibi olur pazartesi nöbetim yok işede gtmiycm ay canım dua et sen aşılamank oldun mu

Dün benden 60 adet toplandı. Bu gün aradılar sabah 40 tanesi döllenmiş yarın sabah tekrar arayıp bilgi verecekler
Ya maşallah süphanallah hamdolsun çok sevindim 41 fetih 41 yasin 41 meryem oku internetten takipli oku okumayı bilmiyorsan muhakkak bi meallerini oku sonrada aç bol bol dinle canım inanarak yap transfer den sonra da elin karnında dinle biliyorsan elin karnında inanarak oku

Bugün kontrole gittim kızlar 2 tane 15 ml yumurta olmuş 1 tane 14 ml 1 tane 13 ml olmuş çokiyi bugün yarında iğneleri vur c.tesi gel dedi
Ben gecen cuma gittiğimde biri 16 mm biri 11 diğeri 12 mm di pazartesi de asilama olmuştum hiç yumurt çatladı mi çatlamadi mi diye bakmadılar bugün 4.gunum zaman gecmiyo bı turlu

Ya maşallah süphanallah hamdolsun çok sevindim 41 fetih 41 yasin 41 meryem oku internetten takipli oku okumayı bilmiyorsan muhakkak bi meallerini oku sonrada aç bol bol dinle canım inanarak yap transfer den sonra da elin karnında dinle biliyorsan elin karnında inanarak oku
Şükürler olsun . Nasip olursa dinlicem

Ben oldum canim. 12.gunumdeyim bekliyorum . Eğer yumurtan catlayacak buyukluge gelirse pzartesi yaparlar insallah canim dualarim seninle..
Pazartesi hepsi aynı anda olabiliyor yani inş dediğin gibi olur pazartesi nöbetim yok işede gtmiycm ay canım dua et sen aşılamank oldun mu

İnşallah 2. Aşılamanız tutar. Bende ilkinden pek umutlu değilim açıkçası.Peki ilk aşılamanizdan kaç gün sonra adet gördünüz acaba siz?
Canim asilamanin 10 gunnde falan asiri bel agrisi sirt agrsi yasadm .. 12 gununde hafif pembemsi kan geldi .14. gun kahverengi lekelenme 15 .gunu ise adet oldum . Dun ikinci asilamami oldum bakym :/

Canim asilamanin 10 gunnde falan asiri bel agrisi sirt agrsi yasadm .. 12 gununde hafif pembemsi kan geldi .14. gun kahverengi lekelenme 15 .gunu ise adet oldum . Dun ikinci asilamami oldum bakym :/
Tez zmanda 2.aşılamanın tutmasi icin dua edeceğim canım. Benim adet döngüme daha var aslında ama bu ara olur muyum bilmiyorum sabırla bekliyorum

Göğüs hassasiyetim dışında hiçbir belirtim yok onun da progestan etkisiyle olduğunu düşünüyorum. Salı günü adet tarihim. Bakalım bekliyorum sabırsızca🤦🏻‍♀️
Benimde 12.günüm ve ayaklarım çok üşümeye başladı adet döngüme daha var adet mi olcam bilmiyorum. Onun dışında hafif kasık krampları. Ve tabi gogusler o da ilaçlardan oldugunu dusunuyorhm .

Back