- 24 Ocak 2021
- 395
- 185
- 18
- 33
İnsallah pozitif olur canimm dua edicem senin icinİdrar yapıcam çıkarsa öyle kan veririm çıkmazsa adet beklerim artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah pozitif olur canimm dua edicem senin icinİdrar yapıcam çıkarsa öyle kan veririm çıkmazsa adet beklerim artık
Çok teşekkür ederim. Tam 2 senedir asla sadece kendim için dua etmedim. Bu öyle bir şey ki adını bile bilmediğin insanlarla aynı yerde buluşturuyor, en yakınından bile daha çok anlıyoruz burda birbirimizi. Tabiri caizse eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlar demişler. O yüzden Rabbim isteyen herkese bekletmeden hayırlısıyla sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin :)İnsallah pozitif olur canimm dua edicem senin icin
Aynen oyle canim :)) ben de herkese duanediyorum insani. Basina gelmeden anlasilmiyor .... Hatta imkani olupta cocuknistemeyen arkadaslarmi hep ikna etmeye calisyorm .. cunku biz bu kadar cabalarken... Ugrasirken insanlarn keyf o istememesi tuaf geliyor :)Çok teşekkür ederim. Tam 2 senedir asla sadece kendim için dua etmedim. Bu öyle bir şey ki adını bile bilmediğin insanlarla aynı yerde buluşturuyor, en yakınından bile daha çok anlıyoruz burda birbirimizi. Tabiri caizse eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlar demişler. O yüzden Rabbim isteyen herkese bekletmeden hayırlısıyla sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin :)
Ay yap bugün heyecan yaptım . şimdi kontrol den geldim yumurtalar 6 tane idi ama gelişmiş 2 tane idi dozu yükseltme iki gün daha vur pazartesi gel dedi çatlatma iğnesi yapmadan aşılsma yapclmş canım sıkıldı kötü şeyler oluyor sankiBana 15 gün yapalim demişti doktor hcg için. İdrar testi ne zaman yapsam çıkar sizce. 2 gün kaldı gerçi
Yumurta sayısı çok olduğu içindir çoğul gebeliği önlemek adına genel de böyle yapıyorlarmış. Kötü giden bir durum olsaydı doktor kesinlikle söylerdi içini rahat tut :)Ay yap bugün heyecan yaptım . şimdi kontrol den geldim yumurtalar 6 tane idi ama gelişmiş 2 tane idi dozu yükseltme iki gün daha vur pazartesi gel dedi çatlatma iğnesi yapmadan aşılsma yapclmş canım sıkıldı kötü şeyler oluyor sanki
Bende de iki tane tamamen gekismisti yine yapmisti ilk asilamadmda .2 gun once ikinci asilamami yaptim . Bu defa bir tane yumurtam buyumustu ... Doktora dedim keske yine iki tane buyuseydi olsun dedi biz zaten cogul gebelik istemiyorz bakalm ins bu defa tutar :/Ay yap bugün heyecan yaptım . şimdi kontrol den geldim yumurtalar 6 tane idi ama gelişmiş 2 tane idi dozu yükseltme iki gün daha vur pazartesi gel dedi çatlatma iğnesi yapmadan aşılsma yapclmş canım sıkıldı kötü şeyler oluyor sanki
Gerçekten mi geldiğimden beri ağlamaklıyımYumurta sayısı çok olduğu içindir çoğul gebeliği önlemek adına genel de böyle yapıyorlarmış. Kötü giden bir durum olsaydı doktor kesinlikle söylerdi içini rahat tut :)
Toplam kaç yumurta saymıştı pekiBende de iki tane tamamen gekismisti yine yapmisti ilk asilamadmda .2 gun once ikinci asilamami yaptim . Bu defa bir tane yumurtam buyumustu ... Doktora dedim keske yine iki tane buyuseydi olsun dedi biz zaten cogul gebelik istemiyorz bakalm ins bu defa tutar :/
Diğer yumurtaların boyu ideal büyüklüğe ulaşmaya yakınsa 2 gün ki dozla büyürler diye öyle yapmıştır bence. Benim 2 taneydi 1 tane de 11 12 cm vardı 2 gün daha kullan o da iadesi büyüklüğe gelir demişti. Zaten aşılamanın olduğu gün bakmıyorlar. Bence öyle bir durum vardır. Çoğul gebelik olmasın diyedir. Benim doktorum 2 gün önce paylaştı. Sadece klomen ile üçüz olmuş mesela :)Gerçekten mi geldiğimden beri ağlamaklıyım
Erken gebelik testi mi yaptınız? Normal yaptırsanız çıkmamış olabilir. Erken gebelik testi yapınBugün regl 27. Günü. Aşılamanın 15. Günü gebelik testi yaptım negatif çıktı. Dün akşam da ovülasyon testi yaptım pik gösteriyor. Anlamadım ben yumurtlamadım mı bu ay yoksa.Eki Görüntüle 2777578
Evet normal gebelik testi yaptım. Erken gebelik testi yok elimde. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapayım normal test ile diyorum.Erken gebelik testi mi yaptınız? Normal yaptırsanız çıkmamış olabilir. Erken gebelik testi yapın
Normal test ile daha kolay kolay çıkmaz bana kalırsa ama yinedw yapın tabi. Arkadaşım Ovulasyon testiyle öğrenmişti hamileliğini aynı sizin gibi çok çok koyu çıkmıştı hamileliğiniz hayırlı olsun bence inşallah :)Evet normal gebelik testi yaptım. Erken gebelik testi yok elimde. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapayım normal test ile diyorum.
Ama test negatif hamilemiyim yani ben şimdi bu durumda.Normal test ile daha kolay kolay çıkmaz bana kalırsa ama yinedw yapın tabi. Arkadaşım Ovulasyon testiyle öğrenmişti hamileliğini aynı sizin gibi çok çok koyu çıkmıştı hamileliğiniz hayırlı olsun bence inşallah :)
Toplam kaç yumurta saymış
12 canimToplam kaç yumurta saymıştı peki
Canım en doğru sonuç tekrar gebelik testi yapmanda. Ama bildiğim kadariyla ovulasyon testinde gebelik bu şekilde olabiliyor. İnşallah hamilesindir.Bugün regl 27. Günü. Aşılamanın 15. Günü gebelik testi yaptım negatif çıktı. Dün akşam da ovülasyon testi yaptım pik gösteriyor. Anlamadım ben yumurtlamadım mı bu ay yoksa.Eki Görüntüle 2777578
Amaç zaten bu canım. Benimde 2 tane geliştirdiler. 3 ten fazla olursa işlemi iptal ederiz , çoğul gebeliklerde annenin saglıgi tehlikede oluyor dediler. Normalde benimde cok yumurtam var. Ama o dozlar ve sürekli kontrol edilme sebebimiz zaten fazla yumurta büyümeden farkedilmek. Her şey normal. Kendini boşuna üzmüşsünAy yap bugün heyecan yaptım . şimdi kontrol den geldim yumurtalar 6 tane idi ama gelişmiş 2 tane idi dozu yükseltme iki gün daha vur pazartesi gel dedi çatlatma iğnesi yapmadan aşılsma yapclmş canım sıkıldı kötü şeyler oluyor sanki
Bnce kan ver cnmBugün regl 27. Günü. Aşılamanın 15. Günü gebelik testi yaptım negatif çıktı. Dün akşam da ovülasyon testi yaptım pik gösteriyor. Anlamadım ben yumurtlamadım mı bu ay yoksa.Eki Görüntüle 2777578
Yaaa bnm ki niye 6 tanede yapmıyor o zaman12 canim
Çatlatma iğnesi vurulmadan aşılama dediği için çok üzüldüm ya çatlamazsa benden önce giren hastası da pozitifi görmüşdü aşılama ileAmaç zaten bu canım. Benimde 2 tane geliştirdiler. 3 ten fazla olursa işlemi iptal ederiz , çoğul gebeliklerde annenin saglıgi tehlikede oluyor dediler. Normalde benimde cok yumurtam var. Ama o dozlar ve sürekli kontrol edilme sebebimiz zaten fazla yumurta büyümeden farkedilmek. Her şey normal. Kendini boşuna üzmüşsün