- 24 Ocak 2020
- 49
- 18
- 8
- 28
çok sağolVajünal muhayne ile bakıyorlar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağolVajünal muhayne ile bakıyorlar canım
ben gonal f 450 8 gün 50 vurdumKaçlık gonal f bitti günde ne kadar vurdnz
Aynen gercekten Allah uzun yillardir ugrasanlara sabir versn biz yolun basindayiz cok yorucu maddi maneviEvet doğru .insan kendi bu durumu yaşayınca çok zor oluyormuş .
Tam 2 yıldır bu yoldayım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Çare aratmadan nasip etsinAynen gercekten Allah uzun yillardir ugrasanlara sabir versn biz yolun basindayiz cok yorucu maddi manevi
Çok güzel10@ gunluk igne 19 m :)
Banada yaz muhakkak yarın bnm kide aynı 5 iğne sonrası kontrole cagrdı hayırlı haberler le ggel cnmben gonal f 450 8 gün 50 vurdum
Ben de 1.5 senedir ugrasyorum rabbim nasip etsnnTam 2 yıldır bu yoldayım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Çare aratmadan nasip etsin
Canim bisey sorucam ilk asilaman tutmus ya ne gibi belirtilerin vardi acaba anlatabilir misin birazBen varım ilk aşılamada pozitif gördüm, fakat 9 haftalık düşük yaptım, dun ikinci aşılama için iğneye basladım
Ben progestan ıgne kullandım asılamadan sonra, onun etkılerı vardı, asırı gogus hassasıyetı oldu ve sankı her an adet olcak gıbı sancılarım vardı, bi de yerlesme kanamasını yasadımCanim bisey sorucam ilk asilaman tutmus ya ne gibi belirtilerin vardi acaba anlatabilir misin biraz
Anladim bende de oyle belirtiler var suan da bide yerlesme kanamasini kacinci gun yasadin acabaBen progestan ıgne kullandım asılamadan sonra, onun etkılerı vardı, asırı gogus hassasıyetı oldu ve sankı her an adet olcak gıbı sancılarım vardı, bi de yerlesme kanamasını yasadım
11 veya 12ydı cnmAnladim bende de oyle belirtiler var suan da bide yerlesme kanamasini kacinci gun yasadin acaba
Peki tesekkur ederim cevaplar icin11 veya 12ydı cnm
Rica ederim, hayırlısı olsun hakkınızda insallahPeki tesekkur ederim cevaplar icin
Amin sizinde insaAllahRica ederim, hayırlısı olsun hakkınızda insallah
Bende bugun yaptırdımKızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Kısa süre önce aşılama oldum ilk kez ve sonuç bekliyorum. Acaba aranızda ilk kez aşılama yaptırıp testi pozitif çıkan var mı?
Aşılamamın ilk günü benden siyah ksn lekesi geldi normal miİnşallah ya
Bende bugun daha asılama yaptırdım ama yaptırırken kanama oldu hafif dedi doktor. Sabah yaptırmıstım simdi siyah leke geldi akıntılı normal mı acabaBen progestan ıgne kullandım asılamadan sonra, onun etkılerı vardı, asırı gogus hassasıyetı oldu ve sankı her an adet olcak gıbı sancılarım vardı, bi de yerlesme kanamasını yasadım
Normaldir, rahım girişine taktıkları sey yuzunden kanama olabılıyormus... Guzelce dinlen bugun, siyah gelmesi de ordakı kanın beklemıs olmasından kaynaklı.. Devam ederse doktoruna soyle mutlaka ama, gelmez sanmıyorumBende bugun daha asılama yaptırdım ama yaptırırken kanama oldu hafif dedi doktor. Sabah yaptırmıstım simdi siyah leke geldi akıntılı normal mı acaba
Bence normal. 4 ocakta 1. Aşılamayı 27 ocakta 2. Aşılamayı oldum. 1. De benim de geldi ertesi gün de geldi hatta ama 2. De hiç gelmedi. Tahriş olduğu içindir merak etmeyinBende bugun daha asılama yaptırdım ama yaptırırken kanama oldu hafif dedi doktor. Sabah yaptırmıstım simdi siyah leke geldi akıntılı normal mı acaba
bugün gittim 3 tanesi gelismis iki tane 10cm birtane 15 cm iyimi kötümü anlamadim cuma günü tekrar cagirdi bakalim igne devam edebilirizBanada yaz muhakkak yarın bnm kide aynı 5 iğne sonrası kontrole cagrdı hayırlı haberler le ggel cnm