• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İlk kez aşılama tedavisi olanlar 2021

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim bisey sorucam ilk asilaman tutmus ya ne gibi belirtilerin vardi acaba anlatabilir misin biraz
Ben progestan ıgne kullandım asılamadan sonra, onun etkılerı vardı, asırı gogus hassasıyetı oldu ve sankı her an adet olcak gıbı sancılarım vardı, bi de yerlesme kanamasını yasadım

Ben progestan ıgne kullandım asılamadan sonra, onun etkılerı vardı, asırı gogus hassasıyetı oldu ve sankı her an adet olcak gıbı sancılarım vardı, bi de yerlesme kanamasını yasadım
Anladim bende de oyle belirtiler var suan da bide yerlesme kanamasini kacinci gun yasadin acaba

Bende bugun daha asılama yaptırdım ama yaptırırken kanama oldu hafif dedi doktor. Sabah yaptırmıstım simdi siyah leke geldi akıntılı normal mı acaba

Bende bugun daha asılama yaptırdım ama yaptırırken kanama oldu hafif dedi doktor. Sabah yaptırmıstım simdi siyah leke geldi akıntılı normal mı acaba
Normaldir, rahım girişine taktıkları sey yuzunden kanama olabılıyormus... Guzelce dinlen bugun, siyah gelmesi de ordakı kanın beklemıs olmasından kaynaklı.. Devam ederse doktoruna soyle mutlaka ama, gelmez sanmıyorum

Bence normal. 4 ocakta 1. Aşılamayı 27 ocakta 2. Aşılamayı oldum. 1. De benim de geldi ertesi gün de geldi hatta ama 2. De hiç gelmedi. Tahriş olduğu içindir merak etmeyin

Back