- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
Dozu kac kullandınızbugün gittim 3 tanesi gelismis iki tane 10cm birtane 15 cm iyimi kötümü anlamadim cuma günü tekrar cagirdi bakalim igne devam edebiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dozu kac kullandınızbugün gittim 3 tanesi gelismis iki tane 10cm birtane 15 cm iyimi kötümü anlamadim cuma günü tekrar cagirdi bakalim igne devam edebiliriz
İğne vur dedi mi pekibugün gittim 3 tanesi gelismis iki tane 10cm birtane 15 cm iyimi kötümü anlamadim cuma günü tekrar cagirdi bakalim igne devam edebiliriz
Canim benden herhangi bir leke gelmedi. Tabi her insanin vücut yapisi vücudunun verdigi tepki farklı. Ağrın sızın olursa doktorunu mutlaka ara. Ama olmaz bence çoğunda akıntı olabiliyormuş.Bende bugun daha asılama yaptırdım ama yaptırırken kanama oldu hafif dedi doktor. Sabah yaptırmıstım simdi siyah leke geldi akıntılı normal mı acaba
Benmde ilkinde progestan hap verdiler.. asiri gogus hassasiyeti bel ve sirt agrilari ayni bildgn adet sancialri yasadm zaten tutmadi hatta normalde adet belirtilermde bel ve sirt agrim olmazdi tamamen progestan etkisi.. zaten kahve rengi leke gordm sonra adet..Ben progestan ıgne kullandım asılamadan sonra, onun etkılerı vardı, asırı gogus hassasıyetı oldu ve sankı her an adet olcak gıbı sancılarım vardı, bi de yerlesme kanamasını yasadım
Siz de mı su an ıkıncıyı yaptırıyorsunzBenmde ilkinde progestan hap verdiler.. asiri gogus hassasiyeti bel ve sirt agrilari ayni bildgn adet sancialri yasadm zaten tutmadi hatta normalde adet belirtilermde bel ve sirt agrim olmazdi tamamen progestan etkisi.. zaten kahve rengi leke gordm sonra adet..
Benım doktor progestan hap olarak hıcbır anlamı olmaz dedi fitil olarak kullanıyorumBenmde ilkinde progestan hap verdiler.. asiri gogus hassasiyeti bel ve sirt agrilari ayni bildgn adet sancialri yasadm zaten tutmadi hatta normalde adet belirtilermde bel ve sirt agrim olmazdi tamamen progestan etkisi.. zaten kahve rengi leke gordm sonra adet..
Fitil olarak daha çabuk etki ediyor ve hapa göre uyku ve sersemlik olmuyormuş. Ama anlamı yok diyemeyiz bazi kişiler hap olarak kullanabiliyor. Bende fitil alıyorum şu an .Benım doktor progestan hap olarak hıcbır anlamı olmaz dedi fitil olarak kullanıyorum
Bnde duydumda hemsirede hap daha etkili diyor kafam karisti yaa :/ yarin aşılama günümBenım doktor progestan hap olarak hıcbır anlamı olmaz dedi fitil olarak kullanıyorum
Canım ben internetten araştirdim bunu. Ama fitil olarak kullaninca uyku ve sersemlik yapmıyor. Doktorun sana nasil önerirse öyle kullan.Bnde duydumda hemsirede hap daha etkili diyor kafam karisti yaa :/ yarin aşılama günüm
Canım ben internetten araştirdim bunu. Ama fitil olarak kullaninca uyku ve sersemlik yapmıyor. Doktorun sana nasil önerirse öyle
Evet :) hemde yarin..Siz de mı su an ıkıncıyı yaptırıyorsunz
cumaya kadar devam vurcam daha ignem 1 dozluk var.. bakalim cuma günü doktor karar vericek ya devam ya asilamayi yapicakİğne vur dedi mi peki
50 kullandim benDozu kac kullandınız
Gonal iğnesi özellikle kan değerleriniz düşük ise kan değerlerinizi yükseltmede yardımcı olur. Bunun sebebi de şudur ki yumurtaların daha kaliteli ve vermli hale getirilmesini sağlarCanım bnde bugün ilk gonal f 900 iğnemi vuruldum sen diğer arkadaşlar bu süreçte ne yaptı bnmde ilk
Hadi hayırlısı ile guzelce tutunsun bebişinEvet :) hemde yarin..
İnsallah canim cok tesekkurler hepimizin insallahHadi hayırlısı ile guzelce tutunsun bebişin
Bugün kontrole gittim kızlar 2 tane 15 ml yumurta olmuş 1 tane 14 ml 1 tane 13 ml olmuş çokiyi bugün yarında iğneleri vur c.tesi gel dediGonal iğnesi özellikle kan değerleriniz düşük ise kan değerlerinizi yükseltmede yardımcı olur. Bunun sebebi de şudur ki yumurtaların daha kaliteli ve vermli hale getirilmesini sağlar
Benimde 14 ml ken gel demisti sonra her ikiside 18.5 olmuştu ve çatlatalim demişti gece 23.00 da catlatma iğnemi yapmiştim canim. Güzel ilerliyor yumurtalarinBugün kontrole gittim kızlar 2 tane 15 ml yumurta olmuş 1 tane 14 ml 1 tane 13 ml olmuş çokiyi bugün yarında iğneleri vur c.tesi gel dedi
Ya çok şükür canım peki cumartesi büyümüş olursa eşim ne zaman sperm verckBenimde 14 ml ken gel demisti sonra her ikiside 18.5 olmuştu ve çatlatalim demişti gece 23.00 da catlatma iğnemi yapmiştim canim. Güzel ilerliyor yumurtalarin