• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İlk kez aşılama tedavisi olanlar 2021

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende bugun daha asılama yaptırdım ama yaptırırken kanama oldu hafif dedi doktor. Sabah yaptırmıstım simdi siyah leke geldi akıntılı normal mı acaba
Canim benden herhangi bir leke gelmedi. Tabi her insanin vücut yapisi vücudunun verdigi tepki farklı. Ağrın sızın olursa doktorunu mutlaka ara. Ama olmaz bence çoğunda akıntı olabiliyormuş.

Ben progestan ıgne kullandım asılamadan sonra, onun etkılerı vardı, asırı gogus hassasıyetı oldu ve sankı her an adet olcak gıbı sancılarım vardı, bi de yerlesme kanamasını yasadım
Benmde ilkinde progestan hap verdiler.. asiri gogus hassasiyeti bel ve sirt agrilari ayni bildgn adet sancialri yasadm zaten tutmadi hatta normalde adet belirtilermde bel ve sirt agrim olmazdi tamamen progestan etkisi.. zaten kahve rengi leke gordm sonra adet..

Benmde ilkinde progestan hap verdiler.. asiri gogus hassasiyeti bel ve sirt agrilari ayni bildgn adet sancialri yasadm zaten tutmadi hatta normalde adet belirtilermde bel ve sirt agrim olmazdi tamamen progestan etkisi.. zaten kahve rengi leke gordm sonra adet..
Siz de mı su an ıkıncıyı yaptırıyorsunz

Benım doktor progestan hap olarak hıcbır anlamı olmaz dedi fitil olarak kullanıyorum

Canım bnde bugün ilk gonal f 900 iğnemi vuruldum sen diğer arkadaşlar bu süreçte ne yaptı bnmde ilk
Gonal iğnesi özellikle kan değerleriniz düşük ise kan değerlerinizi yükseltmede yardımcı olur. Bunun sebebi de şudur ki yumurtaların daha kaliteli ve vermli hale getirilmesini sağlar

Gonal iğnesi özellikle kan değerleriniz düşük ise kan değerlerinizi yükseltmede yardımcı olur. Bunun sebebi de şudur ki yumurtaların daha kaliteli ve vermli hale getirilmesini sağlar
Bugün kontrole gittim kızlar 2 tane 15 ml yumurta olmuş 1 tane 14 ml 1 tane 13 ml olmuş çokiyi bugün yarında iğneleri vur c.tesi gel dedi

Bugün kontrole gittim kızlar 2 tane 15 ml yumurta olmuş 1 tane 14 ml 1 tane 13 ml olmuş çokiyi bugün yarında iğneleri vur c.tesi gel dedi
Benimde 14 ml ken gel demisti sonra her ikiside 18.5 olmuştu ve çatlatalim demişti gece 23.00 da catlatma iğnemi yapmiştim canim. Güzel ilerliyor yumurtalarin

Back